eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 güzel oyun oldu (hemen yazarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kaybetmiş olabiliriz, ama şu var ki; http://img404.imageshack.us/img404/2222/mimimio.jpg hafızama kazındı. Nasıl olduğunu mağdur olan arkadaş açıklayabilir sjdfghjsh aşağı uçarken ss almayı çok isterdim ama gülmekten boğulmakla meşguldüm o ara sdfakfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 olm var ya çıkmayın lan karşıma sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hayır adam "4 gündür l4d oynamıyorum oh hadi döndürelim" diye hevesle girdi oyuna. ilk chapter bi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 arkadaşım yendik mi sonunda yenmedik mi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 oyunu sorunsuz yükledim steam le beraber, açmaya çalışınca geforce 310m ekran kartını tanınamadı dedi update e başladı, 7 saat 35 dakika diyor ŞAKA MI BU ? hayır yani adam gibi grafiklerle falan mafia 2 falan oynuyorum ben neyin updateini yapıyor bu ekşisözlükte de gördüm şimdi aynı hatayla karşılaşan birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 steam kendince liseli alert vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 update 9 saat oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Saeros said: steam kendince liseli alert vermiş hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ne guzel oyun oldu ya. ezdik ama tabiki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Adeks zindanlarında 1 ay yemek yemeden taktik yapan gençler gibi koordineydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 pff ben de aliim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Saeros said: steam kendince liseli alert vermiş ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 nerden saapiyoruz? burdan mi bulusuk otobuslere biniyoruz, yoksa steamden mi hadi gel benimle ol yapiyoruz? ve tf2 gene biseyler indiriyor, yearabbbiiieeemm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 steamden paticik l4d2 grubuna katıl bu arada güzel oyundu. ayrıca bence ben artık süper oynuyorum hah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: steamden paticik l4d2 grubuna katıl nasi yapiyoz benide ekleyin steam id : liseligecko the sacrife çizgiromandaki gibi olmuş aynen, dark carnival dan bile zor görünüyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://steamcommunity.com/groups/patiL4D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya şu oyunda da gavurlara karşı oynarken hep madara oluyoruz arkadaşlarla. dün yine çok pis ezildik, sonra da baktık fark 3x oldu çıktık oyundan :P Adamlar hepimize invitation attı Ragequitters group'una :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben ne zaman yabancılarla oynamaya kalksam 1-2 tanesi düzgün oynuyor oluyor gerisi mal mal oraya buraya koşturuyor. Hatta bir hunterla 3 survivor u aldığımda oldu sadece bana mı denk geliyor böyleleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Sereglin ve Zaugna, beni l4d ve l4d2 gruplarında admin yapın, notification sistemini kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bence artık l4d2 turnuvası düzenlemenin vakti geldi.Gerekli çoğunluk var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben mesajını gördükten sonra yaptım abi. bana bu haftalar yoğun geçiyor, gelemiyorum; ama unutmadım sizi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: steamden paticik l4d2 grubuna katıl bu arada güzel oyundu. ayrıca bence ben artık süper oynuyorum hah! oldun sen oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: steamden paticik l4d2 grubuna katıl bu arada güzel oyundu. ayrıca bence ben artık süper oynuyorum hah! yeeaaaani. tam değil sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hadi go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar