Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Khelben said:

BulletRide said:

Gittik Calderon üç kağıtçısını seçtik ft gelsin diye, adam geçen sene 82 maçta 3 tane serbest atış kaçırdı bu sene 3 maçta 4 tane.

calderon kaçırmaya devam etsin bu hafta benimsin :D

Her ithimal seninim, kötü haber geldi.Redd 2 hafta en az yok, Butler ve Nate'in durumlar belirsiz, Blake zaten 6 hafta yoktu.Paf takımla çıkacağım.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Ulan Sükrü anlamassın etmessin gittin son sıradan Gallinari'yi çektin, benim ekmeğime de mani oldun piç.

olm anlamazsin dedigin adamlarin isimlerini bilmiyorum, statlerini okuyup anlayabiliyorum allaha sukur sdfas. gallinari de kutur kuturmus masallah asfsf
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Khelben said:

BulletRide said:

Gittik Calderon üç kağıtçısını seçtik ft gelsin diye, adam geçen sene 82 maçta 3 tane serbest atış kaçırdı bu sene 3 maçta 4 tane.

calderon kaçırmaya devam etsin bu hafta benimsin :D

Her ithimal seninim, kötü haber geldi.Redd 2 hafta en az yok, Butler ve Nate'in durumlar belirsiz, Blake zaten 6 hafta yoktu.Paf takımla çıkacağım.

oyoyoy. çok şanssızlıklar zinciri olmuş seninki
Mesaj tarihi:
Beyler ilk senesi olan arkadaşlara biraz müsama lan, adamlar hata yapar normal, deniz sen oyuncularınu update etmeyi unutuyosun arada dikkat et ona.
Mesaj tarihi:
larry hughes ilk 3 maç kadroda bile değildi, koç da rotasyonda düşünmüyorum demiş ben de dropladım şimdi iki maçtır adam 38dk ve 40dk oynayıp akıyor. bu ne biçim bi şanstır ya
Mesaj tarihi:
çakallık kovalıyorsunuz da kaç gün önceden söyledim yazın diye neden yazmıyorsun?
kalıyor mike miller il olarak sende, sezon sonuna kadar değiştiremezsin haberin olsun.
  • Yeni Oluştur...