karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 O almedianın hatunu savaş çıkarmak için "3 ülke daha bu işe karışmış bıdıbıdı" dedi bence ve gene bu hatun diğer 6 komandoyu öldüren 7. comandonun adamı... bence amacı savaş çıkarmak yani... dedi ya Palmer "niye ali said kaydetsin ki?" haklı yani bence... o kıza zaten çok dikkat çekti başından beri dizinin kesin bi kıllık çıkcak...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bu arada kim ilk arabaya binmeyerek hayatında ilk defa akıllıca bir hareket yaptı... yani bir insan salak olur da bu kadar mı salak olur be... heralde 24 tarihinin salak hareketsiz kapadığı ilk bölümüdür kim için...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Dizinin olayı bence bombanın imhasindan çok Kim'in belaya bulaşmamasıydı. Bir de Amerikanın en önemli merkezi denebilcek koca LAde bir tanemi savaş uçağı yok yani illa 350km/hr ile giden o uçakla götürdüler bombayı. Bu arada ne komiktir ki müslümanlar kendilerini çatapat gibi inandıkları şeyler için feda ederken koskoca CTUdan bir kişi de çıkıp "dur Jack sen bizim başımızsın sana ihtiyaç var senin ölmen millete hainlik olur. Ben gider ölürüm gerekiyorsa" demedi.Zorla Mason kör, topal görevi üstlendi. 3 ülkenin isimleri açıklanmaz bence ama Türkiye falan çıksa hehehe bir anda bütün havası değişir dizinin. Kaç bölüm kaldı geriye? Ve bence başka bomba daha var çünkü başkanın LAye gideceğini düşünen teröristler ona göe 2. bir gerçek bombayı tamamen gizli olarak LAde tutuyor olabilirler bu teröristlere hiç güven olmaz. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 orta doğudan 3 ülke dedi sanmıyorum Türkiyenin çıkacağını[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 türkiye niye çıkmasın abi? çıkar çıkar... çıkarsa da kieter sutherlandi (doğru yazmamış olabilirim) bulur döverim çünkü ekipten bitek onu tanıyorum :P[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ehheyt beee, mason aslan parçası tabii adam terminator 2'de boşuna mı oynamış? hoş gerçi orada da .ok yoluna niyazi olmuştu.. :) üzüldüm diziden ayrıldığına ama çok güzel ayrıldı.. o üç ülkeyi nasıl gizli tutacaklar bilmiyorum ama suriye, iran ve libya olur başkaları da olamaz zaten.. "kim salaklık yapmadı hayret" demişsiniz ama gerizekalı kız serpinti dağılırken çölortasında arabadan indi, en büyük salaklığını bu diziye saklamış.. :lol:[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yok türkiye aralarında ama palmer izin isteyecek hava sahası için, gazetede yazıyordu taaa dizinin bölümleri başlamadan. Kararsız kalmış yöneticiler, bu bahsi geçen ülke biziz yayınlayalım mı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Teskere vermeyiz biz öleee hava saldırısı için falan hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 utaniyorum vallak kendimden, gecen sezon mason a hain dedigim icin.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Kıbrıs mıbrıs bişler diyodur vardır türkiyede (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bende kıllandım ama dziçekilirken Irak savaşı modundaydılar, Irak İran Suriye veya Irak la alternatif Suudiler filan olabilir.. Türkiye çok saçma olur , ama gene adımız geçebilir, işte orda müttefik olarak kimi kullanabiliriz diye filan. Bir bakarsın mit ten bir tip gelmiş keifer shuterland in yanına :))[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Selam ben Kemal , İngiliz Kemal Türk İstihbaratından. Yesss PLzzz[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 aman mit ajanı göndermesinler yanına, onu da şamaroğlanına çevrirler, zaten bir angut geldi ctu'ya şimdiden de tony yan yan bakınca ağzında kaldı diyecekleri, öyle bir duruma düşmeyelim.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Tony: Nerde bu TRden gelen istihbaratçı? Sekreter: Öğle yemeği için çıkmış efendim Tony: Ne öğle yemeği saat daha 11 Sekreter: Amca oğlundan çok güzel bi lokanta adı almış ama biraz uzakmış o yüzden erken çıktı beni merak etmesinler geçikirsem diyede mesaj bıraktı. Tony: ???[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bizim ajan hazır oraya gitmişken ctu nun sarf malzemelerinin yarısını götürür:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 rofl kopardın abso ;) sanmıyorum isim verilceğini verirlerse direk hakaret olur yani öyle böyle değil[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 haha amcaoğlundan lokanta adı almış :) Dizinin akışını tek başına sabote eder , hele birde ağzını oynatarak peze.enk, .iç , tarzı küfürler kullanırsa harbi o bölümler burda yarabilir. Tabi böyle birşey olmayacak, ama o ajana da kıllandım. "You Americans" diye başladı sonra tıssladı.. Kesin birşeyler çıkacka bunlardan kesin.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Onlardan bişi çıkmaz yani eğer o yeni gelen ajanlardan da bişi çıkarsa bu CTU ne iş yapıyor diye düşünür insan. Gidip özellikle mi hain ve ajanları sokuyorlar içlerine demez mi başkan?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 daha önce yazıldımı bilmiyom ama bu dizinin 3. sezonuda olacakmış ve ben bi şeylik... yaptım sezon 3 ün emule linklerini bulmuştum kaybettim :([hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kazaaya bakmak hiç aklıma gelmemişti :)[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 3. sezonda noluyor peki bu seferde washington mı havaya uçucak (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 sakın ha anlatmayın, bu başlıkta daha yeni teker teker seyredenler tartışıyor. spoiler diye kocaman yazıp ayrı bir başlıkta anlatabilirsiniz dilediğinizce..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 aynen sam in deigi gibi. Surada izleyip egleniyoruz, spoilerlarla bozmayin.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Olay nerede Kim orada. Reality show yapımcısı olsa parayı vurur walla. 7.komandomuzda iş başında sağolsun ve içeriden bariz destek alıyor. Bence başkan ın nsa (eski) başkanı stanton a dönmesi gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Tony cok simardi sanki. Jack e kafa tutuyor, gecen sezondan beri icinde kalmis, ilk kez otorite saglayinca gercek yuzunu mu gosteriyor nedir..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar