deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 arkadaşlar takip ediyor musunuz bilmiyorum ben microsoft un deney7 yarışmacılarından biriyim şöyle ki www.deney7.com adresinden bize destek verebiliyorsunuz fakat nedendir bilinmez '' DONANIM HABER ''oğuza verilen bu oylara son zamanlarda yüklenmeye başladı ve inanın çok çirkin konuşmalar gelişiyor wlm a sırf bu yüzden girmiyorum açtığım anda sinir bozucu msjlar alıyorum kendilerinden sadece bayan olduğum için forumlarda geçen hakaretlerden söz etmiyorum bile sizden yardım istiyorum buyrun bakın neler diyorlar bu açılan konulardan sadece birtanesi ve en hafif olanı http://forum.donanimhaber.com/m_35252016/tm.htm şimdiden teşekkur ederim Nazli Çelebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 SELAM NAZLI ÇOKGZELSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 korkma nazli, arkandayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 RESERVED... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ulan ne saçma işlerle para kazanmaya çalışıyo millet ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Donanım haber ayıp etmiş, paticik kahvesinden adamları toplayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 deney7nazli said: sizden yardım istiyorum buyrun bakın neler diyorlar bu açılan konulardan sadece birtanesi ve en hafif olanı http://forum.donanimhaber.com/m_35252016/tm.htm şimdiden teşekkur ederim Nazli Çelebi baktık,yardımcı olduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 arkadaşlar 3. kamerada msn'i yazıyor!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fakese acayip, fake değilse yazılanlar daha acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şuan wlm a giremiorum ama mail adresim [email protected] bana http://www.deney7.com/ adresinden desteklerinizle yardımcı olabilirsiniz lütfen destekleyin de bu adamlar kendilerini herşeyin sahibi sanmasınlar ban agelipte bizim seçtiğimiz kişi kazanır diyemesinler laflarını birer birer yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bacim sen korkma, artik namus meselesi oldu bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fake diilim paticik.com a selamlar diyebilirim isterseniz 1. kameradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Msne ekleme ilk görev falan, birinci görevi kaptınız gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 deme, tahtaya yaz, oylarimizi veririz yoksa ucurabiliriz seni fake uye olmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bir de eklemek istiyorum bugün yarışmanın son günü kendi başıma başa çıkmaya çalıştım ama çok abarttılar bu yüzden en mantıklısı size danışmak gibi geldi teşekkur ederim: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Nazlı bir fotoğrafını görelim önce lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mum_Chamber said: deme, tahtaya yaz, oylarimizi veririz yoksa ucurabiliriz seni fake uye olmaktan. zaten başlık falso. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oğuz'da çok çirkinmiş,seni beğendim.desteğim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 7757 oguz 7633 nazlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nazli, o laptopta paticik.com'u ac, ekranda ciksin, basalim oylari sana, bak buyuk potansiyel var patide =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 o degil de donanımhaberler rakipmişiz gibi bi izlenim var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Nazlı taş biyimişsin, benim sana puanım 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 deney7 ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 dh deki pisleri gördüm sinirlendim oyum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 KAHROLSUN DH !!!!111! RÖRÖRÖRÖRÖRÖR adfasdg bi sakin ne gaz bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar