Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 harir yine mi sattı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 xunn çok sattı çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ahmet bugun bariz satmisti maci ya. Her chapter'da oldu herif ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 geceleri benide dürtün, tatil bitti döndüm alemlere tekrardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ben çok hastayım abi çok hapşuruyordum oyun boyunca. Lakin öldüm çünkü tanka yem oldum siz için, sonunu düşünen kahraman olmaz dedim güldünüz bana... Neyse, az önce çok epik oyun döndü, Lathspell adlı arkadaşın QQ gözyaşlarıyla yıkandık bütün infected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Loxias said: bugün ağlattım resmen. mapide biliyordum az çok onun da etkisi vardı tabi. jahrein küsmüş bu arada haberiniz olsun. beni kicklediler sesin çıkmadı diye gider yaptı bana ahaha Hahahah abi en son o gelmiş, fazladan gelmişti ve cevap vermiyordu Reva beklerken. Ne yapsaydım, kamp kurup cevap mı bekleyecem, cocukluk yapmayın. ha yaparsanız da çok bir tarafımda afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kol bozuktu bizim yok ama ciddi lag vardı.yani holy benim ekranda ışınlanarak gidiodu vurdugum zombi yerden kalkıyodu tekrar falan acaip acaip işler. nutella lagdan alakasız bi şekilde splitte yüzdü 10 hp kaldı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Hahahaha gazını almak için dürtecektim Jahrein'i adam silmiş, tavşan yine küsmüş dağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu arada o smoker lathdı sanırım kusura bakmasın sdfs tank ile adamların dibindeyken vurdugum halde vurmayınca sol tuş spam yapıyordum.o ara smoke adamı aldı ama ben çoktan basmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 MADBOY said: Hahahaha gazını almak için dürtecektim Jahrein'i adam silmiş, tavşan yine küsmüş dağa.yok yahu bir kaç kişiden kötü enerji geliyodu. bu son olay da tuzu biberi oldu. sinek gibisin ufacık ama mide bulandırma gibi bir yeteneğin var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu gece bi haller vardı hakatten aglıyo gibi olcak ama yenildigimizden degil 1.chapter dan beri sacma sapan seyler oldugunu team speak den konustuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 beyler paticik l4d bölünmüş grupları söyleyinde birine katılalım onlarla oynayalım sdfsd ayrı odalarda oyunlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 beni iki grup da çağırabilir ben birinizi seçerim asfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 girersin ama diğer faction reputationın düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 :( çok iyi oynarsam repleri sabit tutabilirim bence her oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ben bölünme falan göremedim valla. Jahrein'e yer kalmamış, önce gelen birinin yerinin ninjaladı, adam gibi söyledik, cevap gelmedi, burada yok herhalde diyip kickledim. Ha bundan kıl yün kapıp atar yapacak adam kendi bilir, kafasını oksar invite atmayız, büyütülecek birşey yok. tek kişinin tarafı mı olur, o da nesi Cystein said: MADBOY said: Hahahaha gazını almak için dürtecektim Jahrein'i adam silmiş, tavşan yine küsmüş dağa.yok yahu bir kaç kişiden kötü enerji geliyodu. bu son olay da tuzu biberi oldu. sinek gibisin ufacık ama mide bulandırma gibi bir yeteneğin var :) Üzülmüş bu beyler. Geçti yavrum, geçti kuzum. http://i.imgur.com/yEOtb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ah ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Jahrein sana yapilan sey pek cok kez oldu, hepimize oldu. Boyle bi hata olunca son gelen atiliyor. Hatta son gelen genelde atilmiyor, kendisi hadi ben ciktim o zaman diyip cikiyor. Soyle bir seyden dolayi gelip bir de adama hakaret etmen cok talihsiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 son gelen olmadığımı belirtmek isterim. yani adamı durduk yere salak yerine koyma çabaları çok saçma. revan tf2 oynuyordu. bana invite geldi chate. girdim bi saat o chatte durduk. sonra birileri revanı ayarttı hadi l4d2 gel diye (diye tahmin ediyorum). revan chate girdi. ve jahrein yer yok kuzum gibisinden ayakta yemeye çalıştı xunn. yani bi oyun için yalan söylemeye gerek yok. edit: hatta yanlış hatırlamıyorsam oyuna bile girildi 2 boş slot vardı. chatte olmayan birisi, yanlış hatırlamıyorsam yine epilogue geldi oyuna. sonra başka birisi daha geldi ve revan gelcek denince son gelen çıksın. son gelen jahrein hede bıdı. yani benle oynamak istemiyorlarsa söylerler zaugna bunu çatır çatır belirtti. siz de söyleyin oynamayız yani. ben sadece pub game yerine adam gibi l4d2 oynamaya çalışan biriyim. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben de puzzle pirates oynarken giriyorum chate ama lobi kurulunca damlıyorum genelde. chate ilk kim girdi bilmiyorum da chate girenin önceliği olabilir. olayı görmedim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Cystein said: revan tf2 oynuyordu. bana invite geldi chate. girdim bi saat o chatte durduk. sonra birileri revanı ayarttı hadi l4d2 gel diye (diye tahmin ediyorum). revan chate girdi. ve jahrein yer yok kuzum gibisinden ayakta yemeye çalıştı xunn. Yanlissin. Ben chat'e 4. falan girdim ve ben girdigimde reva vardi. 45 dk falan chat'te 6 kisiydik zaten loxias ve ben yemek yiyorduk. O siralarda vardi reva zaten. Muhtemelen lobby kuruldugunda reva oyunda gormedi bizim yazdiklarimizi, gorur gormez kapatti tf'yi geldi. said: edit: hatta yanlış hatırlamıyorsam oyuna bile girildi 2 boş slot vardı. chatte olmayan birisi, yanlış hatırlamıyorsam yine epilogue geldi oyuna. sonra başka birisi daha geldi ve revan gelcek denince son gelen çıksın. son gelen jahrein hede bıdı. epilogue ben oluyorum. Yukarda da belirttigim gibi biz yaklasik 60-75 dk civari chat'te durduk zaten. Lobby'e en son ben girdim evet. said: yani benle oynamak istemiyorlarsa söylerler zaugna bunu çatır çatır belirtti. siz de söyleyin oynamayız yani. ben sadece pub game yerine adam gibi l4d2 oynamaya çalışan biriyim. o kadar Oynamak istemedigimiz adamlara invite atmiyoruz zaten. Seni istemiyoruz dememize bile gerek yok yani. Son giren kimdi gormedim ben ama oynadigimiz 8 adamla da pek cok oyun attim ve hicbiri yer vermekten dolayi alinacak biri degildi. O yuzden muhtemelen son giren sendin ve haksizsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben bu akşam eskileri görmek istiyorum sam zaugna lathspell bi dürtün steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Karsiniza FH olarak cikalim. A challenger appears! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar