Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi inanılmaz eglendim.

Deno'nun beni çatıdan çeken smoker'a right click kurtarabildigini iblmedigi için sopayla 15 kere vurması ve kurtaramamasıyla 1 puan kala kaybetmemiz şiir gibiydi.

Karsı takımı tebrik ediyorum, yarın annelerini aglatıyorum eve döndügümde.
Mesaj tarihi:
Hahahahah ben hissettim ya, o smoker'dan kurtaramadıgı anda böyle dedim yani, aha sıctılar ve bölümün yeri geregi puan akışı durunca kıkırdamaya basladım sdf.

Keşke frapsleseydik o sahneyi, net en absürd komedi orada döndü oyunun tarihinde.
Mesaj tarihi:
abi deno zıplıyo havada vurmaya çalışıyo falan ahhaaha.Üstten izledim millet birbirini satıyor.Bizim takım bu konuda kötüydü harbi.Bi ben iyiydim sdf
Mesaj tarihi:
abi her oyun kıçınızı korumaktan sıkıldım cidden, üzerime boomer kusmuş, elimdeki silahın mermisi bitmiş, ahmet gidip kapının tam üstündeki smoker'a yakalanıyorsun. hani öyle bir mesafe ki, çekiyor olsa bile vurabilirsin. öyle bir anda elimde melee ile smoker'a isabet eder diye salladım, zaten bir zik göremiyorum. harir konuşmuyor, ahmet konuşmuyor, bone da bugün bir agresifti. iyi bile yani bu sonuç.
Mesaj tarihi:
abi orda smooker benddim bide. krize girdim izlerken. ilk gelirken aha kurtardı bku yedik psikolojisindeydim. sonra bi baktım baya eğlenceli. zıplayıp vurmaya çalışmalar falan
Mesaj tarihi:
Ya mic'im olmadıgı halde şu kadroya karsı ezilmemiz lazımdı, nasıl bu kadar dövdük zaten anlamadım.

Lakin hiç savunma, right clickle smokerdan kurtarıldıgını bilsen şu olmayacaktı.

İyi ki oldu lan ahahahahahhah efsaneye gel iyi ki mic'im yokmuş iyi ki RIGHT CLICK YAP SALAK diye azarlayamamışım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...