Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: izmirde nasılki durumlar acaba bide izmirde mini etek giyiosa parasını verdiğin dolmuştan kovuluyosun öyle durumlarda var. izmirde öğrenci, kentkartın varsa 90 kuruş. 90 dakika da aktarım hakkın var. kent kartın yoksa 3-5 bilet diye bişey var. 3lük 5,75 5lik 9,15. 3-5 bilette farketmiyor öğrenci/tam.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben ayda sadece 250-300 tl yol masrafı yapıyorum. öğrenci değilim tabide. çok be
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 "o paraya aile geçiniyor" der ve kaçarım...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: istanbulda oturan bi öğrencinin tek sefer gidiş geliş aylık yol masrafı ne kadar oluyo ? 28 milyon
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 lol bedava mi? ahahah sacmalamayin ya, ellerinden gelse ogrenciden daha cok para alin tribine giricekler. gecen gun su kartina su yuklemek icin kizilaya gittim, donuste de otobus kullanayim dedim, parali otobuslerde paso gosterince ogrenci bileti kesiyolar (gorunuste) normalde 1 ogrenci dediğin zaman da adam indirimli bilet veriyo kasmiyo paso neyin. bindim ogrenci dedim, adam biletimi verdi, oturdum. bi yasli amca konusmaya basladi boyle ses yukseltip: ogrenci pasosu gosterdi de mi sen ona ogrenci bileti kestin? neden indirim yapiyosun o zaman ben de ogrenciyim diyim bana da indirimli ver bunlarda para bol yemeye icmeye bulcaklari kadar bilete de bulsunlar farkini odesin efendim bi ton bik bik bik. sen gel bu kafadaki millete ogrenci bedava de. okkies.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 mesela benim ki 171 lira aylık. aylık akbil alacaktım fakat, ayın başında almam gerekiyormuş. ay ortasında alınca 15 gün falan kullanabiliyormusuz. ay başında resetleniyormuş sistem. ne salak bişey ya
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ögrenci pasosunu monte etseydin o amcanın bi tarafına
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Böjeek said: ögrenci pasosunu monte etseydin o amcanın bi tarafına ehuh, oturup adama derdimi anlatmaya kasamadim. cidden cok "kotu kadin cocugu" davranisi olanlar var. cildirirsin.
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Kesin bir numara yapıp sadece otobüslerde geçerli hale getirecekler denizotobüsü,vapur oyulmaya devam edecek öğrenci genclik
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ulaşıma para verdiğim tek zaman gezdiğim zaman. onda da 1.5 saat içinde istediğim yere gidip dönebiiyorum 90 kuruşa :)
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 1. ögrencilere ulaşım bedava olur. 2. ögrenci dışı ulaşım zamlanır. 3. ögrencilerede ulaşım paralı olur. 4. ogrenci olmayanlara yazpılmış olan zam geri alınmaz ayrıca ogrencilerin ulaşım tarifesi digerlerine gore ayarlanıp daha pahalı hale getirili en bastakinden. :P
slickers Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 denizlide 29 du 37 lira yaptılar aylık sınırsızı
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sg-1 said: belediyelerin toplu taşıma hizmetinin amacı para kazanmak değildir. normalde de epey zarar ediyor zaten nasıl zarar ederler ki mantıksız geldi bu bana. boş belediye otobüsü görmek mümkün değil. tıkır tıkır işliyo hepsi. çalışanı desen 1(bazen 2). yaktığı mazot desen belli. 1-2 seneye de aracın parasını çok rahat çıkarır diye düşünüyorum
Burax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 1-2 seneye aracın parasını çıkaramazsın, normalde çıkarırsın da Türkiyede çıkaramazsın çünkü aracı normal fiyatından almıyoruz (: +herkes açık öğretim demiş de açık öğretimde okula gitme zorunluluğu olmadığına göre yasaya 1 madde ekleyip açık öğretim bundan yararlanamaz vs denirse (: çakallıkların önüne geçilmiş olur. +ünilere çıkmasa bile en azından lise ve ilkokul öğrencilerine beleş olsun, toplu taşımaya yönelmek lazım her yerde bissürü gereksiz servis aracı var :/ şöyle bir sistem olabilir, servis ücreti aylık 200TL ise ortalama, yıllık kart 200TL fln olur (: nerden baksan 200TL (:
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya geyik bi yana bunun altında birilerine peşkeş çekmek yoksa ulaşımı ben de bir şey bilmiyorum. ha tabi "bize faydası dokunacaksa çalsınlar efenim" mantığı olduğu için "np baps" denir, o ayrı...
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 öğrencilere ulaşım bedava olsun da, kumara daha çok para ayırabilsinler. ehem.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 öğrencilere bedava olsun, ama sigara icenlere olmasın.
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bone said: öğrencilere ulaşım bedava olsun da, kumara daha çok para ayırabilsinler. ehem. vat
AMO Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: bu açıköğretim okumanın yaş sınırı varmı ? ozaman millet açıköğretim yazar herkes öğrenci olur. tüm türkiye beleş gider gelir. sigortalı calışansan kartı alamazsın die madde koyarlar olur biter
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 burda durmaz ki şoförler. "öğrenci almıyoruz"
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bella said: Bone said: öğrencilere ulaşım bedava olsun da, kumara daha çok para ayırabilsinler. ehem. vat kıbrıs ta okuyanlar arası bişey bellacım anlamazsın sen:P
Öne çıkan mesajlar