Brigand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Selamlar; Aslında bitane biliyorum ama orada yaptırtmak istemiyorum. İstediğim şey pdfyi verecem, 600 sayfayı çıkaracak ve adam gibi kalıp yapacak ona. öyle zımbalayıp veya 2 bantla elime tutşturmıcak dfgfdd Tabi ucuz da olması lazım yani 600 sayfa toplu fotokopi mantıken 20 lira altı gibi olmalı. Bana gelip 50 lira filan demezse iyi olur. Özellikle üçyol, hatay, üçkuyular, balçova taraflarıda olursa iyi olur. olmadı üşenmeyip konak alsancağa da giderim, karşıyaka buca filan olursa baya uzak kalır tabe. Varmıdır böyle bildiğiniz yer? Bi tarif ediverin hangi berberin karşısında dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Dostum meslegim fotokopi, baski vs. isleri. Bu iste uzun zamandir bulunuyorum. Acikcasi kimse elini sürmek istemez (adamakilli) dedigin fiyata 600 sayfa icin. Yapan adam ya gözünü karartmistir, ya cok ucuza kacar iyi is cikartamaz ortaya, yada sehir efsanesi olmaya calisiyodur :) Not: Bornova'da yapiyorum bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Geçen sene 1000 küsür sayfalık bir kitabı (tam hatırlamıyorum sayfa sayısını), 40-50 arası bir fiyata gayet kaliteli bir şekilde basmışlardı. Ama İstanbul'daydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 can fotokopiye git.. on numara yapar parada bayılırsın gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 istanbulda olsa yer bulunur ama izmir.. orada fotokopi makinesi var mıymış? (<-maksat sadece sinir etmek.. cevap vermeye gerek yok yani.. yoksa izmir'in istanbul'dan geri bir ilçe olduğunu ve izmire matbaanın bile yeni geldiğini biliyorum elbette[<-hey belki sinir olmamışsınızdır diye şansımı denemem lazımdı!]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Daragacini hazirladik biz izmir halki olarak dasaaa.. seni sehre girerken yakalarlarsa önce katran + kus tuyu combosu da dusunuyoruz acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sooo philistine... katran - tüymüş... huh.. ben taser o da olmadı biber gazı falan beklerdim.. nasıl açıklayım ki acaba.. elektrikli bir tabanca düşünün. taser o. öteki de bir çeşit kimyasal.. eee gaz.. böyle gözleri falan yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hazırlayın biyolojik silahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ben olurda dasaaa gelir diye patriotlarin tozunu aldim. utopia'da da yeni gelistirilmis bi tur napalm varmis. Simdi bu kavramlar akbil kullanan birine yabanci gelebilir, zira cok sukur kentkart gormus insanlariz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 akbil ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Theridone said: Dostum meslegim fotokopi, baski vs. isleri. Bu iste uzun zamandir bulunuyorum. Acikcasi kimse elini sürmek istemez (adamakilli) dedigin fiyata 600 sayfa icin. Yapan adam ya gözünü karartmistir, ya cok ucuza kacar iyi is cikartamaz ortaya, yada sehir efsanesi olmaya calisiyodur :) Not: Bornova'da yapiyorum bu isi. Elimde 400 sayfalık bi fotokopi var, öyle kaliteli bir kalıbı yok ama 15 liraya aldım geçen gün. 600 sayfa da 20 lira, hadi cildi filan ile 25 liraya olması lazım max. 50 lira filan verecek olduktan sonra amazon.com'dan sipariş eder kargo parasını filan veririm dfgdfgdg. yani bilmiyom işte mantıken 20 lira dedim, 30 olur belki. ama 50 lira filan istencekse de çok yani. Llama said: can fotokopiye git.. on numara yapar parada bayılırsın gerçi nerde o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://www.canfotokopi.com.tr/merkez.aspx bir şirkette fotokopi teknisyeni olarak çalışan bir adam ve sekreter olarak çalışan bir kadının sermaye olarak dandik bir fotokopi makinesi ve murat 124 ile kurdukları bir şirket.bugün izmirde belki egede baskı teknolojilerinde tek.arkadaşın babası diye söylemiyorum çok saygı duyulası bir insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Kalıplamak nedir, ciltletmek mi? Ben mi bilmiyorum ellemek başlığında olduğu gibi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sorun sende değil bu sefer.. çaktırma. izmirliler kendi aralarında garip bir dil konuşuyorlar. dünyadan kopuk yaşayan bu canlılar simite de gevrek falan diyorlar. öle işte.. deli bunlar yahu, manyamışlar.. aa aaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yahu simit burda da var kardesim onun citir haline gevrek diyoruz iste biz. yoksa simit halen simit yani. ayrica cekirdek çok fakir bi isim. cigdem daha seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 darımı yedim, üzerine klorak içtim. bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 http://cybermacs.files.wordpress.com/2009/03/akbil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kaliplamak ne harbi ya ciltletmek mi ayrica abi ole bi anatmissin ki sanki kitapbastircan epi topu 600 sayfa cikti alip ciltletcen be her fotokopici yapar fotokop 3 kurus felan snairim 18 lira sirf fotokopisi tutar en en en az universitelerin etrafi fotokopici coludur git birinin yakinina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Theridone said: http://cybermacs.files.wordpress.com/2009/03/akbil.jpg olm bu ne lan? ahahahah gazoz açacağı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 akbil dostum beenemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 akbil ne abi? ahahahah ilahi istanbullular.:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 http://images.gittigidiyor.com/1837/OGRENCI-2009-iett-pasosu-indirimli-akbil__18373123_0.jpg buda ogrenci akbil dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bu bişeye benziyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Saat piliyle otobuse binilen memleket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar