Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bünyamin gezerden inciler

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

harrykewell hakkında neler söylüyorsunuz ama gelip burada galibiyet demagojisi yapıyorsunuz.Benim burada konuşmak istediğim konu hakem tatil etmedi kaybettik negatif baskı oldu DEĞİL. Bu olay Türkiye'nin en güçlü iki takımı arasında yaşanıyor.Rezalet bir şey bence.Kalitesizlik dizboyu.Hem Ali Sami Yen'de hem Saraçoğlu'nda.Kendini kaybedip de magandalık yapan bütün ezilmişlerin köküne kibrit suyu. Ok? Bye.
Sosyal ağlarda paylaş

HÜRRİYET said:

GEZER: Düşünebiliyor musunuz, bir taraf karşı tarafa saldırsaydı. Allah korusun birkaç cana mal olsaydı. Hesabı kim verecekti? Bazı kararları verirken bazı şartların oluşması lazım. Benim düşündüklerimi sağduyulu insanların da düşünmesi de lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

HÜRRİYET said:

GEZER: Düşünebiliyor musunuz, bir taraf karşı tarafa saldırsaydı. Allah korusun birkaç cana mal olsaydı. Hesabı kim verecekti? Bazı kararları verirken bazı şartların oluşması lazım. Benim düşündüklerimi sağduyulu insanların da düşünmesi de lazım.

dün haberlerden izledim, yurdun muhtelif köşelerinde kavgalar olmuş, hatta 3 kişi bıcak ile yaralanmış, çoğu görüntüde de linç girişimleri vardı

ama içlerinde beni en yaralayanı erkek taraftarların bir kadına saldırması idi, her ne kadar kadın tahrik edici gözükse de yine de ayıptır, bizde kadına el kalkmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aynı şeyleri maçtan beri diyorum da laf ediyorsunuz, hakem de bizzat benzer şeyler demiş işte. Siz de "yeterince ağlamadık" diye ayrı konuya taşımışsınız, sağolun :p

Her iki takımın sahasında bundan 100 kat fazla cisim atılan, 10 dakikada bir kavga çıkan vs. maçlar gördük, hiçbirinde tatil edilsin falan demedi kimse. Derbilerde sahaya bir şeyler atılacağı Türkiye'nin malesef bir gerçeği, neden oyunculara gelince ya da teğet geçince adam gibi anons bile yapılmıyor da, nispeten çok daha az madde atılan bir maçta bir tanesi şanssızlık eseri hakeme denk geldi diye tatil olsun? Maçta GS 8-10 tane korner kullandı, Keita'nın şovu dışında kornerini kullanamayan bile olmadı. Geçmişinde bu kadar tatsızlık olan bir maç için bu ortalamanın üzerinde bir durum.

Gören de hiç derbi izlemiyorsunuz veya hakemlere çok saygı duyuyorsunuz sanacak, yenilince dilinize bir bahane doladınız gidiyor işte. Kabzımalın biri milleti galeyana getirmek için "bu ne arkadaş, sen nası hakemsin, yürü git hemen Bodrum'a oradan alla allaeaeaeee" diyor, siz de acınızdan benimsiyorsunuz. Yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

harry izleyemiorm demişsin buyur sana benden bi kıyak. birinci resimde tumer korner kullanamaya gidio ama kafasına yediği su şişesi bilimum plastik ve sivri koltuk parçaları yuzunden kullanamıo ve kaçıo. 2. resimdede buyuk bi koltuk aurelio ya ya dogru gelio ama sen aurelio yu goremezsin cunku korneri kullanmaya çalışırken savasta gibi polisler tarafından korunmaya çalışıo. burda tek eksik keita gibi bi adam. gerçi bizden biri atsaydı kendini yere ölürdü muhtemelen gelen parçalardan dolayı yerde yatarken.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala ağlıyorsunuz falan diyorlar. Bu egoya bu kadar mı ihtiyacı var Türk gencinin.Hiçbir takımın taraftarı böyle olmasın diyoruz. Galatasaray yaptığında da ayıpladım,içimdeki bastırılmış şiddet duyguları uyanmadı yani..

"Heheheh ne güzel atıyoruz lan kimse bişi diyemiyo burada güç,otorite biziz ehueuhe"

terörle bir farkı yok bence aşırı fanatizmin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara küfürden bile 1-2 maç kapatıldığı oluyodu sahanın şimdi hem hakemi hem futbolcuyu vuruyolar yine 1 maç. Caydırıcılıktan çok çok uzak bi ceza, sami yendeki maçtada belliki aynısı yaşancak. Tamamen hakemin ve federasyon yöneticilerin basiretsizliğinden doğuyo bu durumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...