Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Önümüzdeki hafta çocuklar, ihtiyarlar ve hamilelerden başlanarak aşı yapılmaya başlanıyor. Sizin düşünceniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Gerek yok. Grip aşısı olduğumda daha fazla grip oluyorum zaten. Yeniyetme domuz gribi aşısını da olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 BU AŞI İLE TÜRK MİLLETİNİN GENLERİ BOZULACAK VE AMERİKANIN UŞAĞI OLACAGIZ ARKADAŞLAR BÜYÜK TÜRK MİLLETİ BUNA KARŞI KOYACAKTIR cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Benim düşüncem. Bütün bu aşı olayları akp nin desteğiyle birilerinin hayvan gibi para kırması. Ondan sürekli gazetede tv de "aşı yaptırın, yaptıranları engelleyenlere suç duyurusunda bulunurum" ya da valinin "ben yaptırıcam, tanıdıklarımın da olmasını sağlıcam" bilmemne diyor olmaları. Nerden çıkmış lan domuz gribi. Bu aşı muhabbetinden önce toplamda 2-3 vaka vardı arttı vakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sadece aşıdan değil, temizlik sektöründe de bazılarının cebi doldu. dezenfekte & ilaçlama için cevap veremez olmuş şirketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kobaylığın yanı sıra, daha şimdiden el dezenfektanlarıyla zengin olmuş malum bağlantılar sahibi kimya şirketlerinin yanına ilaç firmalarını katmayı düşünmüyorum. sağlıkla alakası yok gibi geliyo bana sadece çıkar savaşı türkiyede belkide tüm dünyada dönen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Her gün bir tane tablet c vitamini için , ellerinizi güzelce yıkayın. Gerek kalmaz aşıya maşıya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 DOMUZ AŞISI HARAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 arkadaşlar bu belgeye bakıp bir daha düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 resimdeki şey bana şeyi hatırlattı, South Park'ta kedinin idrarıyla kafa yapıolardı adasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şıklar yeterli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Yan tesirleri henüz bilinmeyen bir seyde kobay olmak? Suan ilacin olasi yan tesirlerinden diger tarafa gitme olasiligi gripe yakalanma olasiligindan daha cok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 aşık olacak mısınz dıye okudum. *aşı olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bir 3 ay sonra olur anca yan etkisi neymiş neler oluyormuş görelim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bu işin arkasında unakıtanın çocukları olduğundan şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Kendimize iyi bakalım yeter aşı maşı yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kardeşim tıpta okuyor hocası gerek yok demiş olmayacakmış o da o zaman bende olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hepimiiz ölüüceeeeeeeeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hepimiz bi gün kanserden ölücez. domuz gribi collateral damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mod'un böle mesajlar atması yakışıkalmıyor arkadaşım!!! o değilde ben hastalandım. gerçi ateş yoktu (ki grip değildi herhalde) http://www.haberturk.com/haber.asp?id=182373&cat=220&dt=2009/10/27 e o zaman ne oldum lan ben sevgili sağlık bakanı.. hmm ben bu hastalığın adını h1n5,1.w32 olara koymuştum gerçi.. ya da influenza schikatillophitakillis.. evet evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya ben bugun bildiğin sezonluk grip aşısı oldum, ama prospektüsünde h1n1 falan filan bişiler yazıyordu ulan attım tam okumadan ne aşısı oldugumu da bilmiyorum asfdzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Kobay olmaya gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Fistan said: BU AŞI İLE TÜRK MİLLETİNİN GENLERİ BOZULACAK VE AMERİKANIN UŞAĞI OLACAGIZ ARKADAŞLAR BÜYÜK TÜRK MİLLETİ BUNA KARŞI KOYACAKTIR cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bi kizda yan etki olarak bilmem kac binde bi gorulen yuruyememe olayi olmus.kiz ileriye dogru yururken bacaklarini kullanamiyo.bacaklari kivriliyo ice dogru ama geri geri yuruyebiliyo normal olarak. olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar