aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 canli yayin mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bilerek vermişlerdir acunda yoruluyo oradan oraya oradan oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Osuran_boğa said: ya ben sadece sonunu izledim rastlantı hiç izlemezdim arkadaş dedi izle die.şimdi adam 500 ü aldı ii dedim kalktım gidiom bi yandan da "bunlar şimdi bi saat kutlama yapar" dedim arkadaş "aha lan" dedi bi baktım altta az sonra 500.000 kutlaması yazıyor.abi bu nasıl bi yayıncılık anlayışı yayın akışınız yokmu sizin yada kazanacağını biliyor muydunuz bide kutlama için ayrı gösterim yapıyosunuz.izlemedim gerçi izleyen oldu mu kutlamayı naptılar oturup 5000 den geri mi saydılar :) edit : canlı yayındı ilk çıktığı zamanlar şimdi değil mi bilmiyorum yaw Canlı yayın değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 40 tane var mısın yok musun topici var arkadaşş alessandra !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mum_Chamber said: ask-i memnun dizisinin tutmasi da farkli bir acidan meraktir. Sakin bu isin icine aski memnu'yu karistirma, sen zararli cikarsin dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CSe2u9KNO_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 (:D karnım ağrıdı gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 aslında insanlar televizyonda ya da internette bir sürü salaklığı takip ediyor. sadece bazı salaklıkları daha fazla insan takip ediyor diye, en büyük salaklıklar onlar olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mum_Chamber said: benim cikisimin meclisle alakasi yok. gunde 15-20 dakikadan fazla televizyon izlemem (o da genelde akilli tv), su yarismayi da toplasan 5-6 kere izlemisimdir. benim demek istedigim, televizyon dedigin sey aptal kutusudur. o yuzden televizyondaki hersey ayni oranda aptalcadir. ve dolayisiyla izleyenlerin hepsi ayni oranda salaktir. lostuymus, var misin yok musun'uymus, deal or no deal'iymis, farketmez. farketmemeli.. (td) Gereksiz genellemelere girmeyin tespit yapıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 toggie said: kimse üstüne alınmasın, keza söz meclisten dışarı. ama anlattığım şeyin basmaklıplık tekdüzelikle falan ilgisi yok. direk embesiller icin hazırlanmıs bi yarısma. ekmek'in dedigi de dogru. typo abi sadece kutu açıyorlar işte.. elbette embesiller için yapılmış bir yarışma. hayır bunu 10dakikadan fazla seyredecek adamın karşısına yeni boyalı duvar koy, kurumasını izler zevkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi abartmayın siz de ya.. her anınız çok anlamlı geçiyor sanki de. "embesil" yaftası fazla. böyle genellemeler hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 emoları, apaçileri, liselileri savunanlar bunu da savundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 "emoları, apaçileri, liselileri savunanlar bunu da savundu" diyenler gerizekalıdır. YANLIŞ ANLAMA SANA DEMİYORUM, DİYENLERE DİYORUM. eheh mantık bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Yarışmayla çok dalga geçtim, sonra kız arkadaşım katıldı zamanında, o dönemde eşek gibi her karesini izledim tabii, sonra yine özüme döndüm :p Onun dışında açıp da 3 dakika bakmadım, bakmam, çok gerizekalı bir yarışma. Hele içindeki dinamikleri falan bilince iyice tadı kaçıyor. Her iki taraftan bakan biri olarak yine de, yarışmaya ve hatta katılanlara değil de direk izleyenlere "embesil, apaçi, liseli" falan demek çok garip ve yersiz geliyor, böyle bir "ben çok değerli vaktimi kesinlikle çok daha önemli işlere harcıyorum" havası atma çabası gibi sanki. Esas liseli akım bu gibi sanki bu sebeple. (bkz. "dizi izlemem belgesel izlerim.") Herkesin boş vaktinde ne yapacağı kendine kalmış, herkesin bir popisi vardır yani. "Sefiller okuyan çok süper adam, Crysis oynayan ortalama bir insan, VMYM izleyen gerizekalı" falan gibi bir genelleme/derecelendirme yapmak ve "yapıyorum işte, aha yine yaptım, itirazlarınız boşuna" gibi ergen havalara bürünmek anca yapanı küçültüyor bence. "Bu benim görüşüm" diye bir savunma da yok, anca çok fazla kadın programı ya da Ahmet Çakar izleyenler bunu yürekten söyler yani heralde. Sizin görüşünüz olması kimseye kendi tercihi olan düz bir eylem üzerinden hakaret etme hakkı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ractamainus said: "emoları, apaçileri, liselileri savunanlar bunu da savundu" diyenler gerizekalıdır. YANLIŞ ANLAMA SANA DEMİYORUM, DİYENLERE DİYORUM. eheh mantık bu yani. valla bu mantık beni gerizekalıya çıkarsa da ben savunmaya devam edeceğim, 19 yıldır bir ilerleme kaydedemedim zaten asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Kelime oyunu'nu seyredin. Kelime oyunu. En buyuk sunucu Ihsan Varol!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kelime oyunu on nümero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 harbiden kelime oyunu çok iyi. evde olduğum hergün izlemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 adam doğru demiş var mısın yok musun losttan daha iyi şu an. abi o finali gördükten sonra 6 sezon var mısın yok musun izleseymişim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kelime oyununa gelince yarışma beş para etmez o sunucu olmasa. adam çok başarılı, nezaketi içten, konuşması doğal, tam ayarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu yarısmayı on dk fazla izledigin zman yan taraftan hunimi alıyorum moda gırmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ihsan varol'un robot gibi sundugu hallerini de biliyoruz kanal1 de. hirka ustune ceket giymeler sdf ama simdi harika oldu adam, idol resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Baggio said: Ahmet Çakar izleyenler bunu yürekten söyler yani heralde. ahmet cakari herkes izlemeli, ama ne sekilde izledigin onemli. yarisma olarak metin ucali passaparola, bi de trtde birimiz ikimiz icin eglenceli yarismalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ulan eski konuyu upladık diyen de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar