Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çıkar vur masaya o zaman böle şeyler istemiyorum eğer yine tekrarlarsan muhattabın bu olur de, göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sen seviyon mu şimdi onu de bakym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Experimental said: ya şey sanırım olay hani çok özele kaçmadan anlatayım . Çoğu(hepsi bile diyebiliriz aslında bi tek ilk çıktığı çocuk ben değilim) konuda yaşadığı herşeyin ilkiyim ve bu ona onun tamamen benim olduğu hissini verio ve benimde onun için öyle olmamı istio ama tabi geçmişi kirli bi adam olduğum için de onu bol bol rahatsız ediyo bunlar . Aşması lazım ama zor.. Seninle olan ilişkisi üniversite tercihini etkilemişse, senin de ondan bunları aşmış olmasını beklemeni düşünmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü benim gözlemlediğim kadarıyla bu tür kıskançlıklar fazla çocukça yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Şu ilk olma meselesi çok sakat bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2 sene oluyo ocakta . Onuda gördüm tecrübe edindim zamanla sevgi ters orantılı . Ya işte yaşanmışlığın verdiği bi bağ var bide benim için yaptığı şeylerin verdiği bi bağ var . Ayrılıp gitmeye kalkcağım zamanlarda onun ayrılıktaki halini düşünüp üzülüyorum . Sakat ki ne sakat. Herşeyini ben aldım , onunda verdiği bi sorumluluk yük var ya . Yaptın arkasında dur diorm kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Experimental said: Kızlar niye erkeklerin eskilerine karşı duydukları şeyleri takarlar kafaya ? başlık bu olmalıydı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BloodyBeast said: Experimental said: Kızlar niye erkeklerin eskilerine karşı duydukları şeyleri takarlar kafaya ? başlık bu olmalıydı abi çünkü kızlar teklif etmedigi için türkiyede mantık aramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 benim hiç beni sahiplenen kız arkadasım olmadı lan hep ne halin varsa gör dediler iyimi kotumu daha anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 geçmişi kirli olan adamlar var patide. dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Experimental said: 2 sene oluyo ocakta . Onuda gördüm tecrübe edindim zamanla sevgi ters orantılı . Ya işte yaşanmışlığın verdiği bi bağ var bide benim için yaptığı şeylerin verdiği bi bağ var . Ayrılıp gitmeye kalkcağım zamanlarda onun ayrılıktaki halini düşünüp üzülüyorum . Sakat ki ne sakat. Herşeyini ben aldım , onunda verdiği bi sorumluluk yük var ya . Yaptın arkasında dur diorm kendime küfretmek çok ayıp bişeydir küfretmek çok ayıp bişeydir küfretmek çok ayıp bişeydir küfretmek çok ayıp bişeydir /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 küfretmek çok ayıp bir şeydir küfretmek çok ayıp bir şeydirküfretmek çok ayıp bir şeydirküfretmek çok ayıp bir şeydirküfretmek çok ayıp bir şeydirküfretmek çok ayıp bir şeydir /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Gerçekten bırakılmak en iyisdir . İnsanların ahını almazsınız kafa rahattır . Yok karşı taraf acaba acı çekiyomu of üzüldüm bak şimdi gibi dertler olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 im too old for that stuff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Experimental said: Gerçekten bırakılmak en iyisdir . İnsanların ahını almazsınız kafa rahattır . Yok karşı taraf acaba acı çekiyomu of üzüldüm bak şimdi gibi dertler olmaz . üzülmezsin yani? derdin olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Osso said: Milan Baros 2 ay yok siz neler tartışıyorsunuz ya Adam haklı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Lancelion said: geçmişi kirli olan adamlar var patide. dikkat. bugünü kirli olan adamlar da var. vardır yani:)o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ractamainus said: Experimental said: Gerçekten bırakılmak en iyisdir . İnsanların ahını almazsınız kafa rahattır . Yok karşı taraf acaba acı çekiyomu of üzüldüm bak şimdi gibi dertler olmaz . üzülmezsin yani? derdin olmaz? Abi bırakıldımda bıraktımda gerçekten bırakılmak en rahatı 1 hafta 1 ay içersin üzülürsün geçer . Ama bıraktığın zaman bi böyle vicdan azabı oluyo insanın içinde lan kıza naptım ben şimdi kesin benim yüzümden üzülüodur fln diyip yersiz üzüntülere kapılıveriyo insan . Ve bu geçmiyo yaşadım biliyorum her allahın günü vicdan azabım var ayrıldığım insanları üzdüm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Komedi ya ayrıldı hatun sdfsdfds . Ulan eski sevgilimi unutmasam gam yemiycem de iftiraya kurban gidiyorum ya ne diyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 BAZI SÖZLER KULAGA BAZI SÖZLER KALBE GİDERMİS... başka bişey demiyorum. siz siz olun kalp kırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Experimental said: Xaenin said: Ben anlamadım nesi kötü dediğin şeyin? Dediklerimden eski sevgilimi hayal ettiğimi onu unutamadığımı fln çıkarmış Ya ayrılmak koymazda benim için aynı şehirde üniyi kazandı fln filan vicdan azabım sırf o yüzden yoksa koy gitsin seni böyle mi kandırıyo? olm kızlar senin için bişey yapıyomuş gibi görünür halbuki kendisi için yaparlar sora senin için yaptım diyip vicdan azabından öl isterler böyledir. bu yani Şu sokak ortasında "çek elini,dokunma bana" muhabbetini bende yaşadım bıraktım siktir oldu gitti sora akşam aradı özür dilemek için. Bazı kızların hakkaten bikaç tahtası eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 neyse abi geçmiş olsun, biri gider biri gelir. sokak ortasında dokunma falan diye bağırma olayı benim de başıma gelmişti bu arada çok sinir bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yapma kirma bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 git çabuk özür dile, köpek ol. sonra eski kız arkadaşınla bunu aldat öğrenmesini sağla. sonra da böyle "işte şimdi bir nedenin oldu yavrum" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar