Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Arkadas, cok mal gordum de, bu kadarini birarada gormemistim uzun zamandir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 its fuhrer timeeee http://images.encyclopediadramatica.com/images/7/7b/Holoc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 insanlar ya sev ya terk et takılıyor işte. İnsanların ülkesini sevmek için bayrağa, kahramana, nefret edilen bir ırka ihtiyacı var zira. Ülkeyi sevmeye gelince herkes süper, ülkeyi ileri taşımaya gelince verilen emek ve analitik yetenek tabana vuruyor. ya da gençler ergenkene kötü fakat karizmatik karakterlere özenince böyle oluyor da diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=GVS4Zgjm8HE&feature=player_embedded basarili troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ahahhahahahah tam çamur bir musevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bende çocugumun adını PKK koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çorba Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 selam arkadaşlar aranızda marjinal olucam diye kürtleri insan yerine koyan falan var bence daha da komik duruma düşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bazıları ''Awww so cute'' diyor mesela onlar nasıl bir duruma düşüyor ? edük: tüh çorbacının mesajı silinmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Erbil diye soyad var da, Kürdistan diye neden isim olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kürdistan diye biyer yok çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kürdistan yerel yönetimi diye bisey var ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 gileanistan kuruyorum ben de o zaman yerel yönetimin de başında ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Eveet, klavyede bastigin 30 tusla kurmus oldun, tebrikler :) Age of mu bu hay allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sorun kürdistan olup olmaması değil bu ailenin bir bebeği böyle hassas bir olaya alet etmesi. ilerde ismini değiştirir çok isterse diyenler oldu fakat daha bebek doğduğunda böyle davranan ailenin o çocuğun beynini yıkama olasılığını da ele almak lazım. aynı ailelerden türk tarafında da var onlardan feyz alın sonra da bu aileler yüzünden türkiyenin geldiği hale bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 75 tuşa basmışım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Adını şimdilik karışıklık olmasın diye Kürdistan yerel yönetimi koysunlar sdf. İlerleyen zamanlarda yönetim değişikliği olursa ismi update ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Fistan said: habire mesajı alıntılayıp bişeyler söyleyip durmayın. mesaj gayet açık. Pişkinsin bir de yani. Ayrıca hala konu dışına girebiliyorsun? Hımm madalyalardan dolayı mı Kürdistan ismi sana tahrik edici mi geldi de banlanmadın? Çocuğu öldürceksin vereceksin babasının eline gibi bir yorum yapmak ve bunu beğenip gülmek hatta imza yapmak meşru mu bu forumda? Bunu eleştirenlere de Kürtçülük yapma denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Pis kaka faşistler çıkın forumdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yaw şu milletimizin tek sorunu politik zekasının gelişmemesi. susmayı, durmayı, dinlemeyi bilmiyoruz. Taksim de yaşadığım olayı anlatayım; Geçen sene galatasaray lisesinin karşısındaki simitçinin üst balkonundan caddeye bakıyorum. yine bi gösteri var. ortada kadınlar toplanmış kürtçe slogan atıyorlar sonra apoya övgüler türk milletine sövgüler falan gırla gidio herşey. insanlar duydukça sinirlenmeye başladılar tabi, özelliklede gençler kadınların etrafını çevirmeye başladı. Ara sokaklardan pkk militanı olduğunu düşündüğüm ve kadınlarla gösteriden önce konuşan adamlar çıka geldi, ellerinde kamera ve fotoğraf makinalarıyla. tek yaptıkları beklemekti. en ufak bi darbe, sonra yine kriz, gazetelerde manşetler falan. neyseki polis erken davrandı bu sefer. ama ülkenin her yerinde buna benzer olaylar yaşanıyor.. ve çoğunluğu pkk lehine sempati kazandırıyor. diyeceğim o dur ki adamlar işi biliyor ve bizim kafamız ta tarihin en başından beri basmadığı gibi hala bu tarz şeylere basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TANKSAVAR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bEN BU kızı büyüdüğünde kendime bir aşık edeyim de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu heeheheeehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu kapatıyorum. Tartışma amacından yoksun daha çok kavga etmek adına kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar