dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 neden yesil? yani madem turkiye adina bisey yapiliyo, bizim bayramimiz icin kirmizi ve beyaz renkleri neden tercih edilmemis de turbe yesili (anladin sen) secilmis? sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ve cok igrenc tasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 evet, cidden cok kotu. yaptigi bu olcaktiysa hic bulasmasaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çok anlamsız olmuş ztn harbiden neyi temsil ediyo yeşil at ,LE yi kaldırmışlar bide ne alaka 29 ekim içn dgl bnce o asklfhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Atatürk olduğu bile belli olmuyor. Bugün 29 ekim olmasa ata binmiş adam resmi der geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bence güzel olmuş, açıkcası yeşil renk ata'nın askeri geçmişine referans ediyo diye bakıyorum. Millet olarak her şeyi paranoya yapar olduk ondan korkmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Arma said: Atatürk olduğu bile belli olmuyor. Bugün 29 ekim olmasa ata binmiş adam resmi der geçerdim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 HAHAHAHAH "Google da irticai faaliyet yapoyor, yesil sermaye serverlarin parasini karsiliyomus" falan denmemis icerikte. (td) komik. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 valla bu zamanda googledan da korkucaksin sekerim, gule gule adami sey yaparlar, maymun ederler. ayrica evet sacma, sonucta sen bi ulke icin bisey yapiyosan ve google isen gidip yesil yapmak ne yahu? ulke bayraginin renklerini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ya ne var bunda, logoyu hazırlattıkları adam muhtemelen türk, e fetocudur adam yani basmış müslüman yeşilini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kim yapmis acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 newdonis hazırlamış paintte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 resmin cami yeşili bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dory said: google isen gidip yesil yapmak ne yahu? ulke bayraginin renklerini kullan. kırmızı heykeller görmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sanırım küçük asker oyuncakları oluyo ya ondan esinlemişler. kıllanıcak bi durum yok bence:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 http://www.google.com.tr/logos/turkey09.gif military green bile deil su yeşili lan turkey yazmış bi de sensin hindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 google la konuştum resimdeki atatürk deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Goog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 asterixle obelix e bile ne güzel logo yapmışlar bu yeşil yeşil ne hakikate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ooo google atar vermiş, "militarist topluluksunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hadi o zaman google'ı yasaklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 google'i laciverte boyayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dory said: valla bu zamanda googledan da korkucaksin sekerim, gule gule adami sey yaparlar, maymun ederler. ayrica evet sacma, sonucta sen bi ulke icin bisey yapiyosan ve google isen gidip yesil yapmak ne yahu? ulke bayraginin renklerini kullan. Ulke bayragini kullanmak da olabilirdi ama sonucta site onlarin, logo da onlarin takdiri. ben bi art niyet aramadim acikcasi. adamlar sanirim kurtulus savasina ithafen asker yesili kullanmislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Setroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 google'a birinin sadece savaslari ve zaferleri kutlamadigimizi anlatmasi lazim. tamam bolca var elimizde ama cumhuriyetin ilani bu zafer bayrami degil. bayrak, balon, coskulu bir kalabalik koy sahane olsun. 4 temmuza havayi fisek koymayi biliyorken bu ayar olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 off ya ne sorunlu insanlarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hadi o zaman google'ı yasaklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 google'i laciverte boyayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dory said: valla bu zamanda googledan da korkucaksin sekerim, gule gule adami sey yaparlar, maymun ederler. ayrica evet sacma, sonucta sen bi ulke icin bisey yapiyosan ve google isen gidip yesil yapmak ne yahu? ulke bayraginin renklerini kullan. Ulke bayragini kullanmak da olabilirdi ama sonucta site onlarin, logo da onlarin takdiri. ben bi art niyet aramadim acikcasi. adamlar sanirim kurtulus savasina ithafen asker yesili kullanmislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 google'a birinin sadece savaslari ve zaferleri kutlamadigimizi anlatmasi lazim. tamam bolca var elimizde ama cumhuriyetin ilani bu zafer bayrami degil. bayrak, balon, coskulu bir kalabalik koy sahane olsun. 4 temmuza havayi fisek koymayi biliyorken bu ayar olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 off ya ne sorunlu insanlarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar