Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf tarafını belli etti

UrsusMaritimus

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

UrsusMaritimus said:

oysa tarafta yok böyle bi haber. açık açık cumhuriyet düşmanı olduklarını belirtiyor adamlar.

wat?

o veriden bu sonuca ulaştıran mantık sürecini merak ettim cidden.

Hep inkar edilir zaten.Kesin bi sonuç yazılmadığı sürece..

aa biz onu hiç düşünmemiştik nerden çıkardınız siz...tarzı hep aynısınız yüreklilikle hiç söyleyemezsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

kişisel kutlama ile kurumsal kutlama arasında fark var.

politika gibi biraz. yani türkiyede yaşanan bir terör olayında fransa başbakanı çıkıp terörü lanetleyince terör sorunu çözülmüyor. Ama yine de bunu yapıyor tarafını göstermek amacıyla. yani bir nevi imaj yaratma çabası.

kurumların da benzer şekilde imaj yarattıkları ortada. böyle bir durumda yaptıkları hareketlerin, bireylerin yaptıkları hareketlerden daha önemli olduğu da görülüyor. amma velakin bunu illa cumhuriyet karşıtlığından yapıyor olmaları gerekmiyor. sonuçt vakit, şafak ayarında bir gazete değil troll ve kolpa olsa bile. belki entel dantel sebeplerden de yapmış olabilir çıkıntılıktan falan.

Ardeth benim demek istediğimi çok daha güzel açıklamış.

Son kısma gelince evet, illa cumhuriyet düşmanı olmalarını gerektirmez ama bir şekilde cumhuriyet karşıtlığı yapmak gibi bir amaçları olduğu ortada. Hani "ah canım unutmuşlardır" ya da "ne önemi var" diye geçilecek bir şey değil
Sosyal ağlarda paylaş

nefr said:

sufi said:

"biz" i sizler yarattınız

herkese soyluyorum yeri geldi tekrar ve tekrar ve tekrar diye; su mesaji okuyun, degerlendirin, anlayin. katilip katilmamak size kalmis; ama katilmayip birbirinizi etiketlemeye devam ederseniz, 'nefr beni dusuncelerim yuzunden banledi' muhabbetine girmeyin iki gun sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

UrsusMaritimus said:

post silip adam kicklemede süpermiş.

Fikrini, düşüncesini küfür ve hakaret ederek dile getirmek daha süper birşeydir.

doğru da.

Sam said:

Khelben said:
sen nasıl ulaşamadın bende onu merak ettim.

birisi hakaret etmeden izahat verebilirse ben de deneyeceğim.

diyosun da
sam in şu an editlediği
Sam said:

.

orijinali

Sam said:

belli oluyor senin de cevaplayamamandan.

Bu aynen karşılık vermek değil de nedir? Neden çifte standart ?
Ben ne dediysem bu da aynısını demiş.
Bu hakaret, etiketleme vs. değil de nedir?

Nefr said:

nefr said:

sufi said:

"biz" i sizler yarattınız

herkese soyluyorum yeri geldi tekrar ve tekrar ve tekrar diye; su mesaji okuyun, degerlendirin, anlayin. katilip katilmamak size kalmis; ama katilmayip birbirinizi etiketlemeye devam ederseniz, 'nefr beni dusuncelerim yuzunden banledi' muhabbetine girmeyin iki gun sonra

Hassiktir lan ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

Zırt pırt silme de cevap ver ne bu çifte standart Nefr?

1: Herkesin aklı yetmez
2: Senin de belli oluyor

Bu atışmada 1 şahsının mesajının silinip ban yemesi, 2. nin nazikçe uyarılıp mesajını editle göze batmasın demek çifte standart değil de nedir?

Sen beni ben olduğum için banlamadın mı ?

Moderasyona sly zaten bu zamanı gelmişti yazmışsın. İki yüzlülük değil de ne bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...