trainspotting23 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya benim arkadas tutturdu senin arabaya 6000k xenon takalım diyor nedir bu 6000k olayı aydınlık derecesi olsa gerek ve 6000k yı nasıl tanımlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 renk farklılıgı oluyo dalga boyu degistikce, maviye kayıyo 4000-5000 üstündekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 6000 ve uzerinde bisey gozukmuyorki hic aydinlatmiyor neredeyse artistik mavi mavi yaniyo oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ingilterede xenon yasak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Xenon far için far yıkama olması zorunluymuş diye duydum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Arkansis said: xenon pahalı idi zamanında, 5000 mark istemişti bmw xenonlu versiyon için simdi sonradan taktirmaya calisinca borusan 5000 euro istiyor. xenon kitler var, arka far ledli, on far xenon, yikama kiti, ayrica beyinle ilgili bir kac parca daha. iscilikle beraber avcilar borusan bana 5000 euro ya hallederiz demisti en cok iscilik eklemis zaten fiyata. diger borusan bayileri ve kosifler takilmasi mumkun degil demisti. avcilar borusanda buldum sonunda, orjinal kit. konustugum teknik servisteki adam "diger bayiler uygulamasi cok zahmetli diye varligindan haberdar etmez musterileri bu kitlerin" dedi bana. isin basinda arabanin uzerinde xenon almazsaniz ugrasmayin. fabrikadan bir kere ciktiktan sonra uygulamasi zor. cakma cozumlere de degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Selam, 5bin EURO nedir abi ya!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 doğuş da ledlere €2500 istiyor, pek bir farkı yok eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 -all said: doğuş da ledlere €2500 istiyor, pek bir farkı yok eheh. tek bisi bilirim -all a guvenmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 xenonlar göz alıyor çakma xenonlar kör ediyor ,tasvip etmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar