Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de kitap kalıplayabilecek iyi fotokopici

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Selamlar;

Aslında bitane biliyorum ama orada yaptırtmak istemiyorum.

İstediğim şey pdfyi verecem, 600 sayfayı çıkaracak ve adam gibi kalıp yapacak ona. öyle zımbalayıp veya 2 bantla elime tutşturmıcak dfgfdd

Tabi ucuz da olması lazım yani 600 sayfa toplu fotokopi mantıken 20 lira altı gibi olmalı. Bana gelip 50 lira filan demezse iyi olur.

Özellikle üçyol, hatay, üçkuyular, balçova taraflarıda olursa iyi olur. olmadı üşenmeyip konak alsancağa da giderim, karşıyaka buca filan olursa baya uzak kalır tabe.

Varmıdır böyle bildiğiniz yer? Bi tarif ediverin hangi berberin karşısında dfgdf
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum meslegim fotokopi, baski vs. isleri. Bu iste uzun zamandir bulunuyorum. Acikcasi kimse elini sürmek istemez (adamakilli) dedigin fiyata 600 sayfa icin. Yapan adam ya gözünü karartmistir, ya cok ucuza kacar iyi is cikartamaz ortaya, yada sehir efsanesi olmaya calisiyodur :)

Not: Bornova'da yapiyorum bu isi.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda olsa yer bulunur ama izmir..

orada fotokopi makinesi var mıymış? (<-maksat sadece sinir etmek.. cevap vermeye gerek yok yani.. yoksa izmir'in istanbul'dan geri bir ilçe olduğunu ve izmire matbaanın bile yeni geldiğini biliyorum elbette[<-hey belki sinir olmamışsınızdır diye şansımı denemem lazımdı!])
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Dostum meslegim fotokopi, baski vs. isleri. Bu iste uzun zamandir bulunuyorum. Acikcasi kimse elini sürmek istemez (adamakilli) dedigin fiyata 600 sayfa icin. Yapan adam ya gözünü karartmistir, ya cok ucuza kacar iyi is cikartamaz ortaya, yada sehir efsanesi olmaya calisiyodur :)

Not: Bornova'da yapiyorum bu isi.

Elimde 400 sayfalık bi fotokopi var, öyle kaliteli bir kalıbı yok ama 15 liraya aldım geçen gün. 600 sayfa da 20 lira, hadi cildi filan ile 25 liraya olması lazım max. 50 lira filan verecek olduktan sonra amazon.com'dan sipariş eder kargo parasını filan veririm dfgdfgdg. yani bilmiyom işte mantıken 20 lira dedim, 30 olur belki. ama 50 lira filan istencekse de çok yani.

Llama said:

can fotokopiye git.. on numara yapar parada bayılırsın gerçi

nerde o?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.canfotokopi.com.tr/merkez.aspx

bir şirkette fotokopi teknisyeni olarak çalışan bir adam ve sekreter olarak çalışan bir kadının sermaye olarak dandik bir fotokopi makinesi ve murat 124 ile kurdukları bir şirket.bugün izmirde belki egede baskı teknolojilerinde tek.arkadaşın babası diye söylemiyorum çok saygı duyulası bir insandır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...