Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Showtime said: aquila said: kendimi kullanilmis ve kirli hissediyorum. Bkz: Namus detarjanla temizlenir mi? hayir ama deterjanla belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayır anlamadığım amacın troll lemek tamamda yapamıosun be hacı. ondan cok ugrasma oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olivies said: orgeneral tittle i verirmisinz tam yetki istiyorum bunu demeye geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Showtime said: aquila said: kendimi kullanilmis ve kirli hissediyorum. Bkz: Namus detarjanla temizlenir mi? Biri int buffi atsin şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 lvl yetmiyo denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biraz daha sure verdim, bakalim yaratici biseyler cikicak mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 lvl ı az tabi adamın. dusuk lvl lara atamıosun int buff ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 lol konu paticik vs DH a donmus, alakası yok, konseptleri ve kullanıcıları tamamen farkli 2 tane forum, ve herhangi bir hakarette soz konusu degil. DH ile alakali rencide edici sozler soyleyenler vs ceza alacaktır. Nazli gelmis yardim istemis, uyelerde yardım etmisler ve yarısmayı kazandı, yok sizi kullandı yok bıdı bıdı orası bizi alakadar eder, kimsenin haddine degil. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 level 4 adama 3000 manalık buff mu atılır lan yazık manaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abvblizzard said: Showtime said: aquila said: kendimi kullanilmis ve kirli hissediyorum. Bkz: Namus detarjanla temizlenir mi? Biri int buffi atsin şuna. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyzancer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Tekrar soyluyorum, herkes haddini bilsin, bizim kimse ile yaristigimiz yok, farkettiyseniz sitemizde oyle durmadan cıkan reklamlarda yok. biz burda BIZ BIZE takılıyoruz ve konsepti tamamen farklı 2 forumu karsılastırmaya calısıyorsun. hayır sen kimsin nesin, biz memnunuz halimizden DH ta memnundur kendi halinden o yuzden bırakın oyle kalsın. burda gelip yok biz dunyanın hede hodo forumuyuz diye bıdı bıdı etmeyin, adam olun. /zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Zegna said: DH ile alakali rencide edici sozler soyleyenler vs ceza alacaktır. ya ben arada paticiğe gay dedim yav, bana bi ceza var mı? rencide olan yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 YÜREĞİMİZ YETER LAN BİZİm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yeter yav uzatmayin artik, kendi forumunuz yetmiyor da farkli arayislar icindeyseniz deliknli gibi gidin acc alin nereden istiyorsaniz buradan olmasin mumkunse yalniz. bizim hitler boyle iyi, artsin diye kasmiyoruz ortada bir reklam geliri de olmayinca, maksat duzeyi korumak, o da bu gelenlerden anlasildigi kadariyla katkiniz olabilecek bir konu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kim kazandı yarışmayı? bide enteresan gelişme oldu mu 1400 den beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oley açıldı topik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu arada partiye giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o değilde ne potansiyel varmıs bizim forumda be. anında 1. yaptık. millet delirdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 topik açıldı diye sevindim resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nasıl kaçırmışım ben bu topiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 güzel oldu ama yau.. aksiyon falan. arada lazım böyle şeyler. buradan televizyonlardaki abilerimize, ablalarımıza sesleniyorum. biz sosyal medyayız, KULLANIN BİZİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 böyle denek hatunlar için mailim: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 where is the party at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ac Schnitzer. diye bi uye cok icerlemis, cok uzulduk ona :) izmirden sevgili ahmet can tınaz'a en guzel dileklerimizi yolluyoruz. kendisi sarısın sevmesine ragmen nazlıya oy vermemiş ilginc LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar