Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bingöl'de çatışma: 5 terörist öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hürriyet said:

--------------------------------------------------------------------------------

Bingöl'de güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 5 terörist öldürüldü, 1 asker ve 2 vatandaş yaralandı.

Yedisu, Adaklı ve Kığı üçgenindeki Akımlı bölgesinde sürdürülen arazi arama tarama faaliyetleri sırasında dün bir grup teröristle karşılaşıldı.

Güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrısına, teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 5 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Çatışma sırasında bölgede bulunan 2 vatandaş ve 1 güvenlik görevlisinin yaralandığı, yaralıların helikopterle Elazığ'daki Asker Hastanesi'ne kaldırıldığı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bölgede operasyon ve arama tarama faaliyetlerinin aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.

Bu arada, ölü ele geçirilen teröristlerin örgütün üst düzey sorumluları arasında bulunduklarının tahmin edildiği kaydedildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12786430.asp?gid=229
Mesaj tarihi:
pkk'yı anlamak için pkk sözlüğü yazıyordum da başımız belaya girmesin..

yine de kelimeleri vereyim.. gerisini çözersiniz siz.

açılım,ateşkes, ateşkes ilan etmek, aydın, barış, ezilmişlik, ezilen halk, halkların kardeşliği, kardeşlik, taraf olmak etc etc.
Mesaj tarihi:
Hmm sarcasm sadece ulusalcıların silahı mıydı ?

Çözüm önerisi tartıştığımız topicte sen söyledin kandile nuke diye. Ben de mantar bulutunun altına kandil yazdım. Neyle yaftalamakmış, açıkla bir zahmet.
Mesaj tarihi:
lütfen abso! yeterince manipule edemiyorsan haberleri lütfen bu işi yapma!

rica ediyorum yapma!

"kürek gastesinden alıntıdır" said:

"darın, berafin, rojder, payder ve behvan... teslim olmaya gelen 5küçük çocuk.. teslim olmak için geldikleri bingöl kırsalında elleri ile pişuuu pişuu şeklinde şaka yaptıkları tsk askerleri tarafından havan topu yağmuruna tutuldular..
http://fotosa.ru/stock_photo/ImageSource/p_1812562.jpg
bu barış sevdalısı minikler ne yazık ki aramızda değiller. genç bedenlleri barış için parçalanırken gökyüzünde uçan 5beyaz güvercin gözyaşı döküyordu.
http://www.johnfarnsworth.com/studiojournal/uploaded_images/white-pigeon-jerez-500-706624.jpg

resimler stock'tur. olayla ilgili görüntüler olduğu iddia edilemez. kapırayt kürek gazetesi"
Mesaj tarihi:
yok bunların barışla işi olmaz.

geyiği bi kenara bırakırsak pkk öle ya da böle dağıtılacak. miadını doldurdu. büyükbaş olanlar haricinde vitrin adamlarını tr'ye getirip politika üzerinden terörö pardon barış yapıcaklar.

ilerleyen günlerde daha sert eylemler pkk içindeki kanatlardan gelebilir. ki normal bir durum yani. adamın inandığı şeyi yok ediyorlar bir yerde.

ama görüşmeler devam eder.
Mesaj tarihi:
birileride utanmasa "ozgurluk savascilarimiz darbeci ordunun zorla askerlik yaptirilan 5 garibanini oldurdu!!1111" yazicak

zaten demokrasi falan filan yalan

sikayeti olan alsin eline silahi ciksin daga

yoksa kimse sallamiyor sizi heh
Mesaj tarihi:
ben seyi merak ediyorum abi zaten
30 seedir bu adamlara attigimiz bombalari toplasak bu kandil daginin magaralarina doldursak hepsini bi anda ateslesek olmaz mi ya
black rose burda olaydi solerdi abi dag patlatmak icin ne kadar bomba laizm
onu gectigimiz 30 senedir harcadgimiz paranin 1/100une o dagin altini kazar lagimci usulu cokertirdik dagi asagi
istanbul belediyesi olmadi basbakanin akrabalarindan biri alirdi walla ihaleyi ya
  • Yeni Oluştur...