Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumartesi ehliyet sınavım var

Experimental

Öne çıkan mesajlar

Eoteyn said:

dikkatli olmak lazım..

ben ilk girdiğimde, önümde biri oturuyordu. adamın 4. veya 5. girişi falanmış böyle, ilk seferde hiçbirini yapamamış, 2. seferde ilkyardımı sadece geçmiş falan, 3.'ye girmemiş, 4.'de trafiği vermişti, adam sadece motor sınavına giriyordu falan dfsgdh. ama böyle baktım etrafımdakilerin cevap anahtarlarına falan, herkesin 2 kısımlı falandı, ya bir sürü motor ehliyeti alan vardı ya da millet kalıyor ciddi ciddi şu sınavlardan fsgdh.
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde bi arkadaşım da çalışıyordu kantinlerde paso.

sonra düşündüm de, eğitim sistemimiz 18 yaşındaki bir kızdan, arabası bozulduğunda bozulması muhtemel her yeri kontrol edip, platinlerin meme yaptığını fark etmesini ve aracını tamirciye götürünce "platin meme yapmış abi, meksefe arızalanmış" diye arızanın kaynağını tahmin etmesini istiyor.

bu ne lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
şu sınavdan nasıl kalıyorlar anlamıyorum. arabaya karşı hiç ilgim yoktu sırf olsun diye girdim ehliyet sınavına ve derslere gitmediğim halde geçmişim ki arabayı kullanmayı bırak hiç bir haltını bilmem. neyse ehliyet aldıktan sonra kullanmayı da öğrendim filan istanbul trafiğin de yardırıyorum her gün ama sınavdan nasıl kalınır ? bilmediğim halde 90 küsüratı notlarla geçmiştim. 5 defa girenler var. hiç mi mantık yok bu insanlarda.

tüü size.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh orasini ben de biliyorum da zamanini merak ettim. ustelik ben kullanmayi da biliyorum, gerisini sen dusun =P

Gecen hafta sonu direksiyon dersi icin gittim, 10-11 sene olmus araba kullanmayali. Direksiyon hocasi kullandin mi daha once dedi. Kullandim dedim. E al madem dedi atti anahtari. Gozcubaba-Merdivenkoy tarafindan ciktik, Dudullu, Atasehir, Turkis Bloklari derken Anadolu Yakasi turu attik geldik.

Taksicinin biriyle de kavga ettim donerken hatta. Aninda moda girdim. eahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...