Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Artık yeter kafayı yicem herşey ters gidiyo. Önce internet gitti sonra aileyle kavga ettim 3gün evde bulunmadım bu sürede okuldan da kaldım başka şehirde olduğu için. Kız arkadaşımla ayrılık noktasına geldik. Dün aptal üniversitemin beden dersinde sakatlandım. Bugün hukukta ders yapmıyoruz hoca bile fotokopiden çalışın dedi diye okula gitmedim.Salak arkadaşım imza atmayı unutmuş bedavaya yok yazıldım. 5günde başıma gelmeyen kalmadı nolur bitsin artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 FYL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben de delircem uykum olsa da uyusam şu gün bi geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 SİZİN ADINIZA ÜZÜLDÜM İLERDE DAHA İYİ GÜNLERE İŞALLAH AMİN! edit: of menepozlu mod siler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hafta tamamen sanal bişi birkaç on saat geçince bu dertlerinin hiçbiri geçmemiş olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 üniversitede beden eğitimi diye dersmi var lan o ne öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Valla bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kermit said: üniversitede beden eğitimi diye dersmi var lan o ne öyle ? Valla var ya delirmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Okula 4.haftadan şafak 150 diye bakmaya başladım hayırlı olsun bakalım nereye kadar gidicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 salla yolla ardına bakma...eben bilir eben bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kız arkadaş mı yaptın len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ailene atar yapma olm sen de allah büyük bak gördün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 haftaya bağlıysa fenerlisindir umarım :D ha bide her şey internetin gitmesiyle falan mı başladı abi, diğer şeylerin yanında komik duruyo açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Dartanian said: kermit said: üniversitede beden eğitimi diye dersmi var lan o ne öyle ? Valla var ya delirmek üzereyim wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oha beden eğitimi mi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 1 BFB/151 Beden Eğitimi 1 Borçlu Borçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hangi üni o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çok kötü çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kız arkadaşımla ayrılma noktasındayım bende. bugün davaya girdim iğrenç geçti. kimya lab'ı kaçırdım gastrit yüzünden. uyumadan davaya gidip sinir stess katlanınca eve geldiğimde kustuğumda ağzımdan kan geldi. sonrada sızmışım. uyandım sonra böle. hatunla kavga. şöle bir günün üzerine benimle kavga edebildiği için teşekkür ediyorum kendisine. saat 5 oldu. 24 saatte toplamda 4 saat falan uyudum galiba. beynim öldü. iigcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kermit said: üniversitede beden eğitimi diye dersmi var lan o ne öyle ? 4 oldu şimdiden bu sene haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ahah direk beden egitimi mi? napiyosunuz? ortaokul, lise gibi beden egitimi, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 turnike yaptırıyolar mı fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar