EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bende öyle diyodum aradan bi yıl geçti bak yine girdim sınava istemediğin bi yere gireceğine seneye bidaha çalış bence benim gibi yaparsan iyice kopuyosun bi daha girmek isteyincede z.çıyosun hehe belki güzel puan gelir ben sayısalı çözdüm sadece süre yetmedi sözele geometri çok kasıştı çoğu boş diğerleri zor sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 abi olmuyor yahu ben fizikten full çekerim kimyadan 2 3 yanlışım çıkar genelde hiçbişi yapamaz durumda kaldım sınavda korktum titredim bilinçaltı o sınavda olduğunu bilince yapamıyorsun abi o sorular test kitabında gelse soru kaçırmam acımam ... ama orada olmuyor orada bişi var yapamıyorsun o sırada ... etrafıma bakınca titreme geldi hass lan dersane değil burası öss lan öSS oldum ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Arkansis valla bana sana olan gibi birşey olmuştu ama bilinçaltında değil. Geçen sene girmiştim sınava geldim normal dershane sınavıymış gibi dalga geçe geçe bekledim. Deneme sınavı gibi çözüodum böle sonra bir anda aklıma geldi nerdeyim diye. Hass öss'deyim dedim. Sonra Biraz daha stres arttı ama titreme fln gelmedi. Sınav hazırlığında psikolog iyi yardımcı oluyor. Ben valla aklıma geldikten sonra pek rahatsız olmamıştım o an dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben sınav öncesi biraz fazla su içtim :D neyse bi sorun olmadı hehe[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: EagleEye, 02 Temmuz 2004 03:04 tarihinde demiş ki: Bende öyle diyodum aradan bi yıl geçti bak yine girdim sınava istemediğin bi yere gireceğine seneye bidaha çalış bence benim gibi yaparsan iyice kopuyosun bi daha girmek isteyincede z.çıyosun hehe belki güzel puan gelir ben sayısalı çözdüm sadece süre yetmedi sözele geometri çok kasıştı çoğu boş diğerleri zor sayılmaz İstemediğim bir yere girmeyeceğim sonuçta. İşletme-iktisat istiyordum. İşletmenin ingilizcesini istiyordum Türkçesine gireceğim sanırım. Sırf ingilizcesini okumak için 1 senemei daha heba edemem valla..[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! [b]Bitse de gitsek... [Bu mesaj Prawler tarafından 02 Temmuz 2004 07:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Benim güzel geçti walla istediğim yere girerim inşallah. Geo da 5 boşum vardı sonradan topladık allahtan :) Ya bide şu okul puanını internetten nası öğrenecez internet şifresi var da kullanıcı kodu kullanıcı adı istiyo. Osymden bakabilen varsa anlatsa iyi olur.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... [Bu mesaj McFrenzy tarafından 02 Temmuz 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hehe ne diyim :) girdim bu sene :) ama daha 11 ay var heuheue yane kazanmak biras zor bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Biraz geçte olsa sınava girmiş herkese başarılar dilerim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Tüm összedelere geçmiş olsun. (bende dahil) Abi o geometri soruları neydi öyle ya? Sınavda biyandan sorularla cebelleşiyorum biyandan da hazırlayanlara sövüyorum. Lam zaten 2+2 nedir dese, 4 diyeceğim yerde 5 diyebileceğim bir pozisyondayım. Stres yidii benii yidi resmen. Bide bu kadar zor sormalarının ne mantığı var kardeşim?? He sınavdan 1 hafta sonra soruları tekrar çözdüm takır takır yaptım o ayrı. Ama sınav esnasında öğrencilerin psikolojilerini göz önüne alarak neden hazırlamıyorlar anlamıyorum. Kime sorsam 'kötü geçti' yada 'ehh işte' cevabını alıyorum. Benimde sözel hariç sayısal b*k gibi! Zamanı istediğim gibi hiç kullanamadım. Türkçe paragrafları yordu, sonrasındaysa matematik'e ardından geo'ya geçince kafa dağıldı zaten. 20 tane mat yaptım. 40 tanede türkçe var. eminim çok mutlu olmuşlardır böyle olmasına. Artık hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden. Zate kapıştım bizimkinlerle de. Özele de yollamazlar. ohh.. s*çtı cafer bez getir[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Genel kuraldır herkes kötü geçti der. Ama birileri hep biryerleri kazanır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 biryeri kazanmak önemli değil, iyi bir yeri kazanmak önemli.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 En önemli (şimdiye kadar :-P) günümde yanımda olmadığı için Paticik'i kı.. Kınamıyorum tabii ki ama açık olsaydı keşke. :)[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 fizikte sıçtım bende matematik felan gayet güzeldi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Vıcık vıcık ter olmuştum çıktığımda. Nası eve geldiğimi cidden hatırlamıyom.[signature][hline]Free your mind Kazaa Lite Resurrection Offical Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: dooman, 02 Temmuz 2004 03:29 tarihinde demiş ki: Arkansis valla bana sana olan gibi birşey olmuştu ama bilinçaltında değil. Geçen sene girmiştim sınava geldim normal dershane sınavıymış gibi dalga geçe geçe bekledim. Deneme sınavı gibi çözüodum böle sonra bir anda aklıma geldi nerdeyim diye. Hass öss'deyim dedim. Sonra Biraz daha stres arttı ama titreme fln gelmedi. Sınav hazırlığında psikolog iyi yardımcı oluyor. Ben valla aklıma geldikten sonra pek rahatsız olmamıştım o an dışında. ya işte dersanedeki denemelerde yaptığın numaraları yapamıyorsun abi öss deyim olunca elimden geleni yapayım taşak geçerek çözmeyeyim diyerek ciddiye bindiriyorsun işi sinir harbi yaşanıyor bir anda her düşündüğün saniye daha fazla zaman kaybettiğini sanarak hızlı düşünmeye çalışıp saçmalıyorsun bana öyle oldu strese bindim bi an dalga geçtiğim sorular benle ebelemeç oynadı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Tek korkum bahar alerjim di çok şansıma geldi o gun hava sabah kapalıydı falan.. genelde dersanede soru kitapçığı havada çözerdim burnum akmasın diye burda onuda yapamıcam , şansıma bi kere bile burnum akmadı bole bi bal olaamz bi aksaydı varya hayatım kaymıştı orda iki kutu mendille gitmiştim babam diyodu koliyle gitseydin ole yane :D[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ben rahat rahat çözdüm. Stres mtres yoktu. Normal denemelerden tek farkı oturduğum sıra (ilk öğr.) ve benim daha çok işlem yapmamdı. 2+2=5 olmasın diye. ÖSS'de olduğumu ben de unuttum, ama hatırlayınca da bir şey değişmedi. Yarın bir tane daha olsun ona da girerim, bence çok eğlenceliydi. Ha tabi 300 puan gelmeyecek, zor sorular vardı ama psikolojik olarak yamulmadım yani.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 03 Temmuz 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yök çok uğraşmış herhalde? Son 15 yılın en zor sınavıymış. o halde 2 çift lafım var biri yöke biri sınava Kafam girsin sana yök s.ktin bıraktın bizi öss neydi öle be[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bakalım sonumuz ne olacak puanlar düşsün istiyorum yeter ki 4 puan hatta mümkünse 5 6 puan düşsün de daha iyi bi yere girelim[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 e o zaman boğaziçine tüm istanbul girer saçmalık olur[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Geçen senenin puanlara göre 340 civarı sayısal alıyorum, ben 350 hedefliyordum ama olmadı işte geo yüzünden. Neyse ya girecez işte bir yerlere bu arada sınav öncesi hiç sıvı almama ve 5 dk önce işememe rağmen sınav esnasında 2 kere tuvalete gittim, Allah gözetmenlerimden razı olsun :P.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 e ne zaman gelcek bunların sonuçları hesapladım bende merak ettim yinede[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ya öss den sonra televizyonda 1-2 gün içerisinde tercih rehberi gelecek dediydi o ösym nin başkanı mı nedirse .. Gelen var mı hiç ?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hayır gelmedi tercih formu. sonuçları 17 sinde açıklanıyor[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ya sictik walla gecen seneye gore yapcaksak[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar