kfg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bende 2 tane gitar var simdi de, ikisi de sorunlu =), world tour gitarı sapık gibi calmaktan strum down iyice gitti eheh, en alta dogru sonuna kadar bastırdıgında algılıyor ancak, yukarı dogru yaparken bir sorun yok ama cogunlukla asagı vurarak caldıgın icin yavas sarkılar bile parmagı agrıtıyor eheh, bir tane de guitar hero 3 gitarı var, onda oyle bir sorun yok, rahatca calınıyor yalnız, cok hızlı ard arda aynı yone vurdugunda birini kacırıyor genelde, asagı ya da yukarı fark etmiyor, hızlı yerleri zaten asagı yukarı yaptıgında sorun olmuyor da, yine de rahatsız ediyor bazı yerlerde, iki gitar da yurtdısı, garanti falan yok yani, istanbul'da tamir ettirebilecegim bir yer var mı =) ? ya da burada anlayan eheh, dissappear'ın mesajını gormustum, "asagı zor basmaya calısınca, gitarı acıp yerlerini degistirdim, duzeldi" diye, ben de yapiym dedim, actım world tour gitarını da, en son artık direk strum bar'ı tutan vidaların ici yattara olmus, yusyuvarlak, tornavida falan bosa donuyor icinde, o da yalan oldu =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben o alt/ust olayini yaptiktan sonra obur tarafida bozuldu. simdi nereye strum yaparsam yapiyim double strum yapiyo. strum'i tamir etmenin tek yonu var o da o dedigim parcayi acmaktan geciyo. strum'i register eden switchlerin oldugu ufak board'u cikarip, lehim ile eski switchleri cikarip, yenilerini lehimlemen gerek. Dedigim switchler su adreste satiliyo, ebayden veya biyerden bu switchleri bulursan basit lehimden anlayan biri sana rahatlikca yapabilir bu isi. hatta soyle bir tutorial veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 peki diss.. iki gitardaki sorunu da çözer mi bu dediğin? tamam aşağı basmama olayı halledilir böyle de.. o notayı algılamama da ortadan kalkar mı acaba? kaybedecek bir şeyimiz yok gerçi.. iki gitar da öldü ama yine de merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yok abı bende nota olayini cozemedim. icini actim biraz temizledim falan ama etki etmedi ya. cok ayar ediyo o nota olayi. onun bi fixi yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nazikçe çalsanıza abi.benim bi arkadas var strum a yumruk atarak çalıyo nerdeyse o geldiginde guitar hero muhabbeti açmıyorum oynamıyoruz, gitar elinde kalcak diye dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 iste bu yuzden rock band enstrumani alin diye bas bas bagiriyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 rock band enstrumanlari daha dayaniksizki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bozulmicak diye bi olay yok illaki bozuluyo, logitech 200$ lik soyle bi alet yapti bunlar bile catir catir bozuldu yani heh. bu arada alet hakiki ahsaptan yapilma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Baterinin zil kablolarında erkek soket uçları kırılmış, kablo ve belki beraberindeki devreyi değiştirmek gerekecek. Yedek parça alabileceğim yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Karaköy Pasajı, bir de karşısında Selanik Han var. İkisi de hemen Galata Köprüsü'nün Karaköy çıkışında. Oralarda bulursun biraz dolaşırsan ama yine de bulamazsan tünel yokuşunun paralelinde yedek parçacılar var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar