Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabo kankam olsun şampiyon bence tamamen hakkıyla aldı carteri
saygın, gümbür gümbür geliyorum 3 sakatımla. bu hafta kazanırsam daha da kötü takım demeyin lan takımıma. Duncan, Hamilton, Prince sakattı bütün hafta 3 kişi eksik kazanmış olucam

edit : TJ Ford ile 4 sakatım varmış pardon
Mesaj tarihi:
Çözüme bağlanmış sanırım mesele.

Bundan sonra herkes injury list'i bir ezberlesin, hatta duvarına falan yapıştırsın çıktı alıp.O liste dışındaki her oyuncu hataya bakmaksızın alınabilir çünkü, fakat burda sıkıntı hem arkadaşın yeni olması ve sakatlık süresini bilmemesi hem de SA sugarkids gibi iyi bir kadronun gereksiz bir şekilde, herhangi bir riske girilmeksizin 1 gömlek yukarı çıkacak olması.O yüzden tam olarak adil olmasa da, etik bir çözüm oldu.

Sabo çakallık demişsin ama,waiver'ım sonlarda olduğunu için ben sulanmadım Carter'a ve Carter droplandığı gün herkes lig sayfasına günde 2-3 kez bakmasına rağmen buraya birşey yazmadı görmezden gelerek. Boncuk bulmuş gibi sevinir insan Carter'ı FA olarak bulursa yahu.Burda sen dahil susanlar yani biz tabiiki çakal.Sonuçta fantasy'de kimse babasını tanımıyor, trade yapmaya bile çekiniyor insanlar ya kazıklanırsam diye.
Mesaj tarihi:
4 tane 0 ile bitirmeme rağmen haftayı, 3-6 yeniliyorum buna da şükür. şut yüzdeleri ve top kaybı da olmasa qq

Andris Biedrins
(GS - C) Player notes
- - 0 0 0 0 0 0 0

Pau Gasol
(LAL - PF,C) INJ New player notes
- - 0 0 0 0 0 0 0

Util
Eric Gordon
(LAC - SG) INJ Player notes
- - 0 0 0 0 0 0 0

BN
Rashard Lewis
(Orl - SF,PF) New player notes
- - 0 0 0 0 0 0 0
Mesaj tarihi:
yahu d.howard keşke bi tane maç oynasaydı dogru duzgun. david lee de ole. delircem yahu. parker,j.howard ztn surekli sakat. parkerda malmıdır nedir sakat sakat oynuo fg yi dusuruo. artest ztn tam bi kara delik. gitsin rap albumu yapsın mal ya. of sinirlendim ya.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Çözüme bağlanmış sanırım mesele.

Bundan sonra herkes injury list'i bir ezberlesin, hatta duvarına falan yapıştırsın çıktı alıp.O liste dışındaki her oyuncu hataya bakmaksızın alınabilir çünkü, fakat burda sıkıntı hem arkadaşın yeni olması ve sakatlık süresini bilmemesi hem de SA sugarkids gibi iyi bir kadronun gereksiz bir şekilde, herhangi bir riske girilmeksizin 1 gömlek yukarı çıkacak olması.O yüzden tam olarak adil olmasa da, etik bir çözüm oldu.

Sabo çakallık demişsin ama,waiver'ım sonlarda olduğunu için ben sulanmadım Carter'a ve Carter droplandığı gün herkes lig sayfasına günde 2-3 kez bakmasına rağmen buraya birşey yazmadı görmezden gelerek. Boncuk bulmuş gibi sevinir insan Carter'ı FA olarak bulursa yahu.Burda sen dahil susanlar yani biz tabiiki çakal.Sonuçta fantasy'de kimse babasını tanımıyor, trade yapmaya bile çekiniyor insanlar ya kazıklanırsam diye.

ben şunu biliyorum, eğer ben alamamış olsam burada "ya böle şey mi olur" falan diye ağlamazdım. ya baştan dile getireceksin ya da olaylar istediğin gibi gelişmediğinde de susmaya devam edeceksin. yani bunun başka bir açıklaması yok bana göre.
Mesaj tarihi:
İyi de kimse ağlamadı ki, adamın acemiliği sonucunda olmuş bir hatayı değerlendiren sen oldun.Kim olursa olsun dengeler açısından kötü bir durum olacaktı.Ağlamak ve tepki göstermek aynı şey değil, Yiğit doğru olan kararı verdi, en azından burda 1 sezon boyunca çekişmeli, eğlenceli bir lig yaşamak istiyoruz.

Şöyle bir durum olabilirdi, Carter 2-3 ay sakat olurdu sen bu riske girerek kadrona katar 2-3 ay kör topal gider sonla patlama yapardın, uygulanan bir strateji sonuçta bu.Ama adamın bilmemesinden kaynaklanan cayır cayır oynayan bir Carter'ı kadroya katmak çölde bir vaha gibi olsa gerek ki, waiver'ının üstte olduğunu da hesaba katarsak sen de baya bir sustun alacağını bile bile.
Mesaj tarihi:
tepki göstermek ilk drop edildiği gün olur
ağlamak, başka takıma gittiğini gördükten sonra olur

fark var. çok büyük fark hem de

ben tepki göstermedim niye göstereyim ki? biri drop etmiş bastım waiver'a bekledim herkesin yaptığı. benden önce de 1 kişi vardı waiver'da, carter gibi bi adamın o 1 kişiden bile geçmemesi gerekiyordu. 1 numaralı waiver kimse, o almış olsa da ben gelip buraya "ooo carter bırakılır mı?" yazmazdım kesinlikle. onu diyorum
Mesaj tarihi:
açıkçası ben yanlış olanın yapıldığını düşünüyorum hala. bu ligin 3. senesi bu ve her sene yeni gelenler hatalar yaptı. bunlar affedilmedi maalesef. hatırlasanız geçen sene silph IL'deki adamların birini addlediği için adamın kadrosunu 1 hafta benche çekme cezası vermiştik. şimdi değişen ne?

benim kanaatim bu oyun çaylakların hatalarıyla da güzel. ayrıca sabo onu alınca şampiyon olur gibi bir düşünce de aşırı saçma. CP3 sakatlık yaşadı dün gece, bu sakatlık daha ciddi bir sakatlık olup sezon boyu da gidebilirdi CP3, daha önceki yıllarda Arenas, Yao gibi yıldızlarda yaşadık bu tip problemleri.

Tek oyuncu kimseyi şampiyon yapmaz. Ayrıca ben tamamen adil bir lig olmasından yanayım. Çaylaklara istisna yapmak saçma.
Mesaj tarihi:
ahah hakkaten ağlatmıştı o ceza beni ya, bi de tam o hafta rakip fistan ya da ligi bırakıp giden diğer bir arkadaştı yani kadro olsa 9-0 yenebilecekken 0-9 yenildim ve playoffta seedimi değiştirmişti bu olay.
Mesaj tarihi:
Holy said:

açıkçası ben yanlış olanın yapıldığını düşünüyorum hala. bu ligin 3. senesi bu ve her sene yeni gelenler hatalar yaptı. bunlar affedilmedi maalesef. hatırlasanız geçen sene silph IL'deki adamların birini addlediği için adamın kadrosunu 1 hafta benche çekme cezası vermiştik. şimdi değişen ne?

benim kanaatim bu oyun çaylakların hatalarıyla da güzel. ayrıca sabo onu alınca şampiyon olur gibi bir düşünce de aşırı saçma. CP3 sakatlık yaşadı dün gece, bu sakatlık daha ciddi bir sakatlık olup sezon boyu da gidebilirdi CP3, daha önceki yıllarda Arenas, Yao gibi yıldızlarda yaşadık bu tip problemleri.

Tek oyuncu kimseyi şampiyon yapmaz. Ayrıca ben tamamen adil bir lig olmasından yanayım. Çaylaklara istisna yapmak saçma.

baya katılıyorum.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

o yüzden tam olarak adil olmasa da, etik bir çözüm oldu.

Ben bunu diyorum zaten başından beri, şurda bölümü döndüren birkaç adamız.Kimsenin şevki kaçmasın, sabonis'in alması tamamen oyun kuralları dahilinde gerçekleşti bırakması da kendi kararıydı,etik bir davranış sergiledi ama burda gelip "ağlama" falan derse gösterdiği büyüklük kifayetsizdir bana göre.Buradan senaryolara göre ahkam kesemem ama Vince'i almış olsam ve tepki gelse ben bırakırım, tanıdığım kişiler de bırakır eminim.

Carter'ı droplayan arkadaşı tanımıyorum, fakat arka arkaya gelen kötü skorlar, sakatlıklar yüzünden kadro kurmayı bırakan lige girmek için can atıp sonradan hiç bakmayan adam çok gördük.Geçen sene ligi 7-8 kişi bitirdik nerdeyse, bu sene iyi gidiyoruz.Yiğit'in dediği gibi şampiyona boncuk vermiyorlar, kimsenin şevki kırılmadan ligi eksiksiz bitirelim.Kim şampiyon olmuş fark yapmaz.
Mesaj tarihi:
Beyler istediğinize katılın istediğinize katılmayın size kalmış, ben Can'a sordum böyle böyle istersen Vince Carter'ı bırakırsın tamamen kararı sana bırakıyorum dedim, o da bıraktı. Yok sabo'ya haksızlık oldu yok bilmemne, geçiniz. Adam kendi kararıyla bıraktı oyuncuyu.
Mesaj tarihi:
ben zaten sadece fikir belirttim. mevcut uygulamaya bir itirazim yok. bence önemsiz çünkü :)
neyse bulletın da dediği gibi eğlenmeye bakalım zaten 3 5 insan bişiler :D
hayden breeeaa
  • Yeni Oluştur...