Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sakatladınmı cok kullanmaktan? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ahaha abi bizim kizlarda sakat ki simdi vanille gelcek cirkin cirkin tuba gelir bide ters iliskiler karmasasinda bir dugum gibi bisi forum ahaha bence abi bole yeni uyelere initiation icin bi bolum acmamiz laim bole mesela orcun oraya giremesin yavas yavas once vanille sonra dela sonra orcunun mesaj attigi olumlere girilsin kermit ikinci seviyede opsiyon sayilsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 o listeden 1 kişinin öyle bişey yapmıcağını biliyorum :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 haha bonepartın sistemine katılıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 HOŞGELDİN NAZ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Daha önce bu kadar davullu zurnalı gelmemişti heralde hiçbir üye. Hoşgeldin madem =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 olm az bile. kız gelmiş 4 sayfa mesaj var. gerçi 200 sayfaya yakın gazını aldı biraz insanlar ondan olsa gerek:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yeni isim (tu) hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gz hg. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hoşgeldin nazlı :P yeni nick hayırlı olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Hoşgeldin hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Cons said: paranıza en yüksek faiz consbankta ahahaha imar bankası mı kesildin lan başımıza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 naş? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 BonePART said: ahaha abi bizim kizlarda sakat ki simdi vanille gelcek cirkin cirkin tuba gelir bide ters iliskiler karmasasinda bir dugum gibi bisi forum ahaha bence abi bole yeni uyelere initiation icin bi bolum acmamiz laim bole mesela orcun oraya giremesin yavas yavas once vanille sonra dela sonra orcunun mesaj attigi olumlere girilsin kermit ikinci seviyede opsiyon sayilsin AHAHHAHA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Spidee said: Daha önce bu kadar davullu zurnalı gelmemişti heralde hiçbir üye. Hoşgeldin madem =) Daha önce hiçbir üye paticiğin reklamını yapmamıştı;) (sanırım, en azından hatırladığım kadarıyla yapmamıştı. yapmış olan varsa özürlerimi iletiyorum). Bayrağımızı dalgalandıran, şanımızı dünyaya duyuran ver gazı, ver gazı... her patiye kutlama yapılır heralde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hg naz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hoşgeldin. o yerinden oynadığı şeklinde reklamı yapılan kısım nasıl sonuçlandı ben kaçırdım oraları? nası bitti aksiyon? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yendik abi, KOYDUK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ahahah :D o kısmı öğrendim de yok kaçırılmış yarışmacılar kısmı vardı bi, nası bağladılar senaryoyu onu merak ettim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kız nas olmus, ben sabah beri naş oldu diye okuyorum. hepinizi manyak farzettim, ( hani biliyorum öylesiniz zaten de ) gidene hg demek ilginç gelmişti. Meğersem fail olmusum. Türkçe - İngilizce dilleri arasında beni polemiğe sokan internet dünyasına bir kez daha telekomla ilişkillendirip, kafamı koydum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Hosgeldin Nazli, guzel gunler gecirirsin umarim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 herkese teşekkur ederiim =) hoşbulduk efendim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 oğuzda dhye üye olmuş ouz diye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.