Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Will of the Forsaken now shares a 45 second cooldown with similar effects. Badabum tıs. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 this is why we can't have nice things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 every man for himself ile kıyaslayınca komik kaçıyor gerçekten. bufflamaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 birakin sizde oyunu artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bir UD warrior olarak hiç koymuyor inanır mısınız :D Böyle saçma bir nerften sonra raciali every man for himself tadında değiştirmeleri lazım. Yoksa çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 DK olarak bana da koymuyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Raciallar ne zaman dengeliydi ki zaten. Cataclysm'e kadar böyle. Race change de gelmiş zaten. Rotasyona alırlar artık, her sezon bir başkası imba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 arcane said: Raciallar ne zaman dengeliydi ki zaten. Cataclysm'e kadar böyle. Race change de gelmiş zaten. Rotasyona alırlar artık, her sezon bir başkası imba olur. harb mantikli baktilar reroll yaptira yaptira max ayda 12 euro kesmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Ybxz-eELyLc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 undead priest falan sacma sapan imbaydı pvp de will of forsaken trinket fear ward falan defol git yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dispelleyin evladım fearward'ı. Humanlarda 2xtrinket var hala wotf'a bir öfke var anlamadığım. Gnomeların moving impairing'e var ki bu gnome mageleri bildiğn god statüsüne getiriyor class olarak. Bir adet fear removal amma koymuş millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Daha önce 4 sn'de immune veriyordu Fear 'a . Önce onu kaldırdılar. Şimdi tamamen silmişler resmen oyundan :D Diğer patchte Undead 'i silerlerse tamamen , şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 janis said: Daha önce 4 sn'de immune veriyordu Fear 'a . Önce onu kaldırdılar. Şimdi tamamen silmişler resmen oyundan :D Diğer patchte Undead 'i silerlerse tamamen , şaşırmamak lazım.night elfi pri olarak hic umursamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Night elf racial'ı gayet mükemmel şu an. Focus siler, combat momentum kırar, uyuz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Phae said: Dispelleyin evladım fearward'ı. Humanlarda 2xtrinket var hala wotf'a bir öfke var anlamadığım. Gnomeların moving impairing'e var ki bu gnome mageleri bildiğn god statüsüne getiriyor class olarak. Bir adet fear removal amma koymuş millete. nasıl 2xtrinket var, anlat bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bir darbe daha hayırlı ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 escape artist ne durumda bilmiyorum ama ben warrior oynarken mage kesebiliyodum sayesinde eheh. ea hala aynıysa blizz yine eşşeklik etmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Aililath said: Phae said: Dispelleyin evladım fearward'ı. Humanlarda 2xtrinket var hala wotf'a bir öfke var anlamadığım. Gnomeların moving impairing'e var ki bu gnome mageleri bildiğn god statüsüne getiriyor class olarak. Bir adet fear removal amma koymuş millete. nasıl 2xtrinket var, anlat bakalım. Trinket takıp onu kullanıyor sanıyor ama öyle. Sadece fazladan trinketleri var. Pvp trinket takmıyorlar. Baya bir artı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çift darkmoon trinket takıyorlar. şu toc'dan düşen + darkmoon str falan. pewpew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Aililath said: Phae said: Dispelleyin evladım fearward'ı. Humanlarda 2xtrinket var hala wotf'a bir öfke var anlamadığım. Gnomeların moving impairing'e var ki bu gnome mageleri bildiğn god statüsüne getiriyor class olarak. Bir adet fear removal amma koymuş millete. nasıl 2xtrinket var, anlat bakalım. Trinketten kastım CC kaldıran değil Einstein. 2xtrinket. Darkmoon card: death mesela, yanına bir tane daha sağlam dmg trinketi oluyorsun destroyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sadece feardan kurtarmıyordu tabi hunterin uyutması ve warlock un seducesini siliyordu.undead priest olarak üzüldüm :_( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Phae said: Aililath said: Phae said: Dispelleyin evladım fearward'ı. Humanlarda 2xtrinket var hala wotf'a bir öfke var anlamadığım. Gnomeların moving impairing'e var ki bu gnome mageleri bildiğn god statüsüne getiriyor class olarak. Bir adet fear removal amma koymuş millete. nasıl 2xtrinket var, anlat bakalım. Trinketten kastım CC kaldıran değil Einstein. 2xtrinket. Darkmoon card: death mesela, yanına bir tane daha sağlam dmg trinketi oluyorsun destroyer. Seni biryerden gözüm ısırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 vay canına bir trinketla "Destroyer" olacağını düşünüyorsan, aynen devam et. O trinketin yerine her durumda Will of the Forsaken'ın nerflü halini tercih ederim. Ha nerf gereklimiydi, bencede hayır.Ayrıca o trinket yerine WG trinketlerini kullanabilirsin, yine ap-sp vs. alırsın, ki arena junkies'de top rated 100 playera bakarsan genellikle WG trinketi ve bir pve yada battle master kullandıklarını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 butun arena sadece 1 skill e bağlı olsaydı tüm herkes o ırktan olurdu 1 skill için ırk değiştirenleri hiç anlamıyorum abartı takıntılı insan dolu.o skill olunca valla destroyer hissediolar kendinlerini galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 NE lerin combatdaki shadowmeldlerini nerflesinler undeadlerden ne istiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar