Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hop hop ? ben geldigimde bana boyle hosgeldin filan yapilmamisti ?

unity100

Öne çıkan mesajlar

Hoşgeldin aramıza birazdan sana kuralları arkadaşlar pastelesin :-P
Ben bu hakkımı ilk geldiğimde kullandımda Emaleth'den dayak yiyecektim şaka şaka tabi kötü tanıştık Emaleth ile ama sanırım unutmuştur artık :-( Ne zamandır kapalıydı haliyle.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin unity100

paticik'te konuşup tartışabilirsin. siteyi biraz karıştırırsan bi yerlerde kurallar falan da olucak. onları da oku.
[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

tabiii tabiii, bittabiii...

en başta geyikçilerimiz olmak üzere, üfürükçülerimiz, yalancılarımız, uocularımız, bisikletçilerimiz, kozmetikçilerimiz, reklamcılarımız, öğrencilerimiz, tasarımcılarımız, kodcularımız, tartışmacılarımız, bilimum -ci ve -cılarımız bulunmakta.

siz necisiniz amca?
Sosyal ağlarda paylaş

ekstrem sporcular yaramaz, tayt falan giyiyolar. devrimciler okey için dördüncüyü bulana kadar memleketi kurtarıyolar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

Yunitiye c/p yapılması durumunda bunun örnek teşkil edeceğini, geri kalan Y.Ö. (yeni-gelenler'den önce) doğumlu patilerin mahkemelere dayanma hakkı olduğunu ifade eder bir de her hakkını gizlerim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

unity walla c/p yapmadilar dedin bak bana dokundu bu da bisden bi pati nie kimse yapmami$ die =)
al sana ben yapayim =)

Öncelikle emaleth aplamisin yazmış olduğu şu yazıyı okuyarak başlayabilirsin

Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir, Edebiyat bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalisiyorsan Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve aklina takilan bir sey olursa forumlarin ilgili bölümlerinde diger üyelerden yardim isteyebilirsin.
Biraz eglenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanimiza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..

Görsel Sanatlar la ugrasiyosan buraya bakmani tavsiye ederim..

Eger diger üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Aile Albümümüzden görebilirsin...

iyi eglenceler
[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

senin bu bölüme muhalif olman mümkün değil artık, konu zaman ve post aşımına uğradı.. :)

adsl bağlanınca hattım da kesilmez ki artık, eskiden 3 ayaradan sonra döünce krallar gibi karşılanıyordum. görmemişin adsl'i olmuş portunu koparmış..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 06 Temmuz 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
tabiii tabiii, bittabiii...

en başta geyikçilerimiz olmak üzere, üfürükçülerimiz, yalancılarımız, uocularımız, bisikletçilerimiz, kozmetikçilerimiz, reklamcılarımız, öğrencilerimiz, tasarımcılarımız, kodcularımız, tartışmacılarımız, bilimum -ci ve -cılarımız bulunmakta.

siz necisiniz amca?

ben vantrilokcuyum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...