eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 alınır. dün patch de yayınladılar. şu anda göze batan tek sorun lag. serverların düzelmesi için bekleyebilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dark carnaval bölümünde yer alan grubun sitesi açılmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi orjinal alinilir da daha 1 bile bana yeni oyun gibi gözükürken. yani ne bilim seneye bu zamanlar 3 ü çikcaksa değmez. yanliş yapyorlar.ayip etyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eveeeet. achievementlerimden bazıları silindi, daha doğrusu buglandı, "club death 8/8" ama kitli gözüküyor mesela. eregorn2 said: yok hareket diyorum niye beni kimse sallamıyor :D ne bilim abi bi umut falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 L4D 2 %25 indirim olmuş steam de.. son 23 saat.fiyat 50 den 37 dolara düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tam kutulu sevdamdan vazgeçip alıyordum ki kredi kartımın limiti dolmuş ... üzüldüm lan neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şu kitlenen achievement ler konusunda ne yapabilirim? bazılarını geri alamıyorum çünkü. bi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ben ilk L4D'yi seve seve oynadim, ama adamlar o zaman "oyunun eksik oldugunun farkindayiz, surekli guncellestirecegiz, bir suru content, yeni infectedlar zart zurt gelecek" demislerdi. Simdi bunlar icin 50 dolar istiyorlar, gecen oyuna yaptiklari tek sey ekstra bir mapti cunku. Ayrica cidden ben almak icin bi sebep goremiyorum, skinler degismis 3 fakrli infected 5 farkli map gelmis o kadar. Yeni birsey yok ki ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 oyun asiri zor olmus haha ilk oyunda expertte bitiriyodum 1.5 saatte her campaigni bu oyunda aynisini normal zorlukta yapmak cok zor. versusta infected olunca ilk koridordan cikarttirmiyosun cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 koreliler ne acaipmiş arkadaş ya :S bi takım geldi, hem oyunda saldırıyorlar hem pisjolojik, valla yaşlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bugün aldım, netten oynamayı planlıyorum tabii ki. Noobluğumu mazur görür de oynarım senle derseniz pm'den msnlerinizi atın ki konuşalım öğreneyim hangi serverlara girmem lazım oyun modlarında nasıl davranmalıyım falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yine single oynayabiliyor muyuz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oynarsın dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ben oynuyorum şu an, gyet başarılı =) edik: Bu arada dün gece tam diyodum ki şöyle atmosferi saran bi aksiyon oyunu olsa. Adım atmaya korksam, iki kere düşünüp hareket etsem diye. Aynen öyle bi oyun işte bu. Ne iyi oldu da aldım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ülkeye göre sunucu seçilmiyo mu? 260 pingle oynamak baya zor oluyo yani =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Adım atmaya niye korkasın şu oyunda ya? Çizgi filme çevirmişler resmen güzelim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ya korkmuyorum tabi ama sonuçta ortam var biraz. Ayrıca ilkinden farkı yok pek onu da oynadım, çizgifilm diil ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Hoşuma gitmeye başladı. Tam bir takım oyunu. Fps ve teamwork olunca zevkli oluyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Lag manyağı olmasam keyif alırım heralde ben de :D Ayrıca atmosfer şahane bütün campaign boyunca herkesi korudum kurtardım ama dark carnivaldı bu işte, sonunda helikopter geldiğinde son atakta o kadar yoruldum ki arkada kalan iki arkadaşıma yardıma koşmadım ve kendimi helikoptere attım.. Ellis ve Rochelle anısına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Spitter ve Smoker combo süper oluyor denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 garenadan oynayan yok mu yaa 2.0.0.5 patch beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben de tutmadım 2. yi. gündüz gündüz zombiden mi kaçılırmış yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bu oyunu landan nasi oynucaz yaw. Play with friends diorm. Sonra oyun kurayim diorm öle creating game dio kalio orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 alıcam sanırım 24ünde. herkes çok övdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 zeawee said: garenadan oynayan yok mu yaa 2.0.0.5 patch beklerim. asıl biz bekleriz. +1 ini al gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar