catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 izleyen varmı? ilk kez böyle bişey gördüm. adam arkasını dönüp yürüdü diye 2 sarı kart çıkarttı 2 saniye içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bülent korkmaz'ın gördüğü 2 sarı gibi kadıköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 belki yururken hakemin cinsel tercihi hakkında sesli dusunmustur bilemeyiz orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ahah evet bişey demiştir. Tek laf etmeden arkasını dönüp yrüyosa neden kart çıkartır anlamadım. Bülent alkışlayıp yemişti ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 e çok basit ve gayet mantıklı.. hakem dön bana diyorsa ve inatla dönmüyorsa ibrahim akın , kart gösterebilir hakem. çok abartmadı ise tabi saçma bi kart olmuştur ama hakem ısrar etmesine rağmen dönmüyorsa doğru kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 videosu falan var mı olayın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 çarpıtmayın adam dövecekti hakemi nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Hakem akıllı olsun :D Ben gerçekten hakemlere fazla güç verildiğini düşünüyorum. Sen çıkart kartını yani, adam sana baksa noolcak kartı çıkartırken? Zaten kartı yemiş sinirli ve üzgün bi de senin artistliğinle mi uğraşacak? Peeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 futbolcu da kaıllı olsun afra tafra yapmasın hakeme.. sevgilisinin başı ağrıyo diye kavga etmiyo sonuçta , hakem bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Tamam da kartını çıkar sen o uzaktan örür yani. İlla önüne gelip gözüne mi bakmalı? Öpüşcekler sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 gel diyosa geliceksin , elin mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Olmasın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 catlikethiief said: izleyen varmı? ilk kez böyle bişey gördüm. adam arkasını dönüp yürüdü diye 2 sarı kart çıkarttı 2 saniye içinde Been there, done that. Masquerade said: bülent korkmaz'ın gördüğü 2 sarı gibi kadıköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Arada o kadar el hareketi yaptı ayrıca, adamın dudaklarından okunuyordu nerdeyse "dittir git hoca ya" dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 nileppezdel said: Ahah evet bişey demiştir. Tek laf etmeden arkasını dönüp yrüyosa neden kart çıkartır anlamadım. Bülent alkışlayıp yemişti ayrıcamantık aynı. hakemi protesto. ha diğer ülkelerde bu kadar kolay çalmıyorlar. en fazla bir sarı alırdı, 10-15 saniye uzatmadıkça da çıkmazdı 2. sarı. bizim hakemler ego manyağı olduğu için şöyle gelişiyor; "7 numara gel buraya" 7 numara arkası dönük, gelmiyorum dercesine elini sallar yürür. sarı kart "7 numara gel buraya" hala tınlamaz zbam 2. sarı, kırmızı. futbolcu da insan. adamın kıçından ter geliyor, beyne giden oksijen limitli, belki sinirli ve gergin. biraz anlayış lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Muhtemelen onunla ilgili ince bir kural vardır, "gösterdiğiniz kartı oyuncu görecek, kart gördüğünü bilmeli" falan gibisinden. Bir tane bile istisnasını görmedim çünkü bunun, sakatın başında beklerler, oyuncuyu inatla çağırır ve/veya yüzünü döndürürler falan. Edik: Bu pozisyon için demedim özellikle de, konusu geçmiş diye. Videoyu izlemedim de, küfür eden adama niye 2. sarıyı versin küfürden verse, direk kırmızı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar