Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne zaman external harddisk almaya niyetlensem...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela dvdde falan gidip en pahalısını alırım, hiç de üzülmedim. ona göre paraya acımadan edinsem aslında bi tane. çünkü bi oyun indiriyosun, isosu 6 gb. dvdye sığmıyo
Mesaj tarihi:
dvd'ye arşiv yapmak ne büyük hamallıkmış onu anlıyosun harddisk aldığında :)
WD 1 TB (tu)
hatta imkan varsa 2-3 tane 1 TB alıp doldur :P
Mesaj tarihi:
mesela fotoğraflarımı falan dvdye çekerim ve ikişer kopya, 4x, verification ve rahat bırakılmış bi bilgisayar ile. ama mesela oyunlara filmlere iyi olur harddisk.
Mesaj tarihi:
ben film ve dizileri depolamak icin almıstım ama oyun, müzik ve resimlerimi de orda tutuyorum. hatta ders/is belgeleri falan de haricide durur.

yani benim icin onemli olan herseyi attım, o kadar guveniyorum yani eheh. hem oyle olunca internal hdd temiz kalıyo performansın da daha uzun sure iyi seviyede kalıyo.
Mesaj tarihi:
kısa vadede en azından 320lik edinicem bi tane. laptopın harddisk 320 benim, direkt imageını almak için. malum laptop dediğin tamire gitti mi 1.5 aydan başlar gelmesi.
Mesaj tarihi:
var ya olma mı. mesela abim almıştı bi tane external, onda öyle bi seçenek vardı. yani aletin içinden bi yazılım çıkmıştı, onda. ki sanırım o programlar mal gibi her seferinde kaydetmiyo, eklenen silinen değiştirilen dosyaları tespit ediyo değiştiriyo vs vs
Mesaj tarihi:
Holy said:

dvd'ye arşiv yapmak ne büyük hamallıkmış onu anlıyosun harddisk aldığında :)
WD 1 TB (tu)
hatta imkan varsa 2-3 tane 1 TB alıp doldur :P

her ne kadar şuan benimki virüslü olsada WD 1tb ye +1 yazarım.
Mesaj tarihi:
benim bilgisayarda 250 gb x 2 raid yaptım çokta güzel oldu ama beklediğim performans tam anlamıyla yok birazcık daha düşük malesef
(150 mb/s olcak en az diye düşünürken 120-125 mb/s en fazla:( ) neyse bu da güzel ama:D

edit: beklediğim yerine peklediğim yazmışım sdf.
Mesaj tarihi:
şimdi mediamarkt açılcak izmir'de ya
bi dolu indirim var

mesela WD 500 GB hdd 149 TL
Seagate 1 TB hdd 149 TL

Gene de WD mi alayım, hı?
Mesaj tarihi:
yav said:

şimdi mediamarkt açılcak izmir'de ya
bi dolu indirim var

mesela WD 500 GB hdd 149 TL
Seagate 1 TB hdd 149 TL

Gene de WD mi alayım, hı?

oha bugün 6 da açılıyormuş 23 dakika var bilsem giderdim :)
Mesaj tarihi:
bu normal hdd leri external şeyle çevirmek için bi aparat vardır di mi.

400lük hdd var, laptopa external yapayım onu bi süreliğine, nasılsa evdeki pc kullanılmıyor
  • Yeni Oluştur...