Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mısın yok musun - 500.000 TL

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

Osuran_boğa said:

ya ben sadece sonunu izledim rastlantı hiç izlemezdim arkadaş dedi izle die.şimdi adam 500 ü aldı ii dedim kalktım gidiom bi yandan da "bunlar şimdi bi saat kutlama yapar" dedim arkadaş "aha lan" dedi bi baktım altta az sonra 500.000 kutlaması yazıyor.abi bu nasıl bi yayıncılık anlayışı yayın akışınız yokmu sizin yada kazanacağını biliyor muydunuz bide kutlama için ayrı gösterim yapıyosunuz.izlemedim gerçi izleyen oldu mu kutlamayı naptılar oturup 5000 den geri mi saydılar :)

edit : canlı yayındı ilk çıktığı zamanlar şimdi değil mi bilmiyorum yaw

Canlı yayın değil
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Mum_Chamber said:

benim cikisimin meclisle alakasi yok. gunde 15-20 dakikadan fazla televizyon izlemem (o da genelde akilli tv), su yarismayi da toplasan 5-6 kere izlemisimdir. benim demek istedigim, televizyon dedigin sey aptal kutusudur. o yuzden televizyondaki hersey ayni oranda aptalcadir. ve dolayisiyla izleyenlerin hepsi ayni oranda salaktir. lostuymus, var misin yok musun'uymus, deal or no deal'iymis, farketmez. farketmemeli..

(td)

Gereksiz genellemelere girmeyin tespit yapıcam diye.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

kimse üstüne alınmasın, keza söz meclisten dışarı. ama anlattığım şeyin basmaklıplık tekdüzelikle falan ilgisi yok. direk embesiller icin hazırlanmıs bi yarısma.
ekmek'in dedigi de dogru.

typo

abi sadece kutu açıyorlar işte.. elbette embesiller için yapılmış bir yarışma.
hayır bunu 10dakikadan fazla seyredecek adamın karşısına yeni boyalı duvar koy, kurumasını izler zevkle.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarışmayla çok dalga geçtim, sonra kız arkadaşım katıldı zamanında, o dönemde eşek gibi her karesini izledim tabii, sonra yine özüme döndüm :p Onun dışında açıp da 3 dakika bakmadım, bakmam, çok gerizekalı bir yarışma. Hele içindeki dinamikleri falan bilince iyice tadı kaçıyor.

Her iki taraftan bakan biri olarak yine de, yarışmaya ve hatta katılanlara değil de direk izleyenlere "embesil, apaçi, liseli" falan demek çok garip ve yersiz geliyor, böyle bir "ben çok değerli vaktimi kesinlikle çok daha önemli işlere harcıyorum" havası atma çabası gibi sanki. Esas liseli akım bu gibi sanki bu sebeple. (bkz. "dizi izlemem belgesel izlerim.")

Herkesin boş vaktinde ne yapacağı kendine kalmış, herkesin bir popisi vardır yani. "Sefiller okuyan çok süper adam, Crysis oynayan ortalama bir insan, VMYM izleyen gerizekalı" falan gibi bir genelleme/derecelendirme yapmak ve "yapıyorum işte, aha yine yaptım, itirazlarınız boşuna" gibi ergen havalara bürünmek anca yapanı küçültüyor bence.

"Bu benim görüşüm" diye bir savunma da yok, anca çok fazla kadın programı ya da Ahmet Çakar izleyenler bunu yürekten söyler yani heralde. Sizin görüşünüz olması kimseye kendi tercihi olan düz bir eylem üzerinden hakaret etme hakkı vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

"emoları, apaçileri, liselileri savunanlar bunu da savundu" diyenler gerizekalıdır.

YANLIŞ ANLAMA SANA DEMİYORUM, DİYENLERE DİYORUM. eheh

mantık bu yani.

valla bu mantık beni gerizekalıya çıkarsa da ben savunmaya devam edeceğim, 19 yıldır bir ilerleme kaydedemedim zaten asdfa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...