Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bende gelim bari ya .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 takımlar ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 holy-arcane-cavanagh-sly-wishmaster-noyan-khala-eshreff-babacum-khelben-cthulhu-gris-mr.bomb-dela kadro böle, saygın cuma günü haber veririm demişti ama ses yok büyük ihtimalle gelir maça, ama nolur nolmaz ulaşıabilen ulaşsın yine aynı şekilde maçta oynicak kişilere ulaşıphatırlatın saati fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 khala-noyan-holy-cthulhu-griz-eshreff-khelben wish-cava-mrbomb-arcane-babacum-sly-dela kadrolar şöyle olabilir, fikirinz varsa yazın yorumlayın bakalım değerlendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 karşısı baya dişli.bana uyar kadro ama eğer bir değişiklik olabilecekse eshreff-dela değişikliği olur,şu haliyle de ben oynarım sorun değil. not: khelben ile yine farklı takımlardayız :D kaç maç yaptık beraber bir kez olsun birlikte oynamadık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yok yani cava nın kurduğu kadrolar da fix bi template var onun üstüne işliyor sanırım hehe. mesela onla da hiç aynı takımda olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 esh bizde kalsın dengeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Evet zamanla oturmuş fix bir template var, dengeliliği kanıtlanmış. Bence güzel ama bir değişiklik lazım. Dela ile griz veya eshreff gibi ofansif bir dinamo değişmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dela ile sly'ı koparmayalım adamlar iyi anlaşıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Beyler ben Edirne'deyim yarın dönücem ama yetişemem heralde, kusura bakmayım biraz geç oldu ama adam bulunur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben de bu yağmurda top oynayıp ölmek istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Wishmaster said: Ben de bu yağmurda top oynayıp ölmek istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 saçmalamayın yahu sahayı aldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi efsanevi lan yağmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 5'e kadar böyle devam etmesi zor. iptal etme gibi bir opsiyonumuz yok saat 11 olmuşken. perşembeden söylemem gerekiyordu en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Umalım ki güneş açsın.Yoksa oynamayalım yani..Hasta olmak istemiyorum cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tamam o zaman oynamak istemeyenler saha parasını toplayıp ulaştırsın? saha parasının hepsini cebimden ödemek istemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gitmediğin maçın parasınıniye veriyon ki? kapora varsa o yanar bi benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 4 senedir aynı sahada oynuyorum ve adamla muhabbetimiz var bir 4 sene daha orda oynamak istiyorum :) kaporasız veriyor zaten adam sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Geçen gün de yağmur yağdı ama hava ılıktı.Şimdi epey soğudu,rüzgar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Hava biraz olsun düzelirse gelirim,satmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 satmayın! gelin, çıkar oynarız baktık oynanıcak gibi değil bitirir batağa kaçarız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kactaydi mac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar