Microp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 onceki gunlerde kasperskyin dagitmis oldugu 1 yillik key sahibiydim. ta ki bugun bilgisayarima format atana kadar. elimde aktivasyon kodu ve mail adresi var simdilik. 1 senelik keyimi geri alma imkanim var mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yeni bi maille bi daha al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 duble postingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 alamaz bitti çünkü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o zaman elimdekini satayim sana 50 ya. Aksam aksam ticaret yapalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Format atınca mail e gönderilen aynı key ile tekrar kaldığın yerden devam edemiyormusun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben aynı aktivasyon kodu ile aktive ettim formattan sonra, hatta yine 365 günden başladı 362den filan deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kabul etmiyor aktivasyon kodunu. tek seferlik kod onceden kullanildi gg oldun falan yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yok yaw bende etti meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 keyle subscription olunmuyor mu, antivirüsü her kuruşunda geçerli olacak bir key olması lazım elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hayir olmuyor. aktivassyon kodunu giriyorum. hata veriyor. normalde sonrasinda acilmasi gereken 'key browse' gorunmuyor. tum secenekler sitenin purcase hesabina linkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kayitli e-posta adresinden e-posta at durumu bildiren ve key'i tekrar iste. Daha once kaybettigim bitdefender lisansimi o sekilde tekrar almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 50 $ halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar