Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

hard rain bayağı sağlam bölümmüş, 2 defa üst üste yatıp 3. sefer siyah beyaz bir görüntüye sahip olup azıcık hp ile tarladan witch sesleri arasından geçmek çok fena adrenalin veriyor.

ilk oyundaki witch bugu devam ediyor, benelli m4 ten sonraki herhangi bir pompalı tüfek ile gayet kolayca indirilebiliyor, sadece yapılışı biraz değişmiş. çünkü gündüzleri serseri mayın gibi ortalıkta dolaşıyor

http://www.youtube.com/watch?v=5YwqBeCPQ5U&feature=related

ikinci oyunda yapan var mı diye baktım ama bulamadım ehüehe, bu tarz öldürünce hard rain bayağı kolay geldi, yanlız adam dandik pompalı ile vuruyor taktir ettim, single shot ile yapmak zorunlu olsada siz 4-5 el ateş edin ölür hemen
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ermm bu son patchden beri, oyun ararken çok daha fazla lobi görmeye başladı, ancak hiç birine giremiyorum. bağlantı kuruluyor diyor kalıyor öyle uzun bi süre.

steamde masterservers dosyasına bakayım dedim, öyle bi dosya var, masterserver2 diye bi dosya var sadece? bir de download region almanya olmuş.

middle east a alınca düzeliyor lakin 3-5 lobi oluyor piyasada?

herhangi bir öneri?
Sosyal ağlarda paylaş

felfecir said:

meraktan; ilk oyunda ikinci oyun gibi bir chapter sıralaması varmıydı? tamam no mercy den sonra crash course. başka? çizgi romandan da son bölümün çiftlik olduğunu anlıyorum.

evet, oyun içinde dizildikleri sıradalar. ilk intro'nun bittiği yerden başlıyor no mercy. her senaryo başında önceki senaryonun sonuna göndermeler var aralarında konuşurken.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ekip immune değilmiş meğerse, taşıycıymış. çok şaşırdım buna ama hikayeyi iyi bağladılar neden sürekli kurtuldukları halde bölgeden kaçamadıklarını.

çizimler baya hoş, oyundaki gibi resmetmek yerine farklı bir tarz uydurmuşlar güzel olmuş. iki sayıyıda bir solukta okudum
Sosyal ağlarda paylaş

o zaten parishin sonunda çok net belli oluyordu yav. hakkaten güzel fikir. çizgi roman sardı bayağı, çıksa da bitirsek :)

bu arada, burada yazdığım sorunu, hata verince (mesaj atamıyordum, spam olarak algılıyordu) steam başlığında yazdım. fakat gördüm ki demin, sonradan burada da gözükmüş. iki farklı başlıkta aynı soru için özür.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...