unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben de diger 25 bin uye gibi sakki haklim olan hosgeldini simdi kullanmak istiyorum. bodoslama girmistik foruma. kimse de hosgeldin besgittin copy paste filan yapmadi. ayip.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Hoşgeldin aramıza birazdan sana kuralları arkadaşlar pastelesin :-P Ben bu hakkımı ilk geldiğimde kullandımda Emaleth'den dayak yiyecektim şaka şaka tabi kötü tanıştık Emaleth ile ama sanırım unutmuştur artık :-( Ne zamandır kapalıydı haliyle.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 peah zamanında açacaktın konu başlıgını şuan zaten istesende çıkamazsın, en küçük hücrene dek pati aşkı aşıladık bi kerem. sana copy paste olayına girmek zaman kaybı olur, atın şunu bu bölümden dışarı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 olmaz arkadasim her gelene yapiliyorsa bana da yapilacak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hoşgeldin unity100 paticik'te konuşup tartışabilirsin. siteyi biraz karıştırırsan bi yerlerde kurallar falan da olucak. onları da oku.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hickimse cirt cirt etmesin, yaptigim hareket usulune uygundur : http://forum.paticik.com//view.php?id=79709 yeniden gelmis addedin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 iste abicim zed. duygusal admin. kendi hediyelerini kendisi yapan adam. sapla saman boyle gunde belli olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben de cok mutlu oldum arkadaslar. burada cesit cesit zeki insan varmis gibi geliyor. aranizda cok mutlu olacagima inaniyorum. hede.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 aaaa yuniti hoşgeldin. stikiyi okumayı unutma e mi? bi de, portakal, orda kal! ehührüehühüe... hatta ekiki eko eko... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehihihu. sevindirik oldum. bu forumda extreme sporcular varmis dediler ? ayrica cesit cesit devrimci, powergamer, geyikci filan da varmis ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 dur ben bu sevincin uzerine antalyada sicakta disari cikip bi geziniyim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tabiii tabiii, bittabiii... en başta geyikçilerimiz olmak üzere, üfürükçülerimiz, yalancılarımız, uocularımız, bisikletçilerimiz, kozmetikçilerimiz, reklamcılarımız, öğrencilerimiz, tasarımcılarımız, kodcularımız, tartışmacılarımız, bilimum -ci ve -cılarımız bulunmakta. siz necisiniz amca? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ekstrem sporcular yaramaz, tayt falan giyiyolar. devrimciler okey için dördüncüyü bulana kadar memleketi kurtarıyolar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Eywah her eski üye ben geldim açmamıştım demeye başlarsa yandık ki ne yandık o zaman :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehe kimse senin gibi bi sayfalık mesajlarla tartışmalara dalmadı ondandır. böle stun edici bi dumur yarattın. o zaman ne dioruz yeni ama eski arkadaşımıza ? leeet dııı saaan şaaaaynn..[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yunitiye c/p yapılması durumunda bunun örnek teşkil edeceğini, geri kalan Y.Ö. (yeni-gelenler'den önce) doğumlu patilerin mahkemelere dayanma hakkı olduğunu ifade eder bir de her hakkını gizlerim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 unity walla c/p yapmadilar dedin bak bana dokundu bu da bisden bi pati nie kimse yapmami$ die =) al sana ben yapayim =) Öncelikle emaleth aplamisin yazmış olduğu şu yazıyı okuyarak başlayabilirsin Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir, Edebiyat bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalisiyorsan Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve aklina takilan bir sey olursa forumlarin ilgili bölümlerinde diger üyelerden yardim isteyebilirsin. Biraz eglenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanimiza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la ugrasiyosan buraya bakmani tavsiye ederim.. Eger diger üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Aile Albümümüzden görebilirsin... iyi eglenceler[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İşte şimdi ortalık karışacak![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 senin bu bölüme muhalif olman mümkün değil artık, konu zaman ve post aşımına uğradı.. :) adsl bağlanınca hattım da kesilmez ki artık, eskiden 3 ayaradan sonra döünce krallar gibi karşılanıyordum. görmemişin adsl'i olmuş portunu koparmış..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Emaleth, 06 Temmuz 2004 17:24 tarihinde demiş ki: tabiii tabiii, bittabiii... en başta geyikçilerimiz olmak üzere, üfürükçülerimiz, yalancılarımız, uocularımız, bisikletçilerimiz, kozmetikçilerimiz, reklamcılarımız, öğrencilerimiz, tasarımcılarımız, kodcularımız, tartışmacılarımız, bilimum -ci ve -cılarımız bulunmakta. siz necisiniz amca? ben vantrilokcuyum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehuheuhe sevindim be c/p de yaptilar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Birde overlokçular var dimi? Bizde de var mıdır acaba? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 toparlaklarimiz yok? :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 3 tane pati accountum patladıgı icin benimde de karşılanma imkanım olmadı! procast hacking team'a katılacağım bende..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.