Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

googlein 29 ekim logosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden yesil?
yani madem turkiye adina bisey yapiliyo, bizim bayramimiz icin kirmizi ve beyaz renkleri neden tercih edilmemis de turbe yesili (anladin sen) secilmis?
sinirlendim.
Mesaj tarihi:
bence güzel olmuş, açıkcası yeşil renk ata'nın askeri geçmişine referans ediyo diye bakıyorum. Millet olarak her şeyi paranoya yapar olduk ondan korkmaya başladım.
Mesaj tarihi:
valla bu zamanda googledan da korkucaksin sekerim, gule gule adami sey yaparlar, maymun ederler.
ayrica evet sacma, sonucta sen bi ulke icin bisey yapiyosan ve google isen gidip yesil yapmak ne yahu?
ulke bayraginin renklerini kullan.
Mesaj tarihi:
dory said:

valla bu zamanda googledan da korkucaksin sekerim, gule gule adami sey yaparlar, maymun ederler.
ayrica evet sacma, sonucta sen bi ulke icin bisey yapiyosan ve google isen gidip yesil yapmak ne yahu?
ulke bayraginin renklerini kullan.

Ulke bayragini kullanmak da olabilirdi ama sonucta site onlarin, logo da onlarin takdiri. ben bi art niyet aramadim acikcasi. adamlar sanirim kurtulus savasina ithafen asker yesili kullanmislar..
Mesaj tarihi:
google'a birinin sadece savaslari ve zaferleri kutlamadigimizi anlatmasi lazim. tamam bolca var elimizde ama cumhuriyetin ilani bu zafer bayrami degil. bayrak, balon, coskulu bir kalabalik koy sahane olsun. 4 temmuza havayi fisek koymayi biliyorken bu ayar olmamis.
  • Yeni Oluştur...