Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Ben çok hastayım abi çok hapşuruyordum oyun boyunca. Lakin öldüm çünkü tanka yem oldum siz için, sonunu düşünen kahraman olmaz dedim güldünüz bana...

Neyse, az önce çok epik oyun döndü, Lathspell adlı arkadaşın QQ gözyaşlarıyla yıkandık bütün infected.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

bugün ağlattım resmen. mapide biliyordum az çok onun da etkisi vardı tabi.

jahrein küsmüş bu arada haberiniz olsun.

beni kicklediler sesin çıkmadı diye gider yaptı bana ahaha

Hahahah abi en son o gelmiş, fazladan gelmişti ve cevap vermiyordu Reva beklerken.

Ne yapsaydım, kamp kurup cevap mı bekleyecem, cocukluk yapmayın.

ha yaparsanız da çok bir tarafımda afedersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bölünme falan göremedim valla. Jahrein'e yer kalmamış, önce gelen birinin yerinin ninjaladı, adam gibi söyledik, cevap gelmedi, burada yok herhalde diyip kickledim.

Ha bundan kıl yün kapıp atar yapacak adam kendi bilir, kafasını oksar invite atmayız, büyütülecek birşey yok. tek kişinin tarafı mı olur, o da nesi

Cystein said:

MADBOY said:

Hahahaha gazını almak için dürtecektim Jahrein'i adam silmiş, tavşan yine küsmüş dağa.
yok yahu bir kaç kişiden kötü enerji geliyodu. bu son olay da tuzu biberi oldu.

sinek gibisin ufacık ama mide bulandırma gibi bir yeteneğin var :)

Üzülmüş bu beyler.

Geçti yavrum, geçti kuzum.

http://i.imgur.com/yEOtb.png
Sosyal ağlarda paylaş

son gelen olmadığımı belirtmek isterim. yani adamı durduk yere salak yerine koyma çabaları çok saçma.
revan tf2 oynuyordu. bana invite geldi chate. girdim bi saat o chatte durduk. sonra birileri revanı ayarttı hadi l4d2 gel diye (diye tahmin ediyorum). revan chate girdi. ve jahrein yer yok kuzum gibisinden ayakta yemeye çalıştı xunn.

yani bi oyun için yalan söylemeye gerek yok.

edit: hatta yanlış hatırlamıyorsam oyuna bile girildi 2 boş slot vardı. chatte olmayan birisi, yanlış hatırlamıyorsam yine epilogue geldi oyuna. sonra başka birisi daha geldi ve revan gelcek denince son gelen çıksın. son gelen jahrein hede bıdı.

yani benle oynamak istemiyorlarsa söylerler zaugna bunu çatır çatır belirtti. siz de söyleyin oynamayız yani. ben sadece pub game yerine adam gibi l4d2 oynamaya çalışan biriyim. o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

revan tf2 oynuyordu. bana invite geldi chate. girdim bi saat o chatte durduk. sonra birileri revanı ayarttı hadi l4d2 gel diye (diye tahmin ediyorum). revan chate girdi. ve jahrein yer yok kuzum gibisinden ayakta yemeye çalıştı xunn.

Yanlissin. Ben chat'e 4. falan girdim ve ben girdigimde reva vardi. 45 dk falan chat'te 6 kisiydik zaten loxias ve ben yemek yiyorduk. O siralarda vardi reva zaten. Muhtemelen lobby kuruldugunda reva oyunda gormedi bizim yazdiklarimizi, gorur gormez kapatti tf'yi geldi.

said:

edit: hatta yanlış hatırlamıyorsam oyuna bile girildi 2 boş slot vardı. chatte olmayan birisi, yanlış hatırlamıyorsam yine epilogue geldi oyuna. sonra başka birisi daha geldi ve revan gelcek denince son gelen çıksın. son gelen jahrein hede bıdı.

epilogue ben oluyorum. Yukarda da belirttigim gibi biz yaklasik 60-75 dk civari chat'te durduk zaten. Lobby'e en son ben girdim evet.

said:

yani benle oynamak istemiyorlarsa söylerler zaugna bunu çatır çatır belirtti. siz de söyleyin oynamayız yani. ben sadece pub game yerine adam gibi l4d2 oynamaya çalışan biriyim. o kadar

Oynamak istemedigimiz adamlara invite atmiyoruz zaten. Seni istemiyoruz dememize bile gerek yok yani. Son giren kimdi gormedim ben ama oynadigimiz 8 adamla da pek cok oyun attim ve hicbiri yer vermekten dolayi alinacak biri degildi. O yuzden muhtemelen son giren sendin ve haksizsin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...