Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2004

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Bende öyle diyodum
aradan bi yıl geçti bak yine girdim sınava
istemediğin bi yere gireceğine seneye bidaha çalış bence
benim gibi yaparsan iyice kopuyosun bi daha girmek isteyincede z.çıyosun hehe
belki güzel puan gelir ben sayısalı çözdüm sadece süre yetmedi sözele
geometri çok kasıştı çoğu boş
diğerleri zor sayılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

abi olmuyor yahu
ben fizikten full çekerim kimyadan 2 3 yanlışım çıkar genelde
hiçbişi yapamaz durumda kaldım sınavda
korktum
titredim

bilinçaltı o sınavda olduğunu bilince yapamıyorsun

abi o sorular test kitabında gelse soru kaçırmam acımam ... ama orada olmuyor
orada bişi var

yapamıyorsun o sırada ...
etrafıma bakınca titreme geldi
hass lan dersane değil burası öss lan öSS oldum ..[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis valla bana sana olan gibi birşey olmuştu ama bilinçaltında değil. Geçen sene girmiştim sınava geldim normal dershane sınavıymış gibi dalga geçe geçe bekledim. Deneme sınavı gibi çözüodum böle sonra bir anda aklıma geldi nerdeyim diye. Hass öss'deyim dedim. Sonra Biraz daha stres arttı ama titreme fln gelmedi. Sınav hazırlığında psikolog iyi yardımcı oluyor. Ben valla aklıma geldikten sonra pek rahatsız olmamıştım o an dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 02 Temmuz 2004 03:04 tarihinde demiş ki:
Bende öyle diyodum
aradan bi yıl geçti bak yine girdim sınava
istemediğin bi yere gireceğine seneye bidaha çalış bence
benim gibi yaparsan iyice kopuyosun bi daha girmek isteyincede z.çıyosun hehe
belki güzel puan gelir ben sayısalı çözdüm sadece süre yetmedi sözele
geometri çok kasıştı çoğu boş
diğerleri zor sayılmaz

İstemediğim bir yere girmeyeceğim sonuçta.
İşletme-iktisat istiyordum. İşletmenin ingilizcesini istiyordum Türkçesine gireceğim sanırım. Sırf ingilizcesini okumak için 1 senemei daha heba edemem valla..[signature][hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
[b]Bitse de gitsek...

[Bu mesaj Prawler tarafından 02 Temmuz 2004 07:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim güzel geçti walla istediğim yere girerim inşallah. Geo da 5 boşum vardı sonradan topladık allahtan :)
Ya bide şu okul puanını internetten nası öğrenecez internet şifresi var da kullanıcı kodu kullanıcı adı istiyo. Osymden bakabilen varsa anlatsa iyi olur.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 02 Temmuz 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm összedelere geçmiş olsun. (bende dahil)

Abi o geometri soruları neydi öyle ya? Sınavda biyandan sorularla cebelleşiyorum biyandan da hazırlayanlara sövüyorum.
Lam zaten 2+2 nedir dese, 4 diyeceğim yerde 5 diyebileceğim bir pozisyondayım. Stres yidii benii yidi resmen. Bide bu kadar zor sormalarının ne mantığı var kardeşim??
He sınavdan 1 hafta sonra soruları tekrar çözdüm takır takır yaptım o ayrı. Ama sınav esnasında öğrencilerin psikolojilerini göz önüne alarak neden hazırlamıyorlar anlamıyorum.
Kime sorsam 'kötü geçti' yada 'ehh işte' cevabını alıyorum.
Benimde sözel hariç sayısal b*k gibi!
Zamanı istediğim gibi hiç kullanamadım.
Türkçe paragrafları yordu, sonrasındaysa matematik'e ardından geo'ya geçince kafa dağıldı zaten.
20 tane mat yaptım. 40 tanede türkçe var.
eminim çok mutlu olmuşlardır böyle olmasına.

Artık hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden.
Zate kapıştım bizimkinlerle de.
Özele de yollamazlar. ohh.. s*çtı cafer bez getir[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dooman, 02 Temmuz 2004 03:29 tarihinde demiş ki:
Arkansis valla bana sana olan gibi birşey olmuştu ama bilinçaltında değil. Geçen sene girmiştim sınava geldim normal dershane sınavıymış gibi dalga geçe geçe bekledim. Deneme sınavı gibi çözüodum böle sonra bir anda aklıma geldi nerdeyim diye. Hass öss'deyim dedim. Sonra Biraz daha stres arttı ama titreme fln gelmedi. Sınav hazırlığında psikolog iyi yardımcı oluyor. Ben valla aklıma geldikten sonra pek rahatsız olmamıştım o an dışında.

ya işte dersanedeki denemelerde yaptığın numaraları yapamıyorsun abi
öss deyim olunca
elimden geleni yapayım
taşak geçerek çözmeyeyim diyerek ciddiye bindiriyorsun işi
sinir harbi yaşanıyor bir anda
her düşündüğün saniye daha fazla zaman kaybettiğini sanarak hızlı düşünmeye çalışıp saçmalıyorsun

bana öyle oldu
strese bindim bi an

dalga geçtiğim sorular benle ebelemeç oynadı[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Tek korkum bahar alerjim di çok şansıma geldi o gun hava sabah kapalıydı falan..
genelde dersanede soru kitapçığı havada çözerdim burnum akmasın diye burda onuda yapamıcam , şansıma bi kere bile burnum akmadı bole bi bal olaamz bi aksaydı varya hayatım kaymıştı orda iki kutu mendille gitmiştim babam diyodu koliyle gitseydin ole yane :D[signature][hline]Booo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben rahat rahat çözdüm. Stres mtres yoktu.
Normal denemelerden tek farkı oturduğum sıra (ilk öğr.) ve benim daha çok işlem yapmamdı. 2+2=5 olmasın diye.
ÖSS'de olduğumu ben de unuttum, ama hatırlayınca da bir şey değişmedi.
Yarın bir tane daha olsun ona da girerim, bence çok eğlenceliydi.
Ha tabi 300 puan gelmeyecek, zor sorular vardı ama psikolojik olarak yamulmadım yani.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 03 Temmuz 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yök çok uğraşmış herhalde?
Son 15 yılın en zor sınavıymış.

o halde 2 çift lafım var biri yöke biri sınava

Kafam girsin sana yök
s.ktin bıraktın bizi öss neydi öle be[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen senenin puanlara göre 340 civarı sayısal alıyorum, ben 350 hedefliyordum ama olmadı işte geo yüzünden. Neyse ya girecez işte bir yerlere bu arada sınav öncesi hiç sıvı almama ve 5 dk önce işememe rağmen sınav esnasında 2 kere tuvalete gittim, Allah gözetmenlerimden razı olsun :P.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...