Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Böyle garip bir ödev var da. Pati dedim, ulvi bilgi kaynağı dedim. 1995 yılındaki Türkiye genel seçimlerinde mi ne işte partilerin kullandığı, sokak sokak dolaşıp başımızı şişirdiği müzik, şarkı neyin varsa lazım alayı bana.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sanki hayal meyal yonca evcimik'in abone'si vardı, emin değilim ama..
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gözün aydın türkiye ak güvercin geliyor güçlendikçe dsp halkın yüzü gülüyor.. 1991'den beri aynı şarkıyla seçime girdiler.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hadi bakalım kolay gelsin bir acayip yarış mı ne vardı anavatanın müziği
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben de onu hatırladımdı ama o 91'inmiş. 20 ekim pazar günü bütün oylar anap'a
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 "Oy mesut denizleri aşda gel kurbanın olam..." falan filan diye gidiodu :D izelin şarkısı yani
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bir de chp bildim bileli 10. yıl marşını kullanır seçimlerde.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 MHP'nin, büyük ihtimalle de 95 müziği. Emin değilim ama türkeş türkeş geleceeeek Commentlerde gördüğüm cCc ascisini de şöyle ilerisi için referans olarak koyayıp kaybolmasın : ) ccc_______ccc__ccc__ccc__ccccc ccc cccc_____cccc__ccc__ccc__ccc__ ccc ccccc___ccccc__ccc__ccc__ccc__ ccc ccc_cc_cc_ccc__cccccccc__ccccc cc ccc__ccc__ccc__cccccccc__ccc ccc_______ccc__ccc__ccc__ccc ccc_______ccc__ccc__ccc__ccc
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ayılana limon bayılana gazozo hatırlıyorum ben
Burax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Buyrun chp: bilmiyorum mhp bilmiyorum dsp bilmiyorum anap onu da bilmiyorum
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Wispy said: MHP'nin, büyük ihtimalle de 95 müziği. Emin değilim ama türkeş türkeş geleceeeek Commentlerde gördüğüm cCc ascisini de şöyle ilerisi için referans olarak koyayıp kaybolmasın : ) ccc_______ccc__ccc__ccc__ccccc ccc cccc_____cccc__ccc__ccc__ccc__ ccc ccccc___ccccc__ccc__ccc__ccc__ ccc ccc_cc_cc_ccc__cccccccc__ccccc cc ccc__ccc__ccc__cccccccc__ccc ccc_______ccc__ccc__ccc__ccc ccc_______ccc__ccc__ccc__ccc bu nasi vokal abi ahah.
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben sezen aksunun "hadi bakalım, kolay gelsin" şarkısını "hadi bakalım sandıklara" diye çevirdiklerini hatırlıyorum. sanırım tansu çillerdi bunu kullanan. edik: söylenmiş bile yav. anap mıydı dyp mi?
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 CHP'nin tek bildiği 10. yıl marşını seçim otobüslerinde bağırtmak. Başka seçim şarkısı falan üretemezler. Sanki sadece partiye özel.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 CE HA PE ALLE ALLE ALLE SOL SOL SOL ALLE ALLE ALLE *konfetiler, ışıklar, spotlar müthiş şahane ortam hazırlığı* tabii bu deniz baykalın genel başkanlık seçiminde kullandıpğı şeydi
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sir said: ben sezen aksunun "hadi bakalım, kolay gelsin" şarkısını "hadi bakalım sandıklara" diye çevirdiklerini hatırlıyorum. sanırım tansu çillerdi bunu kullanan. edik: söylenmiş bile yav. anap mıydı dyp mi? anap oha lan herifler cidden iyi is cikarmis hadi bakalim sandiklara ikibinli yillara 20 ekim pazar gunu butun oylar anapa kısmı beynıme kazınmıs oeh 91 secimleri icinmis bir de bu yuh be kac sene gecmis tebrikler valla yapanlara
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Cuce said: ayılana limon bayılana gazozo hatırlıyorum ben sesli..
Öne çıkan mesajlar