Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bilgisayar toplama olayı

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

1.5 sene önce ps3 almıştım ondan öncede alakam kalmamıştı bilgisayar piyasasıyla falan. en son bıraktığımda en iyi ekran kartı 128 falandı.

şimdi birkaç gün önce annem bir pc aldı özellikleri şunlar

asus PSQC PRO anakart
intercore quad [email protected]
nvidia geforce GTS 250
3 gb ram
1tb hard disk

falan nasıl bir alet bu. tamamen oyun+blueray seyredebilmek üzere alıcam alırsam bilgisayarı. aynısından alsam bu beni ne kadar götürür vs vs?
Sosyal ağlarda paylaş

ps3'ü satıyorum ya. zaten ps3'ün hayalkırıklığı istediğim oyunları sürekli oynayamamak. prototype+batman+assasin's creed2+call of juarez+cod6 falan e bunlar pc'yede çıkıyorsa çıktıysa ps3'ü sadece fifa10 için elimde tutmak saçma gelmeye başladı.

bide o ekran kartı 1gb ya. iyi değil mi? xp kurucam alete o yüzden 3 gb ram dedim 4 gb görmüyor falan demişler. win7 çıktığında 8'e yükseltirsin demişler anneme. 4 slot varmış falan.
Sosyal ağlarda paylaş

q8 serisi 45nm lik ikinci nesil quad islemciler. oyun icin bicilmis kaftan olmasada islemciyi yoracak oyun yok piyasada.

gts250 ise 8800gt den itibaren kullanilan g82 gpu sunun, 9800gt, 9800gtx, 9800gtx+ kartlarinda kullanilip clock hizi cok az arttirilip revize edilmis hali. gayet gecerli bir oyun kartidir.

yetmedigi zaman degistirirsin, yazanlara aldirma, oyna et yetmezse burada sorarsin yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...