Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Hürriyet said: -------------------------------------------------------------------------------- Bingöl'de güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 5 terörist öldürüldü, 1 asker ve 2 vatandaş yaralandı. Yedisu, Adaklı ve Kığı üçgenindeki Akımlı bölgesinde sürdürülen arazi arama tarama faaliyetleri sırasında dün bir grup teröristle karşılaşıldı. Güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrısına, teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 5 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Çatışma sırasında bölgede bulunan 2 vatandaş ve 1 güvenlik görevlisinin yaralandığı, yaralıların helikopterle Elazığ'daki Asker Hastanesi'ne kaldırıldığı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Bölgede operasyon ve arama tarama faaliyetlerinin aralıksız sürdürüldüğü belirtildi. Bu arada, ölü ele geçirilen teröristlerin örgütün üst düzey sorumluları arasında bulunduklarının tahmin edildiği kaydedildi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12786430.asp?gid=229
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 biyont gad layk!!! pardon creep kesince olmuyordu sanırım
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 abi naaptınız, apo'nun emri, taraf'ın kavliyle teslim olmaya geliyordu onlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 pkk'yı anlamak için pkk sözlüğü yazıyordum da başımız belaya girmesin.. yine de kelimeleri vereyim.. gerisini çözersiniz siz. açılım,ateşkes, ateşkes ilan etmek, aydın, barış, ezilmişlik, ezilen halk, halkların kardeşliği, kardeşlik, taraf olmak etc etc.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sonra "biz kimsyi yaftalamıyoruz, biz farklıyız, biz hoşgörülüyüz", yersen...
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Hmm sarcasm sadece ulusalcıların silahı mıydı ? Çözüm önerisi tartıştığımız topicte sen söyledin kandile nuke diye. Ben de mantar bulutunun altına kandil yazdım. Neyle yaftalamakmış, açıkla bir zahmet.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Barış görüşmeleri çerçevesinde teslim olmaya gelen bir grup silahsız PKKlı olur adları bi anda.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben diyorum valla. keske oraya bi iki micro nuke gelse... veya dagi komple sokup oradan gidip baska ulkeye yerlestirsek.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 lütfen abso! yeterince manipule edemiyorsan haberleri lütfen bu işi yapma! rica ediyorum yapma! "kürek gastesinden alıntıdır" said: "darın, berafin, rojder, payder ve behvan... teslim olmaya gelen 5küçük çocuk.. teslim olmak için geldikleri bingöl kırsalında elleri ile pişuuu pişuu şeklinde şaka yaptıkları tsk askerleri tarafından havan topu yağmuruna tutuldular.. http://fotosa.ru/stock_photo/ImageSource/p_1812562.jpg bu barış sevdalısı minikler ne yazık ki aramızda değiller. genç bedenlleri barış için parçalanırken gökyüzünde uçan 5beyaz güvercin gözyaşı döküyordu. http://www.johnfarnsworth.com/studiojournal/uploaded_images/white-pigeon-jerez-500-706624.jpg resimler stock'tur. olayla ilgili görüntüler olduğu iddia edilemez. kapırayt kürek gazetesi"
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yok bunların barışla işi olmaz. geyiği bi kenara bırakırsak pkk öle ya da böle dağıtılacak. miadını doldurdu. büyükbaş olanlar haricinde vitrin adamlarını tr'ye getirip politika üzerinden terörö pardon barış yapıcaklar. ilerleyen günlerde daha sert eylemler pkk içindeki kanatlardan gelebilir. ki normal bir durum yani. adamın inandığı şeyi yok ediyorlar bir yerde. ama görüşmeler devam eder.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 birileride utanmasa "ozgurluk savascilarimiz darbeci ordunun zorla askerlik yaptirilan 5 garibanini oldurdu!!1111" yazicak zaten demokrasi falan filan yalan sikayeti olan alsin eline silahi ciksin daga yoksa kimse sallamiyor sizi heh
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dtp'ye toplam verilen oylardan yola çıkarak 1,5 milyon kadar insanlar işte. dağılsın zaten artık
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben seyi merak ediyorum abi zaten 30 seedir bu adamlara attigimiz bombalari toplasak bu kandil daginin magaralarina doldursak hepsini bi anda ateslesek olmaz mi ya black rose burda olaydi solerdi abi dag patlatmak icin ne kadar bomba laizm onu gectigimiz 30 senedir harcadgimiz paranin 1/100une o dagin altini kazar lagimci usulu cokertirdik dagi asagi istanbul belediyesi olmadi basbakanin akrabalarindan biri alirdi walla ihaleyi ya
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 melihi yollasak o yapsa? kuzey irak iskan plani filan ona verseler? gelmese bir daha geri?
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Viktor said: melihi yollasak o yapsa? kuzey irak iskan plani filan ona verseler? gelmese bir daha geri? dur lan once topbasi yollucaz melihe cozumu ankaralilar kendileri bulsun
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bence genel bir olay olduğu için tayyeap'i yollayalım. oyum tayyepten yana
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oda annar tabe eski belediye baskanida topbas gitcek once
Öne çıkan mesajlar