deadea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Galatasaray AŞ - FC Dinamo 1948 Bucureşti http://www.galatasaray.org/images/haberler/124/B_5109_b.jpg Stadyum : Ali Sami Yen Tarih : 22 Ekim 2009 Perşembe / 22:05 Hakemler : Martin Ingvarsson (O), Magnus Sjöblom (Y), Peter Martinsson (Y), Daniel Stalhammar (İY), Michael Lerjeus (İY), Magnus Ahlsèn (D) Hava Durumu : İstanbul’da hava bulutlu ve maç günü en yüksek sıcaklık 19, en düşük sıcaklık ise 14 derece olacak. TV : D Smart (Euro Futbol /HD TV) Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 d smart ne ya üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Puan durumu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ZaugnaKhaldun said: d smart ne ya üf aynen, bir avrupa heycanımız var onuda yaşayamıyoruz. Fenerin maçı TnT'de ama dünki beşiktaş maçında spiker şifreli olucak falan birşeyler diyordu ikidebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Dün mesaj geldi Digiturk'ten, Digiturk 54. kanalda test yayını olarak TNT yayınlanacakmış haberiniz olsun Fener'in maçı için. GS'ye ümit yok tabii. Eşşek herifler şunu 2 maç önce düşünemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gömçürürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 1 maçımız daha var TNT'de. Ona artık. 22.05 gibi saati de kim akıl ettiyse helal. Niye 22.00 değil abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gs 3 puan alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 iddiacılar. kermitin hiç bi gs yorumunun çıktığı vaki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kes lan. yenilirsiniz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 işte gerçek yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 burda maçı izlemeye gelecek çok gsli var ama geçen maçta olduğu gibide gs gol yediğinde havala uçucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 söyle de yardım etsinler, onlarda havalara uçursun seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 televizyonu kapatıyorum artislik yaparlarsa geçen kapattım dağılın bitti maç dedim. ağladılar yalvardılar açtım bende acıdım. çok sülük bi taraftar grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 naparsın her taraftar grubunun sülük mekanlarda takılan sülükleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 arkadaşı banlarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ne sülük insanlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Khelben said: naparsın her taraftar grubunun sülük mekanlarda takılan sülükleri var ben paramı kazanıyorum dostum gerisi ilgilendirmiyo yenileceği maçı izlemeye gelecekler para verip ona üzülüyom zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kıskançlık ii değil biliyosun demi kermit üstüne bir ton sırların kapısı tadında programlar var bak başına bişey gelir sonra .demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 TNT digiturk 54. kanalda yayına başlamış yeni farkettim. Bi bakıma ii oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Noyanh said: kıskançlık ii değil biliyosun demi kermit üstüne bir ton sırların kapısı tadında programlar var bak başına bişey gelir sonra .demedi deme ne geldi başına anlat dinlerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Maçı tnt veriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 şimdi bugün tnt'de gs mi fb mi var ve dsmart hariç şifreli mi şifresiz mi? edit: tnt'de fener maçı var ve şifresiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar