Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 VE kendimi hazır hissediyorum full çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bu sinava bir belgeyle falan mi gidiyoruz yoksa sadece kimlik ile gitmek yeterli oluyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sınav giriş belgesi + kimlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kimlikte gerekiomuş sanırım . en azından ben götürcem nolur nolmaz cüzdanda olan bişey nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dikkatli olmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kimlik goturmezsen alınmazsın sınava. kimlik şart. ben giridiğim bi eleman kimlik gelmişti almadılar adamı sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eoteyn said: dikkatli olmak lazım.. ben ilk girdiğimde, önümde biri oturuyordu. adamın 4. veya 5. girişi falanmış böyle, ilk seferde hiçbirini yapamamış, 2. seferde ilkyardımı sadece geçmiş falan, 3.'ye girmemiş, 4.'de trafiği vermişti, adam sadece motor sınavına giriyordu falan dfsgdh. ama böyle baktım etrafımdakilerin cevap anahtarlarına falan, herkesin 2 kısımlı falandı, ya bir sürü motor ehliyeti alan vardı ya da millet kalıyor ciddi ciddi şu sınavlardan fsgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben de giricem motordan kalabilirim küçümsemeyin lan hayatımda motorla HİÇ ilgilenmemiş adamım, distribütor kapağı falan diyor kalıyordum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sadece 2 saat çalışıp hepsinden 85-90 arası bişi aldım süperim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 PrudenT said: hayatımda motorla HİÇ ilgilenmemiş adamım, distribütor kapağı falan diyor kalıyordum tabi biz zaten her gun iki motor tamir ediyoduk.. olm calisacak yapacaksin iste. esek gibi okudun mu o kitabi bir kere, ya da tembelsen o sorularin hepsini bir kere cozdun mu 70 alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 geçenlerde bi arkadaşım da çalışıyordu kantinlerde paso. sonra düşündüm de, eğitim sistemimiz 18 yaşındaki bir kızdan, arabası bozulduğunda bozulması muhtemel her yeri kontrol edip, platinlerin meme yaptığını fark etmesini ve aracını tamirciye götürünce "platin meme yapmış abi, meksefe arızalanmış" diye arızanın kaynağını tahmin etmesini istiyor. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 18 yaşında bi kızın arabasını tamire götürüp "platin meme yapmış abi" dediği an gözümde canlandı lan yapmayın böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 YA ehliyet sınavından kalınır mı lan? saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Oh yeah 1-2 motor sorusu hariç güzeldi sınav pek kasmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 evet kolaydı ya iyi iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ne zamana açıklanır ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 geçenki iki haftayı geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Experimental said: Oh yeah 1-2 motor sorusu hariç güzeldi sınav pek kasmamışlarne zaman kasıyolar ki şu sınavda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ders Adı Puanı Açıklama MOTOR_B 80 GİRDİ TRAFİK_B 84 GİRDİ İLKYARDIM_B 92 GİRDİ asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 şu sınavdan nasıl kalıyorlar anlamıyorum. arabaya karşı hiç ilgim yoktu sırf olsun diye girdim ehliyet sınavına ve derslere gitmediğim halde geçmişim ki arabayı kullanmayı bırak hiç bir haltını bilmem. neyse ehliyet aldıktan sonra kullanmayı da öğrendim filan istanbul trafiğin de yardırıyorum her gün ama sınavdan nasıl kalınır ? bilmediğim halde 90 küsüratı notlarla geçmiştim. 5 defa girenler var. hiç mi mantık yok bu insanlarda. tüü size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Direksiyon sinavi ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Direksiyon sınavları yanlış hatırlamıyorsam sınav sonuçlarından sonraki 2. 3. haftalarda oluyor. O daha da basit ya ben kullanmayı pek bilmediğim halde geçmiştim sdf. 100 metre kadar araba sürüyorsun hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eheh orasini ben de biliyorum da zamanini merak ettim. ustelik ben kullanmayi da biliyorum, gerisini sen dusun =P Gecen hafta sonu direksiyon dersi icin gittim, 10-11 sene olmus araba kullanmayali. Direksiyon hocasi kullandin mi daha once dedi. Kullandim dedim. E al madem dedi atti anahtari. Gozcubaba-Merdivenkoy tarafindan ciktik, Dudullu, Atasehir, Turkis Bloklari derken Anadolu Yakasi turu attik geldik. Taksicinin biriyle de kavga ettim donerken hatta. Aninda moda girdim. eahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar