Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yaaa unutmusun utopııı kusura bakmaa..nice nice güzel yıllar dilerim.... eski sevimli patiiicciiikkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abvblizzard said: ilk dota ya geldiğim gün beni sen sanmışlardı uzun lafın kısası iyki doğdun ahahaha ben de seni werewolf'un eski sevgilisi sanıyordum. teşekkürler arkadaşlar. hepinizi öperim. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 AHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İyi ki doğdun.Nice güzel senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar