Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 MS bedavaya uretiyor olm kinecktleri adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 modern warfare 2 ve black ops bile 25 günde daha fazla kâr etti lan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://i419.photobucket.com/albums/pp280/Ghost_G45/xbox360slim1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 turkiye ye gelmedi mi kinect? bestbuy da yoktu dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 razzRaziel said: hayvan gibi gelecek vadediyor, sadece oyun alanında da değil. http://www.youtube.com/watch?v=eWmVrfjDCyw düşünsene kapıyı açıyosun şöyle birşey sana bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kinect i biraz once oynadim alet inanilmaz olmus oyunda is yok ama mesela soyle hardcore bire kayak oyunu super olur, direk elime gercek baton alir oynarim o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 AGA DYURUN PENTH IN USTUNE GITMEYIN ARTIK LEAVE PENTH ALONE. Adam haklı neyler. Çok ayrıntı veremicem şu an, bugün kinect oynadım, alet hakkatene çok zevkli ahahah, çocuk gibi hisseytim kendimi. Wii den falan çok daha başarılı. Oynamadan yorum yapmayın hacılar. Ha DEVRİM YARAYIOT EHVOOVOVO falan denmez ama, cidden zevkli, özellikle çocuklar için inanımaz bi potansiyel var. Ayrıca hagaten enteresan. HA Bİ DE O 32 metre yer lazım olayı toptan yalan. 1.5 metreden taş gibi çalışıyor alet, bir sürü insan geçti arkamdamn ben oynerken, saturn'de oynadım, hiç de bişi olmadı hatta. 1.5 metre yeterli oluyo. Adam hakı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 devrim de yaratiyo ama o ayri bi mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Dün Saturn'de oynadım. Kocaman bi alan ayırmışlar Kinect için, hayvan gibi kocaman da bi LCD vardı. Kinect Adventures diye 5'li bi oyun geliyo, burda Wii'deki Sports konseptine benzer "toplu platform oyunu" kasmışlar. - Top fırlatıp kiremit kırmaca. Kinect videolarında görmüşsünüzdür. - Diğer bi oyunda çok büyük bi akvaryumun yanındasın, aptal balıklar akvaryum camına çarpıyo, su sızmaya başlıyo deliklerden, onları elinle kolunla bacağınla hatta kafanla kapatıyosun. Çok hoştu cidden sdfkj - Diğer bi oyun Hugo'ya benziyodu, tren gibi bi şeye biniyosun, engeller var mesela kafa hizasında, eğiliyosun geçiyosun. Ya da sağdan bişi çıkıyo hemen sola kaçıyosun falan. - Bi de bi bota biniyosun ufak, nehirde gidiyosun, sağa yürüyünce bot sağa gidiyo falan vesaire. Dandikti bu. - Diğer oyunu unuttum. Kinect Adventures oyunu genel olarak çocuklar için aşırı eğlenceli, ben bile oturup oynarım mal gibi yani. Hareket algılamaya geçeyim. KUSURSUZ. Açık ve net, hareket algılama konusunda alet kusursuz. Kameranın görüş alanına girdiğin anda ,"tanımlanıyor" diyor, 2 saniye içinde oyuna girmiş oluyorsun. En ufak bir lag, bir gecikme, sinir bozucu bir detay yok. Ne yaparsan "anında" yansıyor ekrana. Kİ ben denerken üstümde 3 kat mont vardı, kapşonlu falan, atkım vardı o derece giyiniktim, en ufak bir sıkıntı yaşamadım oyunla alakalı. Ben menü geçişleri falan nası olucak diye merak ediyodum, elini kaldırıyosun hitler selamı verir gibi, ekranda bir el çıkıyor, onu hareket ettirip öğelerin üstünde "bekletiyorsun" mesela 1 saniye kadar, o öğe seçilmiş oluyor. Bu "kinect bir oyuncuya ihtiyaç duymuyor aslında behöy" geyikleri benim oynadığım Adventures'ta geçerli değildi. Bütün evi boşaltmak gerekiyo geyikleri de dediğim gibi yalan hacılar. 1.5 metreden çok rahat oynayabildim ben, daha yakına girince uzaklaş hacı dedi. Saturn'de oynadığımdan arada önümden arkamdan bir sürü adam geçti, birileri geçerken hep "tanımlanıyor" diyo ama bu oyunun gidişatını olumsuz etkilemiyor. Yanında biri durursa tanımlıyor hop ekliyor oyuna (tabii 2 kişilikse) Özet olarak, alet hakkaten olmuş. Cidden gidip sırf bunun için Xbox 360 alırım, net. HA her oyun oynanmaz o belli yani, araba yarışı olmuyo abi mesela, saçma. Ama özellikle platform oyunlarında muazzam bir potansiyeli var oyunun. MS'in yerinde olsam ürünün konumlandırmasını "konsol rerööaöaarrr" tiplerinden ziyade daha çok çocuklara yönlendirirdim, o derece eğlenceli. Ek olarak, diyorum ya potansiyel, mesela bir dans oyunu olsa dans öğreten, ne bileyim fitness olsa, gerçekten muazzam bi alet. Çok etkilendim, ciddi ciddi gidip Xbox360 & Kinect bundle alasım var. Bi de Move ile falan alakası yok, Move biraz daha hardcore oyuncular için sanıyorum. Wii ile karşılaştırın karşılaştıracaksanız ki, bu alet Wii'yi bitirmiş. Çok açık yani. Yazmaya doyamadım, bi ek daha, parasıyla kıyaslarsak alet bedava gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 dans boks fitness yaptiran oyunlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 fitness icin Your Shape: Fitness Evolved var, acayip bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 razzRaziel said: razzRaziel said: hayvan gibi gelecek vadediyor, sadece oyun alanında da değil. http://www.youtube.com/watch?v=eWmVrfjDCyw düşünsene kapıyı açıyosun şöyle birşey sana bakıyor abiii :/ elin okulu yapiyor tabi, bize 8ders dayayinca donemde nereye yapiyorsun boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 sarsılarak... http://www.youtube.com/watch?v=-tif-KBZ5Ko yemişim xbox'u bunu anında pc'ye almak lazım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ruse'un tanıtımı en çok xbox için yapılmıştı zaten, natal üzerinden tabii hatta bir fragmanı vardı böyle, bir masa üzerine dokunmatik ekran tarzı bir şeyde kontrol ediyorlardı falan, kinect ile bunun yapılabileceği iddia ediliyordu. Hatta yapılabilir halen teknolojinin ucu açık, tabii öyle aşmış birşey yapılamaz da sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yok abi eve iki kinect alıp el kol hareketlerini algılayacak hale getirip tüm sisteme engegre edersen gidip bi çay bile koydurtabilirsin. ben sevdiim bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 surface var zaten onun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ruse'u bitirdim, saatlerimi harcadım, ekstra olarak defalarca skirmish oynadım. yani oyunu oynamayı bilen biri olarak söyleyebilirim ki mouse bile oyunu kontrol etmeye yetmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 8 milyon satmis kinect uuuuu http://www.redmondpie.com/microsoft-sells-8-million-kinect-units-in-just-60-days-since-launch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben de yeni bir kinect sahibi oldum. tek kelimeyle geleceğin teknolojisi. hayran kaldım. herkese tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kinectin kendisi 150$ mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yurtdışından geldi bana. çok daha uygun fiyatlara satılıyor dışarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bi tanıtım videosu isteriz artık ruhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 internette çok var ama olayı tecrübe etmek daha önemli. şöyle bir göz attım konuya da daha hiç kinect oynamadan yorum yapan arkadaşlar var. önce bi deneyin sonra karşılaştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 soru: kinetic'i PC'ye entegre edebliyor muyuz? yapılailbiniyorsa hemen yarın gidip alıyorum bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bu arada Asus kinect'in yapımcılarıyla anlaşmış, aynısını PC'ye yapıyor, sene sonunda piyasada olacakmış falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar