Horizon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ben tarafın kutlamayı yapmamasını savunan olduğunu sanmıyorum. Kutlama yapmadı diye cumhuriyet düşmanları veya dolaylı olarak bu anlamda söylenen laflar abartı sadece. Kutlamadı diye böyle bir söylem sadece önyargı olur. Ha saygı olayını es geçiyorum. Ardethin dediklerine katılıyorum o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fistan said: taraf bu güzel günde cumhuriyet bayramı ile bir şey yazmamışsa, tabi ki cumhuriyeti ya da atatürkü hiçe sayan bir yayın kurumudur. bunu ilkokulda olsanız bile anlayabilirsiniz. Taraf gazetesini savunan insanları paticikte görünce gerçekten utanıyorum. Katılıyorum ve bu topicten çıkıyorum.. Çünkü Taraf Gazetesi'ni savunan insanları paticikte görünce gerçekten sinirleniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cumhuriyet düşmanı demek mutlakiyet falan istiyor demek. ikisi de birbirinin karşıtı yönetim biçimi olduğu için. siz hiç bu adamlardan başımıza padişah gelsin diye bir şey duydunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cumhuriyetin karşılığı pek daha doğrusu illa mutlakiyet olmuyor, pek çok rejim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 O zaman Dansözlük yapılmasını önlemek için düzeltiyorum TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DÜŞMANI. (oldumu ??) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Hmm..Simdi olay biraz degisti..bahsettigimiz sey Cumhuriyet bayrami..olay nedir bakiyoruz Taraf adli gazete bunu kutlamamis..butun gazeteler kutlarken..kutlamamasinin sebebi ne..cunku dinciler ve gericiler,seriat yanlisi yazilari Ataturk karsiti yazilari,laiklik karsiti yazilari var.. TARAFLARI BELLI YANI.. peki.. Taraflari belli bu adamlarin.. bunu savunmak nie.. Sam i tanirim az cok..genelde herkesin dusuncesine muhalefet olur..blizzard oyunlarindan genel stretejilere rpg oyunlarindan bilimum diger sanat/kultur olaylarina kendi tarafindan bakar..benim icin sorun yok gayette keyifli..Amaaaa ( bu buyuk bi ama) Konu memleket oldumu gerisi teferruattir..Cumhuriyet karsiti bu adamlarin..genel duzen karsiti bu adamlari savunmak neden? Bu kadar acik olan biseyi savunmak kendi dusuncelerime gore 3 sey yuzunden olabilir..oraya gelicez.. Sam,taraf gazetesini savunur yada korur yada TARAFSIZ GIBI GOZUKEREK SAVUNMA sistemini kullanarak(orn:ya ben aslinda laikim ama tarafta bi ariza gormuyorum gibi)bazi seyleri one surer..sebeplere gelince.. 1- Sam,Taraf yanlisidir..gizliden gizliye seriati,dinciligi yada kendince ne dogru ama bizce yanlissa onu destekler..bu yuzden savunur..Salaga yatarak kendince propaganda yapar vs. (benim dusunceme gore degil ki umarim degildir) 2-Sam,sadece muhalef yapmak icin muhalefet yapiyordur..Yani oyle insanlar tanidim..bi kisim eziliyor die onlari korumak..herkes A derken B demek..sivrilmek..psikolojik bisey bu ki psikolojide adi var sanirim bilen soylesin .. zayifin yaninda olmak degilde azinligin yaninda olmak..mucadele icin diger tarafi tutmak gibi.. (benim tahminim bu yonde) 3-Biz yanlisizdir O dogrudur... belki farkli baska sebeblerde vardir..ama konumuz bu degil..Sam konusu bence bole herkes kendine gore konusur soyler..tekrar AMAAA.. Konu Cumhuriyet,Laiklik,Ataturk oldugu zaman...mumkun mertebe zehirli dillerinizi kiciniza sokun(kufurbaz?)..Turk bayragi altinda bu kutsal topraklarda milyonlarca sehidin kaniyla sulanmis yerde(Demogoji?)..Ekmegini yerken suyunu icerken biraz daha saygili olun..sevmeyebilirsin ama sayicaksin..Yaninda olmayabilirsin ama karsisinda olmayacaksin(Fasist?)..bizler bu birlikteligi bu olaylari korumak zorundayiz..bizim gorevimiz bu..bize bu emanet edilmis Atamiz tarafindan(Kemalistim evet)..bunu savunan insanlar sinirlenip kizip cildirip delirip kufur ettiyse ben onlar ban yedigi icin uzulurum..gercekten..cunku kurallar boyle olmasina karsin kufur yuzunden atilmalarina karsin neden kufur ettigi konusulmuyor..cunku adam kizgin yediremiyor Sam in gizliden gizliye yaptigi seyi.. bende yediremiyorum..agzinin yuzunun ortasina turk bayragini saplamak istiyorum..ama bunu demiyoruz iste,bunu yapmiyoruzda..Bizler kizginiz..cunku devamli saldiri altindayiz ve karsilik veremiyoruz...bizler kizginiz cunku devamli haksiz taraf gibi gosteriliyoruz haksizlar tarafindan.. Ben normalde bunlari konusmam..ama vicdanen rahat degilim ve bunlari soylemek istedim..iste bole laflar hazirladim size ve soyledim.. *Simdi bi kac kocero cikar soyler gene benim hakkimda biseyler onlar soylemeden soyliyim.. -ooo kizil elmaci..ooo atsizci -ok thnx by by -Fasist.. -(butun yazi icerisinden sadece tek bir cumleyi quote lama)Kic dedi ban!.. -Bilmem kim goreve!!11birbir!! Neyse bende tarafimi belli ettim sanirim.. Ben ve benim gibilerin..Turk halkinin..Turk olmayip 'Ben Turk degilim ama Turkiyede yasiyorum ve seviyorum' diyenlerin..Din kardeslerimizin ve diger dine mensup iyi kalpli insanlarin..Turk bayragi altinda yasayip bu kutsal topraklarda bereket arayan herkesin 29 ekim Cumhuriyet bayramini kutlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Söz konusu cumhuriyet, Türkiye'deki çarpık cumhuriyet düzeniyse evet Taraf bu cumhuriyetin düşmanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Buyse said: cumhuriyet düşmanı demek mutlakiyet falan istiyor demek. değil. atatürk cumhuriyetinin buglı olduğunu düşünüp kendi "üstün düşünceleri" ile fixledikleri 2. bi cumhuriyeti istiyolar demek oluyo daha çok. komikler baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dragon +1 Killing blow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sam'in genel tavrı zaten sürekli bir tartışma çıkarmak, her görüşe karşıt olmak, sırf karşıt olmak için karşıt olmak gibi bir izlenime kapıldım ben artık. Anime konusunda herkesin beğendiği animeyi inatla karalar. Bilgisayar oyunlarında inatla Heroes'ı StarCraftı kötüler, Konu Dışı'nda eğer siyasi tartışma varsa herkesin hedef gösterdiği neyse onu savunur. AKP'yi eleştiriyorsak AKP'yi, dini eleştiriyorsak dini, bir olayı eleştiriyorsak o olayı, Taraf gazetesini eleştiriyorsak tarafı... Hani 1-2 kez olsa bu olaylar kendi görüşüdür derdim ama sürekli birbiriyle çok alakasız onlarca konuda ardarda gördüm bunu. Kısaca herhangi bir sebepten ya da kendi düşüncesinden dolayı değil sırf karşıtlık olsun farklı olsun diye eleştiriyor gibi geliyor bana biraz belki farkında bile olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Psikolojide böyle bi konu vardı ama halk arasında muhalefet için muhalefet derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorunlu Fakeler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 moderasyondan Sam said: buradan birisi sly ile hesabını paylaşıyor anlaşılan, en son feyki nefr'in mesajına atfen "Moderasyona sly zaten bu zamanı gelmişti yazmışsın." demiş. sly buraya yaz hakaretlerini de hemen silinmesin, konu dışında kimse görmeden uçup gidiyor yazık. :/ Dostum gel sen burda konuş benle madem. Mesaj atar atmaz ban atıp mesajı silerek nereye kadar. Ne bu susturma politikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 1920'lerden kalan düşüncelerde 2000'li yılları yaşamaya çalışmaktan daha komik değiller bence. Tabi yeri gelince cumhuriyetini de upgrade etmesini bileceksin daha bi user friendly, bugsız daha bi stable sürüm gerekli her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Taraf gazetesi pardon tuvalet kağıdı mı o bütün yalancılığı ve çirkefliğiyle getirecekmiş daha iyi demokrasiyi cumhuriyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 aksine arada yapılan yanlış upgradelerden oluştu bu buglar. Acaba Atatürk zamanındaki anayasa olduğu gibi korunsaydı ( eksiz uzatmasız ) bu halde olurmuyduk diye uzun uzun düşünüyorum.Kısacası beta testsiz hade yaptık diye anayasalar geldi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bi çakıcaksın cam gibi dağılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 güzelmiş ikinci madde. (:P) yalnız çok komplike çıkarımlarda bulunulmuş ama benim şu başlıkta tüm yaptığım tek satırlık bir soru sormaktı. ona da halen cevap verebilen çıkmadı psikanaliz ustalarımız dahil. soruyu tekrarlayayım: Sam said: UrsusMaritimus said: oysa tarafta yok böyle bi haber. açık açık cumhuriyet düşmanı olduklarını belirtiyor adamlar. o veriden bu sonuca ulaştıran mantık sürecini merak ettim cidden. "taraf cumhuriyet'in simgelediği değerlere bağlı değil" gibi birşey denseydi şu başlığa birşey yazmazdım zaten. kayıtsız kalmakla düşman olduğu çıkarımına nasıl ulaşılıyor onu merak ediyorum. varsa izah edebilen, buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dimi ya tüh unuttuk olm cumhuriyet bayramı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 throine said: 1920'lerden kalan düşüncelerde 2000'li yılları yaşamaya çalışmaktan daha komik değiller bence. Tabi yeri gelince cumhuriyetini de upgrade etmesini bileceksin daha bi user friendly, bugsız daha bi stable sürüm gerekli her zaman. Bence 1400 yıl öncesinin pis arap kabileleri gibi yaşamak istemek daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sam said: kayıtsız kalmakla düşman olduğu çıkarımına nasıl ulaşılıyor onu merak ediyorum. varsa izah edebilen, buyursun. Bunu sana herkes izah eder, 9 yaşındaki cocugu yolda cevir durumu anlat o bile izah eder. beyin fonksiyonlarını biraz çalıştır, sen bile anlarsın büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 evet ikisi de komik. ama sen daha komiksin.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abi bakin, sam 'in fikirlerini az cok biliyoruz. zamaninda bu tur konularda heyecanli arkadaslar kendisine de horace a da cok agir konustular, cok laflar ettiler. burasi bir forum, haliyle de herkes fikrini belirtecek. herkes sizinle ayni fikirde olmak zorunda degil. benim fikirlerim de sam'in kilerle uyusmuyor, evet ama horace gibi adamin ustune gitmek bisey kazandirmiyor. aksine horace gibi bi adami kaybetti paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abi simdi oyle deme, ben de mehmet akif'i hic sevmem, hakkinda edebiyat derslerinde az kufur etmisligim yoktur ama adam iyi yazar. bu da bunun gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sam said: güzelmiş ikinci madde. (:P) yalnız çok komplike çıkarımlarda bulunulmuş ama benim şu başlıkta tüm yaptığım tek satırlık bir soru sormaktı. ona da halen cevap verebilen çıkmadı psikanaliz ustalarımız dahil. soruyu tekrarlayayım: Sam said: UrsusMaritimus said: oysa tarafta yok böyle bi haber. açık açık cumhuriyet düşmanı olduklarını belirtiyor adamlar. o veriden bu sonuca ulaştıran mantık sürecini merak ettim cidden. "taraf cumhuriyet'in simgelediği değerlere bağlı değil" gibi birşey denseydi şu başlığa birşey yazmazdım zaten. kayıtsız kalmakla düşman olduğu çıkarımına nasıl ulaşılıyor onu merak ediyorum. varsa izah edebilen, buyursun. Çünkü bütün yaşam düzeninin üzerine kurulduğu bir sisteme kayıtsız kalamazsın sam. ya seviyosundur ya sevmiyorsundur ortası olmaz bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar