Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lap top

Ivor

Öne çıkan mesajlar

hm ben acıkcası bu konuda bilgim olmadığı için danısıyorum sizce bu fujitsu siemens iyi mi ve tabi bulduğum bu bilgisayar bu arada sadece oyun için dil bazen yanımda tasımam fln gerekecek ama aynı zamanda oyun da oynamak istiom.Simdi bulduğum bilgisayarın ozellikleri.

Intel Centrino Pentium M 1.6GHz işlemci,
512MB (2x256) DDR 333MHz Bellek (max 1GB),
DVD+RW+R sürücü (8x DVD, 4x DVD+R, 2.4x DVD+RW, 24x CD, 16x CD-R, 8x CD-RW),
60GB HDD,
dahili 56K fax/modem ve 10/100 ethernet combo,
entegre Wireless Lan kablosuz iletişim (802.11b),
Li-lon pil (3 saat pil kapasitesi),
128MB bellekli ATI Radeon 9600 Pro Ekran kartı,
IEEE 1394 (FireWire) 400MB/sn çıkış,
Bellek kart okuyucu (Multimedia Card, Secure Digital Card ve Memory Stick için),
Stereo hoparlör ve mikrofon,
Sosyal ağlarda paylaş

senin yapıcaan your bu kadar olur zate berdush allaam yaa...
Bu arada yakında Laptop modemleri gibi tak-çıkar kolaylıında tasarlanmış yüksek performanslı ekran kartları gelio...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Mum_Chamber, 02 Temmuz 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
oyuncular dediğin işlemcisi, ekran kartı ve rami güçlü laptop oyuncuya uyar, misal hp. yoksa öyle ahım şahım bir laptop bilmiyorum ben. ( varsa cehaletime ver )

katılıyorum...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 02 Temmuz 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
tekno sa dan aldım kampanya wardı ucuzlamıstıda

tekno sa kampanyası dışarının 200 dolar üstü oluyor (ki normalde 350 dolar daha pahalıya satıyorlar)

dizüstü alırken sormuştum, aynı bilgisayar ve ram takviyesi (2x512 takviye) 350 dolar daha pahalıya geliyordu. böyle böyle dedim. bizim fiyatlarımız bunlar dediler.

o gün bu gündür tekno sa out[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

benim pc artık oyn oynatmak değil windowesu zor çalıştırdığından babamın laptoğundan oynamaya çalışıyorum
p4.17ghz
512ddr
fln hoş güzelde

intel extreme graphics nedir?neye denk gelir? gf2?mideir ne dir?[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

hp nin amd 3000 işlemcili notebook unu 1380+KDV ye aldık nası iimi ? bu arada notebook delikanlı adamı bozar. ne o öyle max 4200 rpm li hdd ler 32-64 mb lı vga lar. olmaz abi yakışmaz.

oyuna sinirlenince kafa atamayacağınız bir makinanız varsa ya makinayı değiştirip ağır zırhlı bir model alın yada oyun oynamayın. bünyeye yazık. o kadar sinir kalp krizi geçirtir mazallah.[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi toshibadir.. parcalari upgrade edilebilir..
hatta ben hayvanim yaparim diyorsan sadece toshibanin kasasinin alabilirsin ordan kendi parcalarini eklersin.. bizim bilgisayar hocasi oyle yapti:)
bu arada laptoplar asla desktopla olcusemez tabiki:) mecburi olmasa kullanmam bile..
bide kola dokmus biri ben yon tuslarina bira doktum calismiyorlar resim cekip yollarim bi ara:D[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba alıcam ben de. gecen teknosaya gittim hp compaq almak için, adamlar hp en kalitesiz laptoplardandır alma hatta onun yerine paranı sokaga at daha iyi dediler. zaten çin malımıymış neymiş[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

nasil sallamis amcam, hp compaq gayet kalitelidir hatta ekranlari genelde serilerinin en iyi ekranidir gayet parlak ve kalitelilerdir.laptoplarinin her parcasi en ufak bi problemde hic bi sorun cikarmadan turkiyedede amerikadada degistirilir toshibaninsa dillere dusmus rezil bi teknik servisi vardir.

artik hersey ucuz iscilik nedeniyle cin ve ya uzak doguda yapiliyo bu mallarin kotu oldugunu gostermez.[signature][hline] o_0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...