Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben haftalık gerilimimi tamamladım. daha da çağırmayın dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 son chargela şu mesajı verdim http://i.imgur.com/iOVh5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 tam çeviricektik oyunu bilerek adamı dc yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sağolsun red iyi sattı da ezdik chargela tüm takımı fırlattım.Şahitlerim var achi aldım sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 rakibin zayıf halkası ammoydu ya direkt. o kadar noob ki, tank spawnlıycam diye öldü orda adam sdfsdg. ben de tankta iyi sattım takımı arabaların yanına giderek ama ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ammo kendini pro sandı.med basmadı ve kalkamadı bir daha sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 evet ammoda sonda güzel bi satış koydu sdfs harir nerde ezdin lan uydurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 baNa n00b diyeNLeRe BatTl3St@R qAL@ctiC@ diYoRrummmm......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sen nubsunda bu arada ben ilk fırsatta cıktım adam yok diye girmiştim ztn normalde quit çekmiyorum :) hiç hevesli değildim 1 chapter oynadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 zaten noobsun red, hiç özlemedik seni oyunda. resmen adam doldurmak için almıştık seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 :( abi ezerken hiç bişi demionuz.kötü iken nub oluyoruz sdfs ayrıca ilk chapter sadece 3 puan fark yememize rağmen epilog ve xunn küstüler güçsüzüz diye bir anda konusmalar kesildi filan anlamadım ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ben sattım ilk chapterda net kötüydü.Ama sonra adeta yılların oyuncusu gibi ezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ya ben konusuodum da mikrofon kapaliymis. Oynayin abi diye atar yapmistim size sonra kustum siz cevap vermeyince megersem duymuomusunuz ahudshs. Ya bi de holy gelmese hic fark edilmicek ha awareness sifir sizde sag altta cikan seyi nasi gormezsiniz alalala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ahahah valla hiç ses gelmedi bana.xunn arada konustu ama o da bi ara sustu baya dedim küstü bunlar.randım daldım bende öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 steam tırtladı hemen geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Red ve Harir gerçekten birbirinden kötü. Ama sempatik tavırları ve arada yaptıkları beklenmeyen iş bitirici hareketlerle yine gönülleri kazandılar. Red hariç, pat diye çıktı fırsatı bulunca, tam bir adi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 :( abi haririn takımı kaybetmeye mahkum bende arada kaynıyorum ver bana bi holy bi ammo şova dökeyim olayı sdf valla çıktım cunku 1 haftadır gunde 2 oyun oynadım bana çok geldi.bide evde misafir vardı ona ragmen başladım isteksizdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 böyle çıkan adamlardan bıktıysanız ben gelebilirim :p şu sıra çok baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi ilk quitimdi ama :( herhalde hiç çıkmayanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Red said: :( abi haririn takımı kaybetmeye mahkum bende arada kaynıyorum ver bana bi holy bi ammo şova dökeyim olayı sdf valla çıktım cunku 1 haftadır gunde 2 oyun oynadım bana çok geldi.bide evde misafir vardı ona ragmen başladım isteksizdim :) Evladım ver bana dedigin adamları büktük ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben cıkınca takım zor duruma düşmüş demek dsfs lyv gibi zayıf halka vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bu arada cidden. nerden toplaşıyorsunuz? bana da adam lazım oldu mu haber salabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ahah bal. Ben şahsen eğlenerek oynamayı seviyorum, kimi zaman 1000 fark yiyerek bile eğlenebiliyorum. O yüzden baya iyiyim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 barbu said: bu arada cidden. nerden toplaşıyorsunuz? bana da adam lazım oldu mu haber salabilirsiniz.Pati L4D ve L4D2 grupları var steamde, steamden o gruplardan invite atıyoruz. Tabi grupta milyon tane insan olduğu için tanıdıklarımıza atıyoruz daha çok. Oyunu daha önce multi oynadıysan pub gamelerde falan, biraz öğrendiysen ekle beni, ben çağırırım seni. id : holysaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Öyle olmayan adamlarla çekilmiyor su oyun zaten. Biz Harir üzerinden fazla gülmüş olabiliriz, affetsin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar