pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 O şapka nedir öyle yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 şapkadan yüzü gözükmüyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Akıllı kızmış. Patiyi kafestledi malı götürdü. Ben de oy verdi, gideri var zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi ufak capta bi 4chaniz sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paspatur said: Akıllı kızmış. Patiyi kafestledi malı götürdü. Ben de oy verdi, gideri var zira Herkesin bir gideri var masallah gozunuzde. Milletin esini sevgilisini ya da direkt kendisini facebook'ta ya da pati albumunde gorunce de boyle mi diyorsunuz anlamadim ki ? Ayip ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ananiza baciniza gideri var deseler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Loxias said: abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sufle said: ananiza baciniza gideri var deseler.. BENIM ANAM BACIM FACEBOOKTA DENEYE GIRMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hadi iyisin nazlı kazandık deneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çok yakından bakma gözlerin bozulacak cnms :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 di said: paspatur said: Akıllı kızmış. Patiyi kafestledi malı götürdü. Ben de oy verdi, gideri var zira Herkesin bir gideri var masallah gozunuzde. Milletin esini sevgilisini ya da direkt kendisini facebook'ta ya da pati albumunde gorunce de boyle mi diyorsunuz anlamadim ki ? Ayip ulan! ulan mı? canın sağolsun o diil de 7/24 kendini gözetleten birine gideri var mı lan acaba diye bakmamam mümkün değil. Bir bakmam iki bakmam onuncuda bakarım aga kimse kusura bakmasın. Ha arkadaşa oy verdim başarı da diliyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paspatur said: di said: paspatur said: Akıllı kızmış. Patiyi kafestledi malı götürdü. Ben de oy verdi, gideri var zira Herkesin bir gideri var masallah gozunuzde. Milletin esini sevgilisini ya da direkt kendisini facebook'ta ya da pati albumunde gorunce de boyle mi diyorsunuz anlamadim ki ? Ayip ulan! ulan mı? canın sağolsun o diil de 7/24 kendini gözetleten birine gideri var mı lan acaba diye bakmamam mümkün değil. Bir bakmam iki bakmam onuncuda bakarım aga kimse kusura bakmasın. Ha arkadaşa oy verdim başarı da diliyorum o ayrı. buda entresan 7/24 web camde soyunmuyo ki kiz bi odaya hapsetmisler yemek yiyo felan odulde 20000 tllik bi burs yane bunu orospuluk gibi yansitmakta entresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Küfür etmeyin beyler izleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Töbe orospuluk demedi kimse. Madem ana bacı kartı oynandı o zaman sorayım bende; siz bacınızı gönderirmisinz buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nazlı bak nelere sebep oldun burda.. hadi sen oyları aldın kaçtın, bu tartışmaların hesabını kim soracak?! hadi hesabını ben sorarım.. birisi hesabını versin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi gideri olmayan bi kız için gideri var ithamından yola çıkarak kavga mı ediyosunuz lan. çirkin olm kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paspatur said: Töbe orospuluk demedi kimse. Madem ana bacı kartı oynandı o zaman sorayım bende; siz bacınızı gönderirmisinz buraya? kafeslemek, malı götürmek ve gideri olmak. girdiğin her tartışmada ana, bacı ve orospuluk denklemine takılıp kalman normal senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bence konunun bu noktaya gelmesi için 106 sayfa geçmiş olması da başarı, ilk 20 de olay çıkar demiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kavram kargaşası yaşıyoruz bariz. Konu kız güzel mi değil mi değil. Konu gideri var mı yok mu? Pekala çirkin bir kızın da gideri olabilir. Kaldı ki bu kız çirkin değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 olamıyorum. olmalı mıyım? olmalıyım. olabilir miyim? olurum. oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 huun said: paspatur said: Töbe orospuluk demedi kimse. Madem ana bacı kartı oynandı o zaman sorayım bende; siz bacınızı gönderirmisinz buraya? kafeslemek, malı götürmek ve gideri olmak. girdiğin her tartışmada ana, bacı ve orospuluk denklemine takılıp kalman normal senin. Ok. Hanzoyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayır bi de ilk defa bu 100 küsür sayfa olmuş topiği kaçırdım diye üzülmedim lan. çirkin çünkü kız bi kere baktım tikitiki bişeyler yapıyo. çirkin bu dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar