Pha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ulan Sükrü anlamassın etmessin gittin son sıradan Gallinari'yi çektin, benim ekmeğime de mani oldun piç.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Khelben said: BulletRide said: Gittik Calderon üç kağıtçısını seçtik ft gelsin diye, adam geçen sene 82 maçta 3 tane serbest atış kaçırdı bu sene 3 maçta 4 tane. calderon kaçırmaya devam etsin bu hafta benimsin :D Her ithimal seninim, kötü haber geldi.Redd 2 hafta en az yok, Butler ve Nate'in durumlar belirsiz, Blake zaten 6 hafta yoktu.Paf takımla çıkacağım.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Pha said: Ulan Sükrü anlamassın etmessin gittin son sıradan Gallinari'yi çektin, benim ekmeğime de mani oldun piç. olm anlamazsin dedigin adamlarin isimlerini bilmiyorum, statlerini okuyup anlayabiliyorum allaha sukur sdfas. gallinari de kutur kuturmus masallah asfsf
Pha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bullet da waiwer sırasında önde olduğu için Speights'ı kaptı, öksüz kaldı takım.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 FA'lerle ayakta duruyorum, toplama takım olduk yazıklar olsun.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Olm Gallinari'yi gidip Madison'da izledim bildiğin draft için scouting yaptım amk ehaeuae.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Gallinari'nin 3ptm'i insan işi değil.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 soyleseydin lan keske, almazdim, ama simdi de vermem heheh.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 BulletRide said: Khelben said: BulletRide said: Gittik Calderon üç kağıtçısını seçtik ft gelsin diye, adam geçen sene 82 maçta 3 tane serbest atış kaçırdı bu sene 3 maçta 4 tane. calderon kaçırmaya devam etsin bu hafta benimsin :D Her ithimal seninim, kötü haber geldi.Redd 2 hafta en az yok, Butler ve Nate'in durumlar belirsiz, Blake zaten 6 hafta yoktu.Paf takımla çıkacağım. oyoyoy. çok şanssızlıklar zinciri olmuş seninki
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sürüneceksem Blake Griffin kadromdayken olsun, geri aldım adamımı 6 hafta sonra şov başlar sfg
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dreagloth said: eagle_ bişey o , ayıp ediyorsun arkadaşım, güvendik aldık. anlamadım bana mı dedin ya ben biraz acemi kaçtım yaptıysam bi hata oyunda bilmeden
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yigit ILleri basa yaz bare, fantasyde bi sekilde ayar yoksa zor olur herkes icin kimin ILsi kim diye aramak.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Beyler ilk senesi olan arkadaşlara biraz müsama lan, adamlar hata yapar normal, deniz sen oyuncularınu update etmeyi unutuyosun arada dikkat et ona.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben bikac hafta etmemistim oyle gecen sene sdfsa.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tamam tamam dikkat edicem teşekkürler pha ya alışamadım zamanla artık :)
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oyun boyunca turnoverı alabileceğimi sanmıyorum
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 larry hughes ilk 3 maç kadroda bile değildi, koç da rotasyonda düşünmüyorum demiş ben de dropladım şimdi iki maçtır adam 38dk ve 40dk oynayıp akıyor. bu ne biçim bi şanstır ya
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 D'antoni.. Adamın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Haydi Nene bugun senden epic pts/rebound bekliyorum.
khala Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çakallık kovalıyorsunuz da kaç gün önceden söyledim yazın diye neden yazmıyorsun? kalıyor mike miller il olarak sende, sezon sonuna kadar değiştiremezsin haberin olsun.
makeitreal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Çakallık severim, yarın yokmuş gibi yaşarım.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 benim IL kevin martin olabilir mi? gasol sakat olmasına rağmen hiç droplamadım zaten.
Öne çıkan mesajlar