Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi batak için bile çok yağmur var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ha 5-6 ymi$ asd aga hava duzelmesse ben yollarim mac parasini, ya da bi hafta sonra veririm, uyar yani. yagmurda mac cok zevkli oluyo da, kaleye kimin gececegi sikinti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 nerdesiniz şu an bilmiyorum da Acıbadem'de yağmur dindi. Saha koşulları elverişli, çok feci yenicez bu sefer kalecisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 rahmanlardayım ben.. bildiğin göl var lan sokakta nasıl dindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Babamla konuştum dehşete kapıldılar :D bu yağmurda selde maç mı olur diye.. Bişi söyleyeyim.Eminim sahanın sahibi de bu yağmurda kimsenin gelmeyeceğini hesap ediyordur.Bekliyordur yani,gelmezsek adama sürpriz olmaz.Ki nasılsa tanıdık adam..Haftaya iki maç ücreti veririz olmadı.Tanıyosun adamı yapar bi güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sly ve dela da maç yapmayalım gerekirse haftaya 2 maçlık para veririz diyolar hava kötü hastalık riski çok diyolar ki doğru yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben göztepedeyim sahanın yaklaşık 1 km yakınında. sel buralar sel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 -maç yok- holy ile konuştum, sahayı arayıp iptal edicek maçı para vermemek için konuşucak adamla ama en kötü bi sonraki hafta 2 kat para vericez, en azından bu maç kadrosunda olanlar 2 kat verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 holy konuşmuş adamla, muhtemelen para vermicez öle görünüyo, adam bişi olursa haftaya konuşuruz demiş belki veririz bu haftanın parasını düşük bi ihtimal olsa da ayrıca önümüzdeki haftaya 5-6 al dedim holy'e, oynarız dimi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yalnız 5-6 da yağmur dinerse üzülürüm cidden hehe. oynarız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 haftaya 5-6 ve 6-7 dolu gençler 2 hafta dinleniyoz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben de gelmeyeceğimi ilan edecektim.. az önce çöp atmaya indim abartısız dizime kadar ıslandım.. minibüs yoluna inene kadar kanalizasyona karışırım herhalde gelsem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oha havaya bak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bizim evin üstlerinde kalan cevizli köprüsünü gösterdiler şimdi tv'de.. otobüsler falan kalmış, bi de maça gelmiyoruz diye trip yapıyordu yiğit bey=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben ne biliym senin dağın başında oturduğunu oğlum :) Bizim burda problem yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 heh istanbulun göbeği lan bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 2 hafta üst üste bensiz maç yapabileceğinizi gerçekten düşünmüş müydünüz? hadi gelin kendimizi kandıralım!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 haha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yarın yapalım öncüye inat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çok içimde kaldı yannız sölim sakarya dan maç yapcam diye geldim .. =) siz istanbul da bıd bıd .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar