pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Blizzard bu konuyu hala netleştirmediğini söyledi. Ama benim tahminim hemen başta izin verilmez yeni ırklara geçişe, 2-3 ay sonra olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bi kac ay worgenle oynucagız sonra acarlar millet worgen qleri yapsınlar gibi bi sey yazıyordu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Masquerade said: Class change bekliyorum ben. :) Daha çok beklersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 karakteri trolle çevirenler var omfg!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Troller ne yalan ırk şu an ya. Troll, dranei falan. Boost lazım bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fimeil troll hantır sexapel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 al sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 I came. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 O yüz ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 idd =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aramil said: karakteri trolle çevirenler var omfg!!!1 Şu an shadow priest oynayan horde playerlarının çoğunluğu troll'e çeviriyor yada düşünüyor 3.3 için %99 nerf gelecek berserking'e bu malların yüzünden ffs. Ayrıca full hasted şekilde swp atınca mf sayesinde refresh ile etkisi değişmediği için hayvani bir dmg artışı var.Blizzard bunu bilerek fixlemiyor gibi bi izlenim var içimde sırf millet race değişsin diye :P Eğer değişmezse herkes ikincil meslek engineer kasacak sanırım =P black magic/zerking/speed pot/eng enchant/raid minor-major haste buff/varsa trinket falan absürd hızlı ticklicek swp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 allience de garip bir gnome popülasyon artışı var *cough* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 troll raciali üstün olabilirde bütün oyunu o gudubet şeyi takip ederek oynayamam açıkçası. midem kaldırmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Female Troll priestim var... Sırf cast animasyonları için oynuyorum. Özellikle healing. Not: Ayaklar gerçekten kötü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Female trollde ayaklar harici bi kusur yok zaten (Şu mahsum bakan versiyonundan bahs ediyorum) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 female trollun bide dansı yokmu çok süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 female trollün koşturması kadar tatlı animasyon yok böyle bir sağa bir sola patpatpat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Roll gnome or go home salihkun. Tatlılıkla oynanmaz bu oyun. Guts lazım guts. *a guitar out of nowhere begins to wail* Undead.. *the wailing gets louder* tauren.. *louder* ORC! *screech* HOOOOOORDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar