Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf tarafını belli etti

UrsusMaritimus

Öne çıkan mesajlar

Dikkat ettimde bütün gasteler küçük yada büyük ilk sayfalarında cumhuriyet bayramını kutlayan hatırlatanmesajlar haberler var.

oysa tarafta yok böyle bi haber. açık açık cumhuriyet düşmanı olduklarını belirtiyor adamlar. bu gasteyi hala savunuyorsanız ben sizide aynı kefeye koyarım kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim başlığı açan arkidiş,

Atatürkçülerin ne kadarı bu tatili kutluyor?
Herif Atatürkçü sadece tatil oldu okullar diye bakıyor bayrama.
daha ne Atatürkçü'sü ne Cumhuriyet'i ne taraf'ı ne Atatürk'ü anması .

Ki kutlanması en anlamlı bayram .
Sosyal ağlarda paylaş

Olay kişisel değil kurumsal bir olay. Kişisel olarak her sene kutlanan bayram bir yerden sonra basite indirgense de kurumsal olarak belli başlı önemli günleri kutlamak bir yerde duruş göstergesidir. Her ülkenin tarihinde zafer günleri, önemli milli bayramları var, bunları da özellikle medya kuruluşları kutlar.

Hani bayramı kutlamaktan, sebebini yad etmekten öte, bir yerde sosyal sorumluluk, bir jest, bir saygı ve duruş göstergesidir bu.

Özellikle ve özenle kutlamaktan kaçınmak tamamen art niyet göstergesi ve duruş çizgisi için farklı bir yer imlecidir. Tıpkı burada bunu savunanların ya da konuyu Atatürk'ü putlaştırmaya bağlayanların yaptığı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel kutlama ile kurumsal kutlama arasında fark var.

politika gibi biraz. yani türkiyede yaşanan bir terör olayında fransa başbakanı çıkıp terörü lanetleyince terör sorunu çözülmüyor. Ama yine de bunu yapıyor tarafını göstermek amacıyla. yani bir nevi imaj yaratma çabası.

kurumların da benzer şekilde imaj yarattıkları ortada. böyle bir durumda yaptıkları hareketlerin, bireylerin yaptıkları hareketlerden daha önemli olduğu da görülüyor. amma velakin bunu illa cumhuriyet karşıtlığından yapıyor olmaları gerekmiyor. sonuçt vakit, şafak ayarında bir gazete değil troll ve kolpa olsa bile. belki entel dantel sebeplerden de yapmış olabilir çıkıntılıktan falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

belli oluyor senin de cevaplayamamandan.

Siz ne kadar kaypak ne kadar herşeyi kendi işinize geldiği gibi gören insanlarsınız. Açık açık söylemeye korktuğunuz o kadar şey var ki, anca böyle "İSPATLA MADEM" modunda alttan alttan çalışırsınız. Erkek olsanız da yüreğinizdekileri açık açık yazsanız da ben de görsem bir gün. Benim aklım ne kadar neye yeter bilmem ama senin gibilerin yüreği tavuk kadar bile değil onu biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...