Experimental Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bir forum kurmayı düşünüyorum yanlız php bilgim yok . plugin olarak mı olur bilmiyorum ama reklam alanları lazım olucak onları ve geri kalan herşeyi admin menüsünden mümkün olduğunca az kod kullanarak halletmeyi umuyorum . Ne kullanmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 SMF kullanabilirsin, kullanımı da zor sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 phpBB kullanmıştım çok eskiden şimdi onu yükledim belki işimi halleder diye smf yide bir kurup inceliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 smf hiç kullanmadım ama vbulletin ve phpbb kullandım, biri paralı diğeri open source/free. ama vbulletin'in phpbb'ye göre epey güçlü olduğunu görmüştüm. smf'yi denemek istedim ama hiç imkanım olmadı onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 SMF gayet güzel ve rahat ama reklam koymak için gene kodları kurcalaman gerekir bir şekilde yeni tablo yaratıp onun içine falan koyuyosun reklam kodlarını. yani direkt reklam koyma menüsü yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 smfyi cok onceden kurcalamistim, plugin konusunda baya ileri durumdaydi. kesin bisey soylemiyim, ama reklam icin kimsenin bi plugin yazmamis olmasina pek ihtimal vermiyorum. kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pati phorum kullanıyor punbb var baya lite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar