byfe76 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Sa arkadaşlar ben knight onlnie oynuyorum 81 lwl archer çarım var...oyunu bırakmak istyorum fakat güzel bi oyun bulamıyorm online olarak...Kota az yiyen..Game Master destekli falan bi oyun arıyorum Warhammer izledim bir kaç video güzel bi oyuna benziyor.... BU OYUNU OYNAMAK İÇİN oyunun CD sini mi alcaz parayla... yoksa DOWNLOAD varmı... YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER/SAYGILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Baştan söyleyim bu oyunda malice yok. İster oyunun dvd sini al, ister dijital olarak key al para ödüyorsun. D&R larda oyunu bulabilirsin, www.war-europe.com dan satın alabilirsin. Ayrıca aylık ödemeside var oyunun. Oyunu satın aldığında, ilk ay ödemesi yok. Fiyat vs herşey verdiğim adreste yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byfe76 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 WAR HAMMER DESTEK PLSS dvd ücreti ve oyuna her ay girmek için alınan kod --premum.vs.v.s ne kadardır?? bide verdiniz sitede "Download for Mac (Beta)" die deneme sürümü var galiba bu nedir indirirsem belli bi süre ücretsiz mi oynuyorm ?? Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi allah için düzgün yaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 her mesaja destek pls diye başlama yahu. burdayız işte yardım ediyoruz. free user premium user diye bişey yok. Tek tip user var. Oyunun su anda trial'ı varmı bilmiyorum ama vardır herhalde bi 14 günlük deneme süresi. Oyunu gidip dnr'lardan alabilirsin, veya ceşitli internet sitelerinde sadece key olarak alabilirsin. her şekilde sırf patchleri için bile baya download yapıcaksın. Kota yanlısı olması senın ne kadar oynadığınla ilgili bişey tabi. oyunu alırsan 1 aylık oyun suresi yanında gelir, sonrasında yalık ücret ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 warhammer dünyasi elit bir oyuncu daha kazanmak üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yeterli bilgi verilmiş, tirol vatandaşlarına turistik bir bölge sağlamamak için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar