moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 steam http://steamcommunity.com/id/moriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 steam id keremshad ekleyin ben oynarım campaing in en basından itibaren. şimdiye kadar sadece quick game le girdim baskalarının oyunlarına falan. hikayeyi bitirmek istiorm ama en basından baslayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Pati L4D grubuna giriniz arkadaşlar. Ordan insan bulmak çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hard rain bayağı sağlam bölümmüş, 2 defa üst üste yatıp 3. sefer siyah beyaz bir görüntüye sahip olup azıcık hp ile tarladan witch sesleri arasından geçmek çok fena adrenalin veriyor. ilk oyundaki witch bugu devam ediyor, benelli m4 ten sonraki herhangi bir pompalı tüfek ile gayet kolayca indirilebiliyor, sadece yapılışı biraz değişmiş. çünkü gündüzleri serseri mayın gibi ortalıkta dolaşıyor http://www.youtube.com/watch?v=5YwqBeCPQ5U&feature=related ikinci oyunda yapan var mı diye baktım ama bulamadım ehüehe, bu tarz öldürünce hard rain bayağı kolay geldi, yanlız adam dandik pompalı ile vuruyor taktir ettim, single shot ile yapmak zorunlu olsada siz 4-5 el ateş edin ölür hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bug degil ki achisi bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bu aksam varmı adam campaign yapalım zorunda alayını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ben oynarım her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oynicaz mı gençler?? kaç gibi toplanırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 poopla said: bug degil ki achisi bile var işte ach te single shot diyordu ama ben 4-5 defa ateş edip öldürmüştüm ve kazanmıştım achi, tabii bu olay xbox da olduydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Beyler bir kaçınız bana steam id'sini verebilir mi? Expert Campaign adam lazımsa katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 catlikethief , catlikethiief ekle beyler 15 dakkaya başlıyoruz gelcek olanlar eklesin ve pati l4d grubuna gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 cizgi romaninin ilk 2 sayisi cikti, okudum cizimler diyaloglar falan guzel bayagi, oyundaki bazi mantik hatalarini bulan arkadaslar mutlaka okusun benim bazi sorularima yanit verdi acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 konsolu açamıyorum nasıl çözeceğim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 options/keyboard&mouse a gelip orada allow developer console u enable yaparsan açabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yok abi enabled o o kadar da noob değilim yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 meraktan; ilk oyunda ikinci oyun gibi bir chapter sıralaması varmıydı? tamam no mercy den sonra crash course. başka? çizgi romandan da son bölümün çiftlik olduğunu anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ermm bu son patchden beri, oyun ararken çok daha fazla lobi görmeye başladı, ancak hiç birine giremiyorum. bağlantı kuruluyor diyor kalıyor öyle uzun bi süre. steamde masterservers dosyasına bakayım dedim, öyle bi dosya var, masterserver2 diye bi dosya var sadece? bir de download region almanya olmuş. middle east a alınca düzeliyor lakin 3-5 lobi oluyor piyasada? herhangi bir öneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 felfecir said: meraktan; ilk oyunda ikinci oyun gibi bir chapter sıralaması varmıydı? tamam no mercy den sonra crash course. başka? çizgi romandan da son bölümün çiftlik olduğunu anlıyorum. evet, oyun içinde dizildikleri sıradalar. ilk intro'nun bittiği yerden başlıyor no mercy. her senaryo başında önceki senaryonun sonuna göndermeler var aralarında konuşurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bizim ekip immune değilmiş meğerse, taşıycıymış. çok şaşırdım buna ama hikayeyi iyi bağladılar neden sürekli kurtuldukları halde bölgeden kaçamadıklarını. çizimler baya hoş, oyundaki gibi resmetmek yerine farklı bir tarz uydurmuşlar güzel olmuş. iki sayıyıda bir solukta okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o zaten parishin sonunda çok net belli oluyordu yav. hakkaten güzel fikir. çizgi roman sardı bayağı, çıksa da bitirsek :) bu arada, burada yazdığım sorunu, hata verince (mesaj atamıyordum, spam olarak algılıyordu) steam başlığında yazdım. fakat gördüm ki demin, sonradan burada da gözükmüş. iki farklı başlıkta aynı soru için özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çizimleri hiç sevmedim de esas ekibin akıbeti konusunda bilgilendirmesi açısından güzel, umarım geri dönerler. epic beard man'i unutmayacağız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3qa69BN4_I8&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oh şahane! epic beard man :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 steamde 6 küsür $ a düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar