Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 1.5 sene önce ps3 almıştım ondan öncede alakam kalmamıştı bilgisayar piyasasıyla falan. en son bıraktığımda en iyi ekran kartı 128 falandı. şimdi birkaç gün önce annem bir pc aldı özellikleri şunlar asus PSQC PRO anakart intercore quad [email protected] nvidia geforce GTS 250 3 gb ram 1tb hard disk falan nasıl bir alet bu. tamamen oyun+blueray seyredebilmek üzere alıcam alırsam bilgisayarı. aynısından alsam bu beni ne kadar götürür vs vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 valla pek anlamam ama anladığım kadarıyla gayet yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tamamen bluray izlersin onunla, ama oyunlari tamamen oynayabilecegini sanmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oynar oyunlarıda , niye oynayamasın . Wowu bilmemne yi Aion du Conan dı oynar , Crysisi kim oynasın ya bayar single player :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oyun oynamak için ne değişiklik yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ekran kartı sanırım ? bilemicem , belki işlemci veya 1 gb ram eklenir 4 gb olur mis gibin olur ki yeter bence ya. Daha ne oynicaksın hem ps3 varken pc de oynancak pek oyun yokki HoN , Dota , WoW tarzı oyunlar dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ps3'ü satıyorum ya. zaten ps3'ün hayalkırıklığı istediğim oyunları sürekli oynayamamak. prototype+batman+assasin's creed2+call of juarez+cod6 falan e bunlar pc'yede çıkıyorsa çıktıysa ps3'ü sadece fifa10 için elimde tutmak saçma gelmeye başladı. bide o ekran kartı 1gb ya. iyi değil mi? xp kurucam alete o yüzden 3 gb ram dedim 4 gb görmüyor falan demişler. win7 çıktığında 8'e yükseltirsin demişler anneme. 4 slot varmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 xp 64 bit yüklersen görür 4 gb ram , ps3 ü niye satıyorsun ya ben çok baydım pc den param elimde olsa direk bi ps 3 almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ee ne değiştirmeliyim oyun bilgisayarı haline getirmek için. evet? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 biseye gerek yok bi ara ram degistirirsin, 4gb 3gb yok 64bit bunlar takmaya degecek seyler degil forumda bi arayiver 2 senedir her hafta konusu gecen bi mesele oldu ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 oyun oynayacaksan işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gt 260 ve 4gb ram tavsiye ederim. gerisi güzel makinenin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Yani şöle diyim o makina benim Oyun oynamam için artardı bile ama sen ne oynamak istiyorsun onu bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben hd3850 ile 1920*1080 oynamadık oyun bırakmadım, siz ne oynuyorsunuz ben de anlamadım valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 slickers said: oyun oynayacaksan işe yaramaz nedir işe yarayan bilgisayar onu görelim o zaman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya dalga geçiolar galiba.sen baya uzak kalmışsın güzel bi monitörle her oyunu oynarsın kafan rahat etsin.hem uzakta deilse git annenin pc sinde bi test sürüşü yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Valla bencede artar bile oyun oynamak için. Benim gördüğüm tek şey işlemcinin 2ghz olması okadar ama oda öle sorun yaratcak bi durum deil bence , Nekadarki bu tarz bi pc merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 monitör benq var 22 inç. ps3 için aldığım. ya valla normalde bunlar çok pahalıya geliyor fakat ben toptancı bir tanıdıktan üçte bir fiyatına falan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bizde de olsa öle bi tanıdık :) monitörü ps3 için aldıysan büyük ihtimal bu full hd denilenden almışsındır.o güzel değil denen ekran kartı 250-300 tl arasında satılıyor.ben 4760 la oynamadık oyun bırakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bizde yararlansak o toptancıdan olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kimse radeon 4670 ile oyun oynanmaz demedi, geforce 210 bile oyun oynarsın, sorun nasıl bir performans alacağın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 radeno 4670 çoğu oyuna yeter , bu kadar kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 şeyi sorayım tekrar. bu quadcore 2.33 iyi midir oyun için? ve ekran kartı olarak neleri önerirsiniz? annemin altığı gts 250 daha bir grafik için sanırım. çünkü annem baya render falan yapıyor alette. 3d studio max+photoshop bilmemne falan için aldı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 q8 serisi 45nm lik ikinci nesil quad islemciler. oyun icin bicilmis kaftan olmasada islemciyi yoracak oyun yok piyasada. gts250 ise 8800gt den itibaren kullanilan g82 gpu sunun, 9800gt, 9800gtx, 9800gtx+ kartlarinda kullanilip clock hizi cok az arttirilip revize edilmis hali. gayet gecerli bir oyun kartidir. yetmedigi zaman degistirirsin, yazanlara aldirma, oyna et yetmezse burada sorarsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çok saolasın alıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar