Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 natal project

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
AGA DYURUN PENTH IN USTUNE GITMEYIN ARTIK
LEAVE PENTH ALONE.

Adam haklı neyler. Çok ayrıntı veremicem şu an, bugün kinect oynadım, alet hakkatene çok zevkli ahahah, çocuk gibi hisseytim kendimi. Wii den falan çok daha başarılı. Oynamadan yorum yapmayın hacılar. Ha DEVRİM YARAYIOT EHVOOVOVO falan denmez ama, cidden zevkli, özellikle çocuklar için inanımaz bi potansiyel var. Ayrıca hagaten enteresan.

HA Bİ DE O 32 metre yer lazım olayı toptan yalan. 1.5 metreden taş gibi çalışıyor alet, bir sürü insan geçti arkamdamn ben oynerken, saturn'de oynadım, hiç de bişi olmadı hatta. 1.5 metre yeterli oluyo.

Adam hakı beyler
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Saturn'de oynadım. Kocaman bi alan ayırmışlar Kinect için, hayvan gibi kocaman da bi LCD vardı. Kinect Adventures diye 5'li bi oyun geliyo, burda Wii'deki Sports konseptine benzer "toplu platform oyunu" kasmışlar.
- Top fırlatıp kiremit kırmaca. Kinect videolarında görmüşsünüzdür.
- Diğer bi oyunda çok büyük bi akvaryumun yanındasın, aptal balıklar akvaryum camına çarpıyo, su sızmaya başlıyo deliklerden, onları elinle kolunla bacağınla hatta kafanla kapatıyosun. Çok hoştu cidden sdfkj
- Diğer bi oyun Hugo'ya benziyodu, tren gibi bi şeye biniyosun, engeller var mesela kafa hizasında, eğiliyosun geçiyosun. Ya da sağdan bişi çıkıyo hemen sola kaçıyosun falan.
- Bi de bi bota biniyosun ufak, nehirde gidiyosun, sağa yürüyünce bot sağa gidiyo falan vesaire. Dandikti bu.
- Diğer oyunu unuttum.

Kinect Adventures oyunu genel olarak çocuklar için aşırı eğlenceli, ben bile oturup oynarım mal gibi yani.

Hareket algılamaya geçeyim. KUSURSUZ. Açık ve net, hareket algılama konusunda alet kusursuz. Kameranın görüş alanına girdiğin anda ,"tanımlanıyor" diyor, 2 saniye içinde oyuna girmiş oluyorsun. En ufak bir lag, bir gecikme, sinir bozucu bir detay yok. Ne yaparsan "anında" yansıyor ekrana. Kİ ben denerken üstümde 3 kat mont vardı, kapşonlu falan, atkım vardı o derece giyiniktim, en ufak bir sıkıntı yaşamadım oyunla alakalı.

Ben menü geçişleri falan nası olucak diye merak ediyodum, elini kaldırıyosun hitler selamı verir gibi, ekranda bir el çıkıyor, onu hareket ettirip öğelerin üstünde "bekletiyorsun" mesela 1 saniye kadar, o öğe seçilmiş oluyor.

Bu "kinect bir oyuncuya ihtiyaç duymuyor aslında behöy" geyikleri benim oynadığım Adventures'ta geçerli değildi.

Bütün evi boşaltmak gerekiyo geyikleri de dediğim gibi yalan hacılar. 1.5 metreden çok rahat oynayabildim ben, daha yakına girince uzaklaş hacı dedi. Saturn'de oynadığımdan arada önümden arkamdan bir sürü adam geçti, birileri geçerken hep "tanımlanıyor" diyo ama bu oyunun gidişatını olumsuz etkilemiyor. Yanında biri durursa tanımlıyor hop ekliyor oyuna (tabii 2 kişilikse)

Özet olarak, alet hakkaten olmuş. Cidden gidip sırf bunun için Xbox 360 alırım, net. HA her oyun oynanmaz o belli yani, araba yarışı olmuyo abi mesela, saçma. Ama özellikle platform oyunlarında muazzam bir potansiyeli var oyunun.

MS'in yerinde olsam ürünün konumlandırmasını "konsol rerööaöaarrr" tiplerinden ziyade daha çok çocuklara yönlendirirdim, o derece eğlenceli.

Ek olarak, diyorum ya potansiyel, mesela bir dans oyunu olsa dans öğreten, ne bileyim fitness olsa, gerçekten muazzam bi alet.

Çok etkilendim, ciddi ciddi gidip Xbox360 & Kinect bundle alasım var.

Bi de Move ile falan alakası yok, Move biraz daha hardcore oyuncular için sanıyorum. Wii ile karşılaştırın karşılaştıracaksanız ki, bu alet Wii'yi bitirmiş. Çok açık yani.

Yazmaya doyamadım, bi ek daha, parasıyla kıyaslarsak alet bedava gençler.
Sosyal ağlarda paylaş

ruse'un tanıtımı en çok xbox için yapılmıştı zaten, natal üzerinden tabii

hatta bir fragmanı vardı böyle, bir masa üzerine dokunmatik ekran tarzı bir şeyde kontrol ediyorlardı falan, kinect ile bunun yapılabileceği iddia ediliyordu.

Hatta yapılabilir halen teknolojinin ucu açık, tabii öyle aşmış birşey yapılamaz da sadf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...