Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 chargelayamadığım an çok tokatladığımı bilirim ağzına ağzına vurarak net adam yığmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Holy said: Charger çok kriter değil ya. En kral adam bile charge missliyor bazen (ben mesela). Dün Xunn'un kolunun altından geçtim evin camında ahahaha Abi sinirlendim yine, pencerede karsına çıktım, üstünde beraber duruyoruz, fıyk, koltuk altımdaki kara delikten port oldu herif. me mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 tank gelirken araba üstüne çıkıp mal mal suratıma bakan xunn'a ne demeli :D arabaya vurmamla düşmesi bir anda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Red said: lan iyiki 2 tokat attın ondan önce benim bowling yaptıgım chargerı nasıl unuttunuz bu baya iyiydi ahaha hatta şu; http://www.funnymotivationalposters.info/wp-content/uploads/2010/06/My-Way.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Cystein said: tank gelirken araba üstüne çıkıp mal mal suratıma bakan xunn'a ne demeli :D arabaya vurmamla düşmesi bir anda olduABI EVET AHAHAHAH Sonra da "bu arabaya da mı vuruluyodu lan?" demesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ABİ WRECK SANDIM ONU BEN, SALAK NİYE GELİYO DEDİM BİR DE AHAHAHAH TAM SALAGIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 steame göre 5 dakika oynamışım toplamda ama habire update yapıp duruyor gıcık ediyor beni. oynıyım mı bi gün sizlerle genşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 saçım beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben gayet cool bi şekilde ezdim sıkıntı yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://i.imgur.com/kdY4c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Red said: ben gayet cool bi şekilde ezdim sıkıntı yok sdfs Allah seni kahretsin çocugum. Kahrol inşallah, kanser ettin beni kanser. Ha güldürürken kanser ettin, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 zayıf halka red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 iyi ki bi kere spawn olmadık muhteşem chargelarım ve smokelarım unutuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 risk budur. http://i.imgur.com/cSg4B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 beynim öldü bu saatte ne işimiz var lan bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi evet ya abarttık bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oha esas önemli kısım girmemiş resime! arkasından gelen satır : red : abi biz başlatmadık sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Realism en iyi mod ama... beyler.. Realism..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 AHAHAHAHAKJAKAHKLHDSKFHDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Holy said: oha esas önemli kısım girmemiş resime! arkasından gelen satır : red : abi biz başlatmadık sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Holy said: oha esas önemli kısım girmemiş resime! arkasından gelen satır : red : abi biz başlatmadık sanırım ya abi jenrator etrafında 3-5 tur attık tamam başlatıyoruz falan diye ama bişiye basmadık.kendi kendine mi baslıor sdfs resmen salak salak turlar attık etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi okşijen gitmiyo beyne. herkes baymış ama zorunlu gibi oynanıyo. biz sağdaki jenaratöre 3 kişi gidiyoruz sand özürlü gibi tek başına sola gidiyo smoker kapıyo bunu sesi de çıkmıyo kafamı bi çeviriyorum sand gg ABİ BENİ BIRAKIN diyo bi de erkek gibi evet onu diyerek çok işe yaradı :D 3-4 kez respawnlanan speciallarla kapıştıktan sonra abi bis jenaratörü başlatmadık galiba //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sand efsaneydi adam orda ölmüş bişide söylemio ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Biz bu anıyı şen şen anlatırken admaın cidden moralinin bozulması tam bir karakter tahlili. Lezzetli gözyaşları. Nom nom nom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sand............... http://i.imgur.com/eZj02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar