Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Zegna said: konunun ozeti: 125 kadar oy geride olan nazli saat 21:00 sularinda paticik.com'u kesfeder. baska bir forumda kendisine haksizlik/saygisizlik yapildigindan dem vuran nazli paticik.com'un potansiyelinden bihaberdir. once gercekten deney7'deki nazli olduguna pati ahalisini ikna edemeyen nazlinin lcd ekranina bagli bilgisayarinda paticik.com'u acmasiyla patilerin oylari oluk oluk akar. baskilara dayanamayan nazli 3. kameranin net bir sekilde cektigi duvara paticik.com yazar ve iste o an nazli icin yarismanin donum noktasi olur: 9 saat ve yaklasik 1500 mesaj sonra nazli 1000(bin)den fazla oyla one gecmistir. abş bunu yazdım ff e, sora nazlı okudu AYNEN OYLE OLDU dedi LOL rep isterim ulen =) edik: smiley koyiyim da sakata gelmiyelim sonra.eheh (dom'u saygiyla aniyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 of haftasonu okurum bunu iyide ucmus bu NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 zicmaya mi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 takip edemeyenler için yazın arkadaşlar buraya. nazlı patiden gitmiş mi silmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Epik bir konuya mesaj atmaktayım. Ayrıca Broda gültünü kınıyorum. Forumda böyle potansiyel varken haberimiz bile olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sam e kız o burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 AHAHAHAHA TEKNOSA GÖREVİNDEN NETBOOK KAZANDIM AHAHAHAH ASFDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mayhem said: AHAHAHAHA TEKNOSA GÖREVİNDEN NETBOOK KAZANDIM AHAHAHAH ASFDG mayhem bi kampanyadanda bi bok kaznqama be oha mezarci extreme adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 olm bu adamin herbirseyleri kazandigina inanmak istemiyorum. bence salliyor. lutfen salliyor olsun. salla lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 of abi ne olaylar olmuş son baktığımdan beri gdsgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Dürümmü o ne dürümü acıktık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 BonePART said: mayhem bi kampanyadanda bi bok kaznqama be oha mezarci extreme adam AHASHFLASFŞKAs abi mezacrı extreme nedir aslşfjkşaflksdilşfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahahahah kazandım valla süper oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 adamın genlerinde var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 MEZARCI EXTREME AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ARKADASLAR 4 SAATTIR OTURUYORUZ AMA BI PATICIK DEMEDIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 harvey dent kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bende aciktim aq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 NASI DIYORUZ PATICIK DIYELIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o nası bi yiyiştir, getir gözüme sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paticik yazdım anca dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ABI asıl ertan yanık kimse adam fena ısrarcı bir adam devamlı bakar mısın diyoer auhsduads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mayhem said: AHAHAHAHA TEKNOSA GÖREVİNDEN NETBOOK KAZANDIM AHAHAHAH ASFDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Dün Akşam Saat 22:00dan sabah 6:00 a kadar iyi muhappet döndü bu topicde.. nazlıda burdaydı hatta kaynıma bile selam söledi mikrofondan.. güldük eğlendik.. rüya adamı lcd ekranda saaatlerce reklam etti :D kazanınca yapacağı partinin adresini bile özel mesajla bana gönderdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar