Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

para buldum

suvras

Öne çıkan mesajlar

buldum bugün avm'de tam kasada, arkadaşı beklerken dolanıyordum avea shop'a girdim bi iki telefon fiyatı sordum tam arkadaşın kasasına geldim yerde 10 lira, arkadaş da o tarafa daha gelmemişti kasa hizasındaydı benim bulduğum yer 90 derece açı ile. kimse de yoktu ortada aldım cebe attım, mantık şu şimdi gidip güvenliğe filan versem, ya da danışmaya o para bi iki gün durur 10 lira için de kim uğraşacak hem anons yapmazlar cebe atar ordan biri ya güvenlik ya bilmemne. attım cebe gitti.

daha önce de 10 lira bulmuştum atmıştım cebe bi çocuk vardı önce geri gidiyordu dedim hayırdır yoksa paranı mı düşürdün, evet dedi, ne kadar dedim 10 lira dedi, ben de verdim parayı dikkat et diye.

bu sefer biraz bekledim kimse gelip gitmedi attım cebe gittim ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

10 lira ne arkadaşım? yanlış yerlerde geziosun. mesela ataşehirde 50 liradan açılıyor potlar sdfds.

bu arada camiye at, sana geri dönüşünü daha büyük miktarda oluomuş. ahahsdf.

camiye niye atıyım ki ? inanç slotum boş ahaha. okula atabilirim belki ama kim uğraşacak şimdi 10 lira için 2 bira çakarım, zihnimi açar derslere abanıp vatana millete faydalı olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatta alamam yerden para falan.

bi arkadaşım şey yapmıştı.ara cafeye gitmiştik.
hesabı istedk geldi.13liramı ne tuttu onun hesabı 20 verdi.garson da yanlışlıkla 50küsürlük bi para verdi paraüstü olarak.neyse ben de "bizim yerimizde başkası olsa "falan diye başlarken kız attı parayı cebe işte güldü falan.ben de "bırak bence garsondan keserler,yazık. " dedim ama kız sallamadı ben de bişi demedim.sonuçta kazık kadar kız yani kendi de düşünebilr onu.neyse çok şaşırmıştm lan.
Sosyal ağlarda paylaş

bana haram değil.. ama bella'nın yazdıkları konusunda katılıyorum sonuçta o para hakkı olan birinden çıkacak ve sahibin, muhatapın belli ise vermek vicdanen gerekli verirdim öyle bi durumda. ama sahibi olmayan düşük bir meblağ için de dolanamam ortada
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kartsız islem yapılabilen atm ler varya..onlardan birinde bi hesap numarası salladım. "cekmek istediginiz tutarı girin" diye bir ekran cıktı karsıma yanlıs filan demeden. "OHAHAHAHAHA" diye böğürdük. cok cekmiyelim yazık filan diye 50ytl mi ne yazdım tam hatırlamıyorum.

tam beklerken parayı hesap no yanlıs dedi.

:/
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

yerden para, garson hatası, müşteri hatası falan affedilmez! ben 15 lira dedim adam 60 verdi mesela bi kere kafa güzel 50 lirayı 5 zannetmiş sarı sarı bende aldım direk hooooooop cep

insanların dalgınlığına gelebilir fazla para verebilir.bence en büyük ahlaksızlıklardan birisi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ben de kartsız islem yapılabilen atm ler varya..onlardan birinde bi hesap numarası salladım. "cekmek istediginiz tutarı girin" diye bir ekran cıktı karsıma yanlıs filan demeden. "OHAHAHAHAHA" diye böğürdük. cok cekmiyelim yazık filan diye 50ytl mi ne yazdım tam hatırlamıyorum.

tam beklerken parayı hesap no yanlıs dedi.

:/

ahahadhadha buna çok güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

haha bi sefer de atm sırası bekliyordum, sıra bana geldi, alet hala lütfen bekleyin işlem sürüyor falan diyor. çat diye bi ses geldi para verme slotu açıldı. "oharavay" falan derken çat diye geri kapandı, işlem bitti, rüya bitti, kartımızı taktık, efendi gibi hesabımızdan paramızı çektik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...