Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sam said: UrsusMaritimus said: oysa tarafta yok böyle bi haber. açık açık cumhuriyet düşmanı olduklarını belirtiyor adamlar. wat? o veriden bu sonuca ulaştıran mantık sürecini merak ettim cidden. Hep inkar edilir zaten.Kesin bi sonuç yazılmadığı sürece.. aa biz onu hiç düşünmemiştik nerden çıkardınız siz...tarzı hep aynısınız yüreklilikle hiç söyleyemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kurumlar konusunda ardeth +1 bence kutlamasi gerekirdi, ama kutlamamis olmasi da tum calisanlarin vatana ihanetten yargilanmasini gerektirecek birsey degil imaji boyle cizmek istiyorlarsa kendileri bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ardeth said: kişisel kutlama ile kurumsal kutlama arasında fark var. politika gibi biraz. yani türkiyede yaşanan bir terör olayında fransa başbakanı çıkıp terörü lanetleyince terör sorunu çözülmüyor. Ama yine de bunu yapıyor tarafını göstermek amacıyla. yani bir nevi imaj yaratma çabası. kurumların da benzer şekilde imaj yarattıkları ortada. böyle bir durumda yaptıkları hareketlerin, bireylerin yaptıkları hareketlerden daha önemli olduğu da görülüyor. amma velakin bunu illa cumhuriyet karşıtlığından yapıyor olmaları gerekmiyor. sonuçt vakit, şafak ayarında bir gazete değil troll ve kolpa olsa bile. belki entel dantel sebeplerden de yapmış olabilir çıkıntılıktan falan. Ardeth benim demek istediğimi çok daha güzel açıklamış. Son kısma gelince evet, illa cumhuriyet düşmanı olmalarını gerektirmez ama bir şekilde cumhuriyet karşıtlığı yapmak gibi bir amaçları olduğu ortada. Hani "ah canım unutmuşlardır" ya da "ne önemi var" diye geçilecek bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu gasteyi hala savunuyorsanız ben sizide aynı kefeye koyarım kusura bakmayın başta yazmıştım bişi dememe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 post silip adam kicklemede süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Son bişi daha zaman gazetesinde dahi Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yazılar haberler var. Bunların yaptığı açık düşmanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sam said: belli oluyor senin de cevaplayamamandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Gözükmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Aslında şimdi tekrar düşününce, Solo Tuvalet kağıdında da cumhuriyet kutlaması yazmıyor, ikisi de aşağı yukarı aynı şey olduğuna göre normal karşılamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 UrsusMaritimus said: post silip adam kicklemede süpermiş. Fikrini, düşüncesini küfür ve hakaret ederek dile getirmek daha süper birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nefr said: sufi said: "biz" i sizler yarattınız herkese soyluyorum yeri geldi tekrar ve tekrar ve tekrar diye; su mesaji okuyun, degerlendirin, anlayin. katilip katilmamak size kalmis; ama katilmayip birbirinizi etiketlemeye devam ederseniz, 'nefr beni dusuncelerim yuzunden banledi' muhabbetine girmeyin iki gun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Khelben said: sen nasıl ulaşamadın bende onu merak ettim. birisi hakaret etmeden izahat verebilirse ben de deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nefr tarafını belli etti. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lol iyiydi bu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Taraf iyi reklam yapıyor bu ayaklarla, yok ntv iyon topuyla helikopter düşürdü, yok Başbuğun kafasını alıcaz falan. Sırf reklam hacı elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samcik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Horizon said: UrsusMaritimus said: post silip adam kicklemede süpermiş. Fikrini, düşüncesini küfür ve hakaret ederek dile getirmek daha süper birşeydir. doğru da. Sam said: Khelben said: sen nasıl ulaşamadın bende onu merak ettim. birisi hakaret etmeden izahat verebilirse ben de deneyeceğim. diyosun da sam in şu an editlediği Sam said: . orijinali Sam said: belli oluyor senin de cevaplayamamandan. Bu aynen karşılık vermek değil de nedir? Neden çifte standart ? Ben ne dediysem bu da aynısını demiş. Bu hakaret, etiketleme vs. değil de nedir? Nefr said: nefr said: sufi said: "biz" i sizler yarattınız herkese soyluyorum yeri geldi tekrar ve tekrar ve tekrar diye; su mesaji okuyun, degerlendirin, anlayin. katilip katilmamak size kalmis; ama katilmayip birbirinizi etiketlemeye devam ederseniz, 'nefr beni dusuncelerim yuzunden banledi' muhabbetine girmeyin iki gun sonra Hassiktir lan ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samcik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Adama zırt pırt acc açtırtmayın insan olun geri verin acc mi ben de delirmiyim bulaşmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Önce insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sakin az sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Nefr bide silmek yerine nokta atsan hacı yazdıklarımız havada kalıyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Zırt pırt silme de cevap ver ne bu çifte standart Nefr? 1: Herkesin aklı yetmez 2: Senin de belli oluyor Bu atışmada 1 şahsının mesajının silinip ban yemesi, 2. nin nazikçe uyarılıp mesajını editle göze batmasın demek çifte standart değil de nedir? Sen beni ben olduğum için banlamadın mı ? Moderasyona sly zaten bu zamanı gelmişti yazmışsın. İki yüzlülük değil de ne bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 taraf bu güzel günde cumhuriyet bayramı ile bir şey yazmamışsa, tabi ki cumhuriyeti ya da atatürkü hiçe sayan bir yayın kurumudur. bunu ilkokulda olsanız bile anlayabilirsiniz. Taraf gazetesini savunan insanları paticikte görünce gerçekten utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paladin2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Samcik tek kişiye bağlı değil bu işler 10 yıldır forumun yarısını tanıyorum modların çoğu dahil buna Her türlü girerim moderasyona Uncle Sly is watching you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fistan said: taraf bu güzel günde cumhuriyet bayramı ile bir şey yazmamışsa, tabi ki cumhuriyeti ya da atatürkü hiçe sayan bir yayın kurumudur. bunu ilkokulda olsanız bile anlayabilirsiniz. Taraf gazetesini savunan insanları paticikte görünce gerçekten utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar