Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şöyle şöyle saldırıyoruz diyoruz, son 2 mapte 3e kadar saymayı bile yaptık ama spawn bile olmuyorsunuz bi de laf ediyorsunuz sdas

neyse kalitem takımı sırtladı, sorun yok
Mesaj tarihi:
Ben gayet oluyordum spawn vs. Herkesin failleri oldu. Bizde biliyoruz "ABİİİİİİ O YAPILIR MIIII" şeklinde sitem etmeyi falan. Gerek yok yani biz bize oynuyoruz.

Stres atmaya girerken, stres sahibi oldum
Mesaj tarihi:
ya adı nooba çıkana çok yükleniyolar da herkes yiyo o bokları yani. cidden sen charge kaçırınca tüm takım AOOOO SIÇTIN SIÇTIN AHA GHIRDIN moduna girerken adı proya çıkmış adam oyun boyunca bi charge bile atamaz kimsenin sesi çıkmaz :D
Mesaj tarihi:
ben zaten 2-3 hafta (oldu mu okdr?) önce oynamaya başladığımda noobum diye geldim ki millet bilsin vs. adımın çıkmasından değil. zaten her oyunda NUUBUM diye bağırmam %83,7 oranında galibiyetle sonuçlandırdı maçlarımı. bakın burda harir,red,mrlevie var karşıyada loxi olursa dengeli olur didiler sonrasında acı gerçekle yüzleştiler fasd

genel olarak oyunda çok taktik kasınca sçış oluyor zaten.
Mesaj tarihi:
abi ammoyla oynamak beni deli ediyor. tam böle kendi inisiyatifimle psikopat bi spottan dalıcam. o cılız sesiyle

DUR
DUR
ORDA DEĞİL
DU-
o sırada ben de şaşırıp saçma bişey yapıyorum.

YAAAAAAAAAAA OFFFFFFF OF LAF DİNLE YAU LAF DİNLE!
Mesaj tarihi:
Cystein said:

ya adı nooba çıkana çok yükleniyolar da herkes yiyo o bokları yani. cidden sen charge kaçırınca tüm takım AOOOO SIÇTIN SIÇTIN AHA GHIRDIN moduna girerken adı proya çıkmış adam oyun boyunca bi charge bile atamaz kimsenin sesi çıkmaz :D
ayrıca ses çıkarmamanız da sizin sorununuz. ammo ve benle aynı takımda olun kısmet olursa. o benim ben onun ağzına ediyoruz her hatada.

ama şu da bi gerçek ki noob kaçırınca umut kesiyorsun ama pro(!) kaçırınca bir sonrakinde kendini fazlasıyla affettirebiliyor.

alex hata yapınca sineye çekersin ama bilica yapınca yeter lan diyorsun mesela, onun gibi.
Mesaj tarihi:
abi mal değiliz bakıyoruz işte. boomersam chargersam ya da huntersam ve pounce yapabileceksem, smokersam ve görünmeden birini çekip adamları yavaşlatabileceksem yaparım yani.

ama başında devamlı bi gomtan olunca olmuyo
Mesaj tarihi:
o zaman ben pro oluyorum

1 fail yaptıktan sonra çok klas işler yapıyorum

sdfdsfs

bu arada şöyle yapalım böyle yapalım takatikli oynayınca daha iyi oluyor

tek başına dalcagına publicte oyna daha iyi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...